Home \ filosofi
 

Opprette en tulpa.

 

Så du har hørt om Tulpae (eller Tulpas), de selvstendige tankeformene som deler hjernen din som en imaginær venn, men har sine egne tanker, følelser og ideer som er helt uavhengige av deg? Å ha en tulpa kan gi mange fordeler, selv om mange først oppretter en tulpa, bare av den enkle grunn at de vil ha en følgesvenn som forstår dem bedre enn noen andre. Tulpae er ofte forbundet med My Little Pony® lover, men det er mange andre tuplae.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Planlegging  ,

    
   
 1.   1      Tenk lenge og hardt om dine planer før du lager en tulpa. Din Tulpa vil være din levetid følgesvenn, noe som betyr at hun vil bli med deg for resten av livet ditt. Derfor, for en stund, bekymre deg selv med ideen og konsekvensene. Hvis du ombestemmer deg etter å ha skapt din tulpa, kan du noen ganger bli kvitt dem, men tulpae er vesener med egen personlighet og tanker. Å bli kvitt en tulpa betyr at du må drepe dem, og det ville være som å drepe en person. Å lage en tulpa er derfor ikke en enkel beslutning.        
 2.  
 3.            2      Planlegg hva din tulpa skal være. Du kan begynne å tenke på hvilken form eller personlighet din tulipan skulle ha. Du trenger ikke å tenke på en permanent form eller personlighet for henne, da hun sannsynligvis vil avvike fra den opprinnelige planen uansett.       
 4.  
 5.             3      Planlegg hva din tulpa skal se ut. Hvis det hjelper deg, kan du planlegge ditt Tulpa utseende ved å tegne det. Men du kan bare forestille dem i tankene dine. 
    
  • Du bør ikke lage en tulpa på modellen av et ekte menneske, død eller levende.
  •  
  • Når du lager en tulipan modellert på et fiktivt tegn, bør du sørge for at tulpaen din vet at hun egentlig ikke er den figuren, men deler bare eksternaliteter med henne.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Planlegge din tulps personlighet. En måte å planlegge din Tulpa personlighet på er å liste så mange personligheter som mulig som du burde eie. Hvis du allerede har kommet med et skjema, kan du enten lese disse personlighetstrekkene til tulipanjen din eller meditere på hvert trekk i noen få minutter for å "lagre" dem til din tulpa. Noen mennesker hopper over dette trinnet, så deres tulpa utvikler sin egen personlighet. Dette er også fint. Likevel kan din personlighet avvike fra dine forventninger. Men ikke bekymre deg, hun tar ikke onde kvaliteter.                 
 8.  
             

  Del 2      Visualisering  ,

    
   
 1.             1      Visualiser Tulpa. Sett deg ned og lukk øynene dine. Tenk din tulpa i tankens øye. Se på det fra alle tenkelige vinkler. Prøv å forestille deg alle detaljer i ditt utseende. Vær tålmodig og ta deg tid til å visualisere. Husk at noen områder (som ansiktet) kan være ganske vanskelig. Husk også at du kan gjøre dette på den måten som passer best for deg. Når du visualiserer kan du forestille deg Tulpa enten i ledig plass, på et gjennomtenkt sted eller rett foran deg.       
 2.  
 3.             2      Prøv å berøre din Tulpa i Ånden. Prøv å føle håret hennes (hvis hun har en) og konturene av kroppen hennes. Når dette trinnet er fullført, vil du kunne føle formet eller overflaten på din Tulpa ved å bruke lett trykk. Men du vil ikke være i stand til å berøre dem som et håndgripelig, levende vesen. Du vil kunne nå gjennom det med hånden din.       
 4.  
 5.             3      Lag en duft for henne hvis du vil. Hvis du vil, kan du også gi Tulpa sin egen lukt i løpet av dette trinnet. Pass på at lukten din tulpa skal ha er alltid den samme.       
 6.  
 7.             4      Visualiser bevegelsene til din tulpa. Forestill deg hvordan tulpaen går og hvordan den beveger seg. Tenk på hvilke bevegelser hun bruker. Til slutt jobber du med ansiktsuttrykkene hennes. Prøv å tenke på en samtale med henne og tenk på hvordan hun ville reagere. Husk alltid at hver av disse trinnene tar tid. Ikke skynd deg.       
 8.  
 9.             5      Wonderland. Hvis du vil, kan du i fantasien lage et sted som du kaller "Wonderland" (på engelsk, "Wonderland"). Dette er stedet hvor du kan jobbe med tulipan din, og dette vil være stedet å bo. Du kan også bli der. Tenk deg at du er med din Tulpa. Du kan gjøre hva du vil der - dette er din egen verden. Wonderland kan være svært nyttig, fordi hvis du er i et travelt sted med mange mennesker, eller hvis du Sykling rundt et sted, det kan være veldig vanskelig å forestille deg din Tulpa der. I Wonderland, kan din tulpa hvile til du visualiserer den igjen. 
    
  • Tillat din Tulpa å forandre Wonderland. Hun kan så gjøre det til hennes smak som du gjør etter din.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Samtaler  ,

    
   
 1.             1      Snakk med tulpaen din. Du kan snakke med henne i tanker eller høyt. Emnet er helt opp til deg. Du kan snakke med henne om alle slags ting: været, arbeidet ditt eller skoledagen, vennene dine, et TV-program du liker, osv. Det viktigste er at du vender deg til tulipan. Prosessen tar tid, og det kan hende du finner det vanskelig å riktig oppleve den første kontakten med tulipan. I tillegg kan det ikke i utgangspunktet snakke i komplette setninger. 
    
  • Du kan også bruke en metode for å sette ord i munnen som en marionett. Dette er helt opp til deg. Noen mennesker finner denne metoden kontroversiell. Andre tror det kan hjelpe en Tulpa i utviklingen og oppfordre dem til å snakke med deg. Noen ganger, hvis du ikke er sikker på om svaret kom fra deg eller direkte fra din tulpa, bør du alltid anta at den kom fra henne.
  •  
  • Dette trinnet kan ta litt tid. Ikke tapt tålmodighet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Når Tulpa snakker, kan du velge en stemme for henne, med mindre hun allerede har skapt en stemme for seg selv. Du kan forestille deg en helt ny stemme for henne. Det kan imidlertid være lettere å bruke en stemme som du vet så godt at du kan introdusere den til deg i alle fasetter.       
 4.  
             

  Del 4      Kontroller følsomheten til Tulpa  ,

    
   
 1.             1      Finn ut om tulpaen din er et bevisst vesen. Lukk øynene dine og fortell Tulpa å åpne tankene dine for henne. Tenk deg å gå gjennom en dør som fører direkte inn i ditt underbevissthet. Din Tulpa kan nå se dine minner, føle dine følelser, og hun har tilgang til alt som gjør deg til en person. Ikke gjør dette med en gang, men vent til du stoler på hverandre, slik at tulpen din ikke tar det for gitt. Tegn på at tulpaen din er sentient er: 
    
  • Din Tulpa svarer deg i komplette setninger og har din egen mening. Den kommuniserer også med deg på andre måter, f.eks. om følelser.
  •  
  • Din tulpa gjør ting som er uforutsigbar for deg.
  •  
         
 2.  
             

  Del 5      Ta din Tulpa inn i den virkelige verden  ,

    
   
 1.             1      Ta en tur og forestill deg at Tulpa ligger rett bak deg. Fortsett å gjøre dette til det føles naturlig for deg. Pass på at du husker deres gange. Over tid vil du lære å føle tilstedeværelsen av din Tulpa, selv om du ikke virkelig kan se den. Du kan fortsatt føle hvor det er og hva det gjør, og du kan se det i tankene dine.       
 2.  
             

  Del 6      Besøk Tulpa Forums  ,

    
   
 1.             1      Koble til andre som har en tulpa. Les historiene om forumets vert og hans tulpa. Lær mer om å lage en tulpa og leve med henne. Det er mange forskjellige guider og fora på internett. I noen finner du ofte stillede spørsmål og spørsmål og svar om Tulpae, som sikkert er veldig nyttige for deg hvis du har problemer eller spørsmål.       
 2.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Bidra effektivt.

Utvikle psykiske evner.

Gjør Kundalini Yoga.

Chants (meditativ sang).

Et harmonisk dikt å snakke med Gud.

Prediking.

Bli en katolsk.

Helbred det onde øye.

Ta med magi i hverdagen.

Bruk av Pancha Kachcham.

Finn ditt eget åndelige dyr.

Få visdom.

Ta kontakt med din verneengel.

Hold en bønnskalender.

Finn ut om det hjemsøker huset ditt.

Kjør et spøkelse ut av huset hans.

Å være quirky.

Arbeider med akeengel Michael.

Øvelse av lykkefilosofien.

Lev i fred.

Bestem hva du vil gjøre utenom lånet.