Home \ filosofi
 

Lev et godt liv.

 

"Elsker alt og alt i livet ditt og i nabolaget ditt, ikke hør på de negative kommentarene andre gjør, hjelper de som trenger det mest i din kirke fordi det vil gjøre din sjel lykkelig og din sjel en god sjel, fordi du lever dine gode dyd Som i Sokrates filosofi om et godt liv står det: "Hvis du gjør en god moral, så vil din sjel leve et godt liv." Det finnes ulike måter å redde din Implementere kjærlighetens dyder i din kirke, for eksempel ved å holde kirken ren og oppfordre andre til å gjøre det samme, eller ved å bringe harmoni til familier eller nabolaget ved å ringe folk sammen for å feire bestemte arrangementer sammen. På samme måte sa Marc Aurel i sin verdenssyn av kontemplasjon: "Gjør alltid noe nyttig for menneskeheten og nyt deg i denne generøsiteten uten å glemme Gud «Når du hjelper en person i nød i ditt nabolag, bruker du ikke bare dine gode dyd, men liker det også, og du ærer Gud for livets gave."

 

Hvis du vil leve et sunt, kjærlig, gledelig, godt liv basert på forståelse for et etisk verdenssyn, følg disse trinnene.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Nyt firmaet til dine naboer og de som er en del av livet ditt. Se etter konstruktiv kritikk. Lær å ha tålmodighet og toleranse for andre og respektere deres meninger, selv om du er uenig. Hjelp din kirke slik at du føler deg komfortabel i deg selv. Setter pris på de små tingene i livet. Bidra til å holde kirken ren og oppfordre andre til å gjøre det samme. Hvis du føler deg komfortabel i ditt miljø, vil det hjelpe deg å trives godt i andre aspekter av livet ditt. Komfort, fellesskap eller hjelpe dine naboer - uansett om det kommer til å besøke en eldre person hver uke eller kanskje å hjelpe med tung hagearbeid... litt kjærlighet kan gjøre mye. Kunnskapen må gjelde til det gode for alle. Hver enkelt person kan styres av kirkens kollektive beslutninger... være klar til å ta råd. Du kan også samarbeide med alle andre for å feire visse arrangementer sammen: det viser seg alltid å være mye moro, og du vil få venner. "En ekte venn er noen som elsker eller liker en annen person for egen skyld." - Aristoteles. Bygg kvalitet vennskap som varer livet. Som epicurus ble sitert i hoveddokumenter: "Av alle de instrumenter som visdom er tilegnet for å oppnå lykke i livet, er vennskap langt det viktigste."       
 2.  
 3.             2      Gjør livet lik ditt potensial. Har du lyst til å gå på fjellklatring? Bare også. Lag en liste med 50 ting du vil gjøre. Livet er full av eventyr. Gjør mye arbeid og aldri gi opp. Når du får sjansen til å prøve noe nytt - gjør det! Epicurus lærte oss, "Glede er fraværet av smerte." Dette konseptet er viktig: å forsømme ting du har en lidenskap for, kan føre til mental, følelsesmessig eller til og med fysisk ubalanse eller smerte Å leve et lykkelig liv betyr ikke bare å ta vare på dine umiddelbare behov, men også dine ønsker, så vær så snill og dra nytte av disse unike mulighetene, lev full av lidenskap, husk at vi forbereder våre liv for gleden av glede Dagens glede lever og griper disse øyeblikkene, selv om de ikke var planlagt, men også husker å øve moderering, kan ekstremer føre til et ubalansert liv, lære å prioritere og ofre ingen dyd for øyeblikkelige sensuelle fornøyelser - det vil ikke verdt det i det lange løp.        
 4.  
 5.   3      Opprettholde en sunn og aktiv livsstil. Den berømte filosofen Marc Aurel lærte at våre følelser er resultatet av våre dommer. For å kontrollere våre følelser bør vi arbeide for bedre dommer. Livet i seg selv kan skjule vår dom. Trening er ikke bare fysisk, men også mentalt gunstig, og kan igjen hjelpe oss å balansere våre følelser. Når du er frisk, er du glad. Finn en treningsplan som passer til din livsstil og hold deg til den. Undersøkelser viser at folk som er sunnere er lykkeligere. Spis bare sunne ting. Unngå junk food når du kan. Aristoteles sa at som mennesker må vi finne poenget med fortreffelighet og ikke spise for mye eller for lite. Han sa også at du ville forvente gode resultater hvis du handler med dyktighet eller dyd. Vær fysisk aktiv og trene en sport. Dette utfyller livet ditt med positiv glede mens du holder deg fysisk og mentalt tilpasset.     
 6.  
 7.             4      Mentor og mental kondisjon. Gjør på vegne av noen som er under deg som mentor. Hvis du er ung, finn et barn som trenger et eksempel og gi et godt eksempel. Dette kan hjelpe barnet til å forandre livet, samtidig som det tilfredsstiller både deg og barnet på en positiv måte. Delta i argumentasjon og filosofiske diskusjoner som en del av hverdagen, som de stoosiske filosofer sa. Ikke bare forbedrer helsen til kroppen, men holder også sinnet sunt. Ta vare på et sunt sinn ved å reflektere over livet ditt og erkjenne alle dine følelser... akkurat som Marc Aurel gjennomførte sine meditasjonsbøker.        
 8.  
 9.             5      Prøv å elske eller i det minste sette pris på alt og alle i livet ditt, verden og universet. Lukk roser, omfavn et tre, gi all den kjærligheten du kan gi. Gjør dine fiender venner. Nyt de små gledene i livet. Vi mislykkes ofte i å se disse "små ting" som faktisk er herlige. Vi er så tatt i vår hverdag at vi ikke klarer å sette pris på hva som står foran nesene våre. Hvis noe ikke går som du vil, så prøv å se leksjonen i den. Gjør ditt beste for å holde deg positiv gjennom vanskelige tider, og vær optimistisk. Andre vil se og dra nytte av. Hold fokus på det som er bra, i stedet for å stoppe deg, noe som ikke er bra. Marc Aurel sa at du må overvinne ditt eget individuelle perspektiv og oppleve verdens perspektiv. Innse at de enkle tingene er en gave og ikke ta noe for gitt, for eksempel en dusj etter en anstrengende dag, vinden blåser over huden din og fjellene i det fjerne. Vet at andre sliter med en rekke nødsituasjoner. Vi bør være klar over alle de tingene vi har.        
 10.  
 11.   6      Behandle andre med respekt og alltid som en ende i seg selv, ikke som et middel til en slutt. Anerkjenn menneskeheten i andre og ikke prøv å bruke den som et springbrett for å nå dine mål. I stedet innse at andre har sin egen medfødte verdi og hensikt. Ved å gjøre det, vil dine relasjoner være mer positive og føre til et lykkeligere liv. Av de forskjellige filosofiske systemene er den sokratiske metoden en effektiv måte å leve ens liv på. Den kan brukes av alle, uavhengig av deres situasjon eller nasjonalitet. Det er veldig logisk å tro at søket etter et dydig liv begynner med egenskapene til enhver god sjel til et individ. Hvis flere mennesker med gode sjeler skulle bruke de sokratiske metodene for å søke sannheten om hvordan man skal leve et sunt og lykkelig liv, så tror jeg at påvirkningen av våre tanker og handlinger vil hjelpe de "dårlige" sjelene over deres Å tenke på handlinger. Til slutt ville de forsøke å begynne å lete etter en mer dygtig livsstil og hjelpe andre til å trodde gjensidig destruktiv ødeleggelse.     
 12.  
 13.             7      Føl deg ditt ønske om å få kontakt med andre, det være seg venner, familie, kjæledyr, organisasjoner eller en livspartner... finne de som holder deg fra å føle deg ensom. Det er også viktig å finne noen som deler din moral. Uten felles dyd, kan vi raskt misforstå hverandre og forholdet blir utilfredsstillende. Menneskets sjel kan gjøre deg rikere enn bankkontoen noensinne kunne. Ikke bare være med en person fordi den gir deg materiell rikdom, status eller noe annet materiell godt. Trafikk med folk du liker å bidra med fordi de tilfredsstiller ditt ønske om utveksling eller, i Kants ord, en "goodwill" person. Det vil si en person hvis vilje er god alene, uten skjulte motiver. Epicurus festet stor vekt på vennskap og kjærlighet og sluttet seg til glede og lykke. Vær oppmerksom på at gode vennskap er sjeldne i livet. Aristoteles anbefaler å tilbringe mye tid med en person, gjøre aktiviteter sammen, og engasjere seg i gjensidig fordelaktig oppførsel for å opprettholde et sterkt vennskap. Epicurus sier: "Av alle de instrumentene som visdom er tilegnet for å få lykke i livet, er vennskap langt den viktigste tingen." Rikdom og utseende er ikke de eneste viktige tingene for en partner... det er viktig å nyte hverandres tilstedeværelse. Men hva om du er en person som er innadvendt og ikke søker mye selskap? Kanskje du foretrekker å være alene og bortsett fra folk, og det er det som gjør deg lykkeligest. Dette betyr ikke at det å ha venner / relasjoner - eller bare ikke å ha dem - er dårlig, men at den ene, avhengig av personen, kan være bedre enn den andre. Dette passer inn med Aristoteles erklæring om at "det er mange meninger om hva som er best for mennesker, og at vi må løse denne uenigheten for å dra nytte av det etiske problemet... Det vanskelige og kontroversielle problemet oppstår når vi spør om visse av disse varene er mer ønskelige enn andre. Aristoteles søken etter det gode er et søk etter det høyeste gode, og han antar at det høyeste gode, uansett det viser seg å være, har tre egenskaper: det er ønskelig i seg selv, det er ikke verdt å forfølge en annen god og god Alle andre varer er ønskelige for egen skyld. "Så hvis du ikke lengter etter forhold, kan det være lurt å fokusere på de andre tipsene i denne artikkelen i stedet.        
 14.  
 15.             8      Begynn å praktisere hobbyer. Registrer deg for kurs som dans, fotball, kunst eller musikk. Livet er mest moro når du bruker å gjøre de tingene du liker - Aristoteles. Ikke bare sitte hele dagen å spise og se på TV på sofaen og ikke se andre mennesker gjøre det moro. Jo flere ferdigheter du har, desto bedre. Perfekt ferdighetene ved å praktisere de du allerede eier. Jo bedre du kommer inn i noe, jo mer moro er det (Aristoteles). Gjør venner med folk som deler dine hobbyer og evner med deg. Disse vennskapene kan ofte bli livslange relasjoner. Lær av dem og lær dem. Ifølge Platon kommer meningen med livet fra å miste deg selv... så hvis det er noe du virkelig elsker å gjøre, og som du har en lidenskap for, så gå videre og gjør det.        
 16.  
 17.             9      Bli altruistisk med hensyn til en ting (natur, menneskehet, dyr...). Lær mer om dette og prøv å gjøre en forskjell i denne saken. "Vi må være klar over både den endelige avslutningen og alle de klare sensoriske tegnene som vi tildeler våre følelser, ellers vil alt være fullt av usikkerhet og forvirring." (Epicurus) Ved å gi vår tid, våre penger, våre talenter, kan vi leve et godt liv. "Er det ikke en byrde å gi opp så mye? , , , Jeg har hatt glede av å gi hele livet mitt. , og Holly kjempet depresjon til hun begynte på effektiv altruisme, og nå er hun en av de lykkeligste menneskene jeg kjenner. "(Sanger, Peter," Effektiv Altruisme. ") Mennesker, dyr, miljøet... det er mange og mange Måter å hjelpe, Adopter et kjæledyr, Adopter en gate (Som en del av å gjøre Amerika rent igjen)... bli involvert, respekter naturen hver dag og prøv å hjelpe den blomstre i stedet for å bli verre Kjærlighet til planeten din ved å beskytte den aktivt Husk at vi ikke eier jorden, men vær oppmerksom på det, og å være en del av naturen kan vise deg hvor mye mer levende det er. Vet at det er noe større der ute i universet og søke sannheten din for å finne mening i ting som er vanskelig å forstå, ikke vær redd for døden, det er en del av livet som vi vil alle bli opplevd. Hvert øyeblikk teller.                  
 18.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

    
   
 • Et åpent sinn og villighet til å forandre ting til det bedre, ikke bare for å hjelpe deg, men også det store bildet.
 •  
        
Filosofi populær:
Snakk med spøkelser.

Slik ber du en Novena.

Tips for å komme seg ut av kroppsopplevelser.

Finn Qibla.

Spør Gud om noe.

Snakk med en ateist om kristendommen.

Vær en mystiker.

Bli en Buddha.

Evangelize.

Mantras synger.

Helbred med chakraer.

Tro på Jesus.

Trene tro.

Reading angel star cards.

Bli med Scientologi.

Tro på Gud.

Feire påsken.

Skriv et bønnbrev til Gud.

Bli en katolsk.

Utvikle sjette sans.

En buddhistisk bønn snakker.