Home \ filosofi
 

Utvikle telekinesis.

 

Telekinesis er blitt angrepet i årevis med skepsis og latterliggjøring. Ofte tillater folk ikke tankene om slike ting i deres sinn fordi de ikke har sett noe slikt. Selv om det ikke er vitenskapelig bevis, tror mange fortsatt at telekinesis er mulig. Hvis du har et åpent sinn, er dette for deg.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Sonen er  ,

    
   
 1.            1      Arbeid på dine visualiseringsferdigheter. En av hovedøvelsene når det gjelder telekinesis er visualisering - enten alene eller av objektene rundt deg. Disse øvelsene garanterer ikke resultater, med mindre du har ferdigheter til å støtte dem, så begynn å visualisere. I likhet med meditasjon ser du resultatene i tankene dine og tar sikte på å spille en rolle i det virkelige liv. (Tenk på det før)  
    
  • Begynn å visualisere små objekter. Arbeid på alle detaljer - følelse, lukt, fargevanser, kanskje til og med smak! Arbeid deg opp til du kan visualisere hele scenen og deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Meditere. Alle som er velbevandret i telekinesisverdenen, forteller deg at meditasjon er den absolutte kjerne når det gjelder å utvikle supermenneskelige evner. For å kanalisere energien til objektene rundt deg, må hodet ditt være <100% klart. Det bør ikke være andre tanker som forstyrrer deg og distraherer deg fra tankene du trenger å kanalisere. Meditasjon er den raskeste måten å utvikle denne evnen til (ikke lytt til musikk mens du mediterer, ellers vil det være ganske vanskelig å konsentrere seg).  
    
  • Det er praktisk talt et æresmerke i disse dager for å gjøre 50 ting på en gang, og våre liv er summende og summende, mange ting og oppgaver å gjøre; Vi jonglerer med så mange retter at du faktisk gjør det galt hvis ingen faller deg. Meditasjon lar deg unnslippe denne moderne livsstilen og gjøre den forsvinner, slik at din mentale styrke kan spille hovedrollen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Åpne tankene dine. På samme måte som med hypnose, garanterer et låst opp, skeptisk sinn i telekinesisøvelsen at du ikke lykkes. Hvis du tror du ikke kan, kan du ikke - det er det det kommer til. Så ignorere alle disse naysayers, ignorere vitenskapen og gi 110%! Det er mulig at ingenting skjer, selvfølgelig, men det kommer definitivt ikke til å skje hvis du ikke tillater det.  
    
  • Det er ikke noe tvil her. Du kan ikke tvile deg selv eller muligheten for at noe faktisk skjer. Positive tanker gir positive tanker - negative fungerer på samme måte. En negativ tanke kan forårsake tusen flere og gjøre deg til en skeptiker. Tro at du kan! Først da kan du gjøre det.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær tålmodig. Lang tid er i telekinesisverdenen, i hvert fall når det kommer til praksis, år . Ikke uker, ikke måneder, nei år. Du må kanskje øve hundrevis, kanskje til og med tusenvis av ganger før du snubler over denne magiske, effektive energiblandingen. Det er vanskelig å fortelle når eller hvor du treffer - du må bare holde deg innstilt.  
    
  • Det er ingen belønning før det skjer - det er tingen. I motsetning til å miste vekt eller spille gitar, er det ikke noe som gjør deg langsom til å gå videre. Du trener dag inn, dag ut, til en dag det endelig skjer . Det er bare et spørsmål om utholdenhet for å få det der.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Slapp av. Hvis du mediterer, forhåpentligvis er dette ikke et problem. Kan du tenke deg å prøve å kanalisere energien din og kaste ut alle overflødige tanker når du er opptatt med arbeidet ditt, forholdet ditt eller hva som helst i skolen sa i dag? Nope. Umulig. Så slapp av. La det gå. For at dette skal fungere, må du være fullt i dette øyeblikket. Hodet ditt kan ikke være noe annet sted.  
    
  • Yoga er en annen måte å kvitte seg med stresset i hverdagen. I tillegg til meditasjon og yoga (faktisk sport generelt), sørg for å ta litt tid hver dag for deg selv. Å ha bare 10 til 15 minutter å komme inn i sonen din, kan gjøre resten av dagen mye enklere.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Slett ideen om at systemet (objektet) og manipulatoren (deg) er forskjellige, fordi begge inneholder samme energi. Dette er ideen som danner grunnlaget for telekinesis: du og objektet er ett og det samme. Så du må tro at det er noe annet. Du vet at alt i universet kommer fra stjerner, og vi er derfor stardust? Det er bare det. Du kan flytte skjeen foran deg fordi det er en naturlig forlengelse av deg.                  
 12.  
             

  Del 2      Tren dine ferdigheter  ,

    
   
 1.      1      Start å spinne et PSI-hjul. Utfordringen er å snu hjulet. Sett et glass eller en annen beholder over hjulet slik at det ikke kan vrides av vinden.       
 2.  
 3.             2      Konsentrere seg om en liten gjenstand og ingenting annet. Telekinesis handler om å flytte ting rundt deg. For å kanalisere energien til dette nærliggende objektet, må du konsentrere deg, sterkt . Det er lettest å starte med svært lette gjenstander, for eksempel en kamp eller en blyant. Jo lenger molekylene i systemet er, desto lettere er det å manipulere. Du kan fortsatt jobbe med stoler senere!  
    
  • Målet å gjøre disse oppgavene to ganger om dagen i totalt en time. Visualiser hvordan objektet beveger seg. Til venstre? Til høyre? Ruller han, glir han, er han presset eller trukket? Flytter hele elementet, eller bare en side? Gjør det så spesifikt som mulig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lag psi kuler. En Psi Orb er en sfære av energi som du kan føle, manipulere og over tid utføre kompliserte oppgaver. Hold hendene rundt magen din og følg energien i kjernen din. Hold hendene dine som om de var vedlagt en kule. Hvor høy er hun? Stål det? Hvilken farge har hun? Når det er betong, flytt det rundt og la det forandre form og størrelse!  
    
  • Over tid kan du bruke denne orben til å levere energi til andre gjenstander. Akkurat som en tennisball ville forstyrre en vase, kan din psi-ball hoppe av ekte ting og påvirke dem på omtrent samme måte.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Arbeid med brann. I tillegg til å jobbe med små gjenstander, kan du jobbe med brann! Lys et lys og se når det skinner. Fjern tankene dine og la flammen fylle tankene dine. Se henne flimmer og flytte. Konsentrere seg om dem og flytte dem med din energi. Flytt den til høyre, flytte den til venstre, strekk den opp, trykk den ned, la den lyse, dempe og gjøre den til din egen. Danser hun slik du vil ha det?  
    
  • Flammer kan faktisk være litt enklere å manipulere. De er allerede baller med energi og ikke vektige gjenstander som kjemper tilbake. Bruk denne øvelsen når du er spesielt sliten, som en slags telekinetisk tonic.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Legg til variasjon for øvelsene. Siden du bruker så mye tid på denne tingen (en time om dagen, ikke sant?), Sørg for at den varierer også - du vet aldri hvilke metoder som fungerer og som ikke gjør det før du prøver dem alle. Her er noen ideer:  
    
  • Prøv den klassiske skjebøyningsteknikken. Men ikke bruk bestemors gode sølvtøy! Hold den horisontalt foran deg med begge hender. Bøyen til stilken må peke oppover. Konsentrere deg om psi-kula i kjernen din, da det blir varmere og lysere. Flytt ballen gjennom armene dine og ned til fingrene, hvor fingrene på slutten bøyer skjeen som smør. Gjør dette når du føler at din psi ball er heteste.
  •  
  • Få et element som ruller. Begynn med å gi ham en liten push, konsentrere seg om å skyve ham over bordet. Gi ham litt push hver dag og fortsett å fokusere på å få dette løftet.  
  •  
  • Arbeid med kompass. Som han svømmer fri, sier noen at det gjør det lettere å jobbe med (og ignorere all snakk om magnetisme). Du kan enten fokusere på ham med øynene dine åpne eller lukke øynene og bøy hånden over ham i den retningen han skal flytte. Selvfølgelig, hvis du har øynene dine, trenger du noen (eller et kamera) for å overvåke det.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Prøv Astral Projection. Kjenner du ikke-kroppsopplevelser, eller UBE (Out Of Body Experiences)? Dette er astralprojeksjon - når din sjel forlater kroppen din og går til astralplanet. Det krever en dyp tilstand av hypnose og inngår i en tilstand av  
 12. Dette er veldig, veldig vanskelig. For å unngå å bli frustrert, start små. Prøv å flytte en arm eller et ben og ha en slags utmattet opplevelse. Deretter kan du gå videre for å flytte hele deg selv, vandre gjennom rom og inn i eter. Selv om det er skummelt, slapp av og gå tilbake til kroppen din.
 13.            
 14.             7      Stopp når du er mentalt eller fysisk sliten. Ikke fortsett til trettheten ikke er tilbake til normal. Det er som å ta en eksamen hvis du har hatt 2 timers søvn og 15 Red Bulls og smakt personen bak deg med tyggegummi. Med andre ord kan du ikke få det. Faktisk blir resultatene dine bedre senere hvis du bare hviler opp. Lytt til kropp og sinn!        
 15.  
             

  Del 3      Forstå vitenskap  ,

    
   
 1.             1      Forstå hvordan telekinesis kan hjelpe og hvordan det er mulig. Energi kan defineres som evnen til å arbeide, som er en hvilken som helst endring i tilstanden eller bevegelsen av saken. Energi beveger seg kontinuerlig gjennom kroppen vår, den samme energien som holder oss i bevegelse, puster og bare fungerer. Vi trekker energi fra mat, som måles i kalorier, kjent som kjemisk energi. I muskelceller er bare omtrent 40% av den kjemiske energien faktisk brukt til mekanisk arbeid. Potensiell kjemisk energi frigjort av cellulær respirasjon omdannes til kinetisk energi i musklene. Men i stedet for å bruke fysisk kinetisk energi til å flytte ting, bruk den kjemiske energien som allerede er lagret i kroppen. Selv om vi ikke kan se energien (med det blotte øye), er det sikkert der.  
    
  • Den første loven om termodynamikk sier at energi ikke kan opprettes eller ødelegges selv om det kan overføres eller forandres fra en form til en annen. Energien til hvert system og dets miljø er konstant. Et system kan også absorbere energien fra sitt miljø eller gi litt energi til omgivelsene, men det totale energien i systemet er alltid det samme.  
     
   • Telekinesis er ikke magisk, selv om det trolig har blitt misforstått i tusenvis av år; Du overfører bare energi fra kroppen din (miljøet) til et objekt utenfor kroppen (systemet).
   •  
    
  •  
         
 2.  
 3.             2      Kjenne og følg energien som strømmer gjennom kroppen. Siden kjernen i denne ideen er at du og objektet er en og samme, er det viktig at du føler det når forbindelsen flyter gjennom kroppen din. Her er noen øvelser som du kan jobbe med for å gjenkjenne forbindelsen:  
    
  • Øvelse 1: Stram hver muskel i en av armene dine i 10 sekunder, inkludert din knyttneve. Når disse 10 sekundene er gått, slapp armen helt av og følg følelsen av varme som passerer gjennom den. Varmen kan pulsere eller føle seg nesten elektrisk. Følelsen av å være spent etter en muskel er denne energien. Å være i stand til å kontrollere dette uten at den første utløseren beveger musklene, er hva du vil oppnå. Når du har kontroll over dette, må du kunne frigjøre energi på en kontrollert måte, ikke alt på en gang.  
  •  
  • Oppgave 2: Finn et kjølig område med ideelle forhold. Slapp av kroppen din helt, så mye at du kan sitte (eller ligge) uten hår på kroppen din. Jo lenger du øve på å kontrollere den energien, som naturlig oppvarmer deg og holder deg fryse, desto bedre kan du kontrollere hvor mye ekstra energi som brukes til ubrukelige ting. Til slutt skal du kunne sende energien på kommando gjennom kroppen din, til alle deler av kroppen din (en arm eller et ben, en hånd, brystet, etc.).  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vær veldig klar over hvordan du vil manipulere systemet. Bestem om du vil trekke, skyve eller rotere systemet. Hvert alternativ har en annen tilnærming enn å prøve å endre eller øke tilstanden til systemet.  
    
  • Å ta systemet er enkelt fordi du vet energiretningen.
  •  
  • Levitasjon (løfting) er ekstremt vanskelig fordi du må redusere trögheten i systemet for å gjøre det enkelt nok for systemets elektromagnetisme og dets omgivelser å reagere.  
  •  
  • Endring av systemets tilstand krever endring av den totale mengden av kinetisk energi i systemet (som vi vanligvis vet som varme). Mengden termisk energi 1 kalori er lik 4,184 Joules, som også tilsvarer mengden varme som kreves for å øke temperaturen på 1 g vann med 1 grader Celsius. Men andre vanlige stoffer, som metaller eller glass, har mye lavere spesifikke varmeverdier. Du kan se hvorfor å endre tilstanden til et objekt ville være svært vanskelig for sinnet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Konsentrere denne energien og kanaliser den inn i systemet. Hvordan du velger å gjøre det, er opp til deg. Ulike metoder fungerer sammen med forskjellige mennesker, akkurat som vi har forskjellige måter å tenke på. Prøv å føle systemet først og ta hensyn til vekten; Hvor mye energi trenger du å flytte den fysisk? Prøv å justere denne energien til den energien du føler i kroppen din når du ikke rører ved det!  
    
  • Ikke glem at det er behov for en kontinuerlig strøm av energi; Når du begynner å endre systemet, må du holde den energien fokusert på den, ellers vil den gå tilbake til sin opprinnelige tilstand. Dette er Newtons første lov: Hva er i ro, vær rolig (med mindre en kraft påvirker det, og det er du)!
  •  
         
 8.  
             

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             Les mer... (2)      
Filosofi populær:
Bli en Pastafari i Kirken av Flygende Spaghetti Monster.

Bli medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (Mormoner).

Les fingrene dine.

'Hilsen, du ber Maria'.

Bruke et Ouija bord.

Palm lesing.

Vær en mystiker.

Les fingrene dine.

Lag en lei.

Tips for å komme seg ut av kroppsopplevelser.

Hvit magi.

Blåser en shofar.

Godta Jesus som Frelseren din.

Betydningen av repeterende tall i numerologi.

Meditere Guds Ord.

Vær sjenerøs.

Bli mer åndelig.

Bli en Buddha.

Finn hans lykkelige tall gjennom numerologi.

Ta et skritt inn i det ukjente.

Elsk din kone som Bibelen sier.