Home \ filosofi
 

Fri hodet ditt for meditasjon.

 

Det kan virke vanskelig å oppnå status som et fritt hode, spesielt hvis du gjør det for å forberede deg på meditasjon. Det er imidlertid enkelt og gunstig for din mentale helse. Ved hjelp av de enkle trinnene nedenfor kan du oppnå et rolig, fredelig og klart sinn når du mediterer.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Slapp av kroppen din. En avslappet kropp hjelper til med å slappe av og roe sinnet karusellen. Det er flere måter å slappe av på kroppen din, fra yoga til dyp pusting. Tingene du kan prøve inkluderer:  
    
  • Gå en tur og få litt frisk luft. Å være ute i naturen beroliger nerver og slapper av sterk spenning i kroppen.      
  •  
  • Ta en rask lur. Dette er en fin måte å slappe av på. Det holder hjertet ditt sunt, reduserer stress og reparerer anspent, vondt muskler i kroppen din.       
  •  
  • Drikk en kopp grønn urtete. Ingrediensene i denne teen reduserer kolesterolet, forhindrer hjertesykdom og beroliger kroppen din.       
  •  
  • Drikk et glass varm melk. Stoffene i varm melk inneholder en viss type syre, som hjelper deg til å slappe av og sove bedre.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn et stille og fredelig sted å meditere. Dette kan være i en park, på rommet ditt, eller hvor som helst du kan konsentrere deg. Velg et sted uten forstyrrelser fra støyende kjæledyr, ringetoner eller små barn.  
    
  • Forbered et meditationssted for vanlig meditasjon. Vær det i sengen eller på loftet, utenfor under et tre eller en vannkilde, du må koble deg til stedet og føle deg komfortabel og trygg der.
  •  
  • Et rent rom gir et fredelig sinn og beroliger deg. Så kanskje det hjelper å rydde hodet når du rydder opp noe.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg et mykt håndkle, matte eller teppe på gulvet og sett på den. Sitt i den indiske eller hvilken som helst annen posisjon hvor du føler deg komfortabel. Pust inn og ut veldig sakte. Du begynner å føle seg rolig og avslappet.  
    
  • Kanskje det er enda bedre å legge deg ned, sitte på bena, på gulvet eller på en stol, stå eller gå og gå. Prøv hver og en av måtene å se hvilken som passer best for å rydde hodet.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Telle pusten din. Konsentrere bare på pusten din, ikke dine tanker - teller hjelper deg med å oppnå dette. Count hver puster ut som en. Når en tanke kommer til tankene, anerkjenn den og la den passere. Du vil snart innse at med hvert telle kommer du nærmere en tilstand av fullstendig ro.        
 8.  
 9.   5      Konsentrere seg om en ting. Prøv å konsentrere deg om noe, dette kan være noe. Så hjernen din kan enkelt frigjøre seg fra et emne og rydde hele hodet, i stedet for å fjerne alle tanker.     
 10.  
 11.             6      Øv dette daglig. Hvis du tar et øyeblikk til å roe seg og frigjøre deg, blir du bedre og bedre nå og da. Over tid vil du også innse at det er mye mer naturlig å fade ut den ytre verden og sitte stille.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                     
Filosofi populær:
Å be for et mirakel.

Start en kult.

Mottatt nattverd i den katolske kirken.

Ta kontakt med din verneengel.

Ghusl utfører.

Hold en bønnskalender.

Føler deg heldig.

Velsigne et kryss.

Les ut av hånden.

Snakk med de døde.

Lag en lei.

Føler takknemlighet.

Øvelse av lykkefilosofien.

Øvende buddhisme.

Introduksjon til Astroprojection.

Hold en bønnskalender.

Fange spøkelser.

Les håndlinjene.

Få visdom.

Konsentrere olje.

Wudu utfører.