Home \ filosofi
 

Lag et astrologisk diagram.

 

Et astrologisk diagram (eller, mer nøyaktig, et bursdagsbord) er en symbolsk fremstilling av planeter, solens og månens konstellasjon i øyeblikket av en persons fødsel. Hver planet tar et bestemt stjerneskilt på et gitt tidspunkt. Det er tolkningen av denne konstellasjonen som gir astrologer innsikt i personens personlighet og oppførsel. Fordi et astrologisk diagram er faktabasert - de faktiske posisjonene til himmellegemer i himmelen (i forhold til jorden) på et gitt tidspunkt - det er mer av en astronomisk enn en astrologisk bedrift. Følgende tips hjelper deg å lage et diagram for deg selv eller noen andre.

              

Fremgangsmåte .

    

     Lag et astrologisk diagram  ,

    
   
 1.            1      Tegn tre konsentriske sirkler på et ark med kompass. Den innerste sirkelen bør være ganske liten i forhold til de ytre sirkler. 
    
  • alternativt blank horoskop skjemaer fra en astrolog eller fra en astrologisk bokhandel. Dette er mye enklere enn å tegne sirkler for hånd.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Del mellomrummet mellom de to ytre sirkler i tolv like seksjoner. Hver seksjon symboliserer et av de tolv stjernene tegn (kreft, vev, etc.).       
 4.  
 5.             3      Merk hvert avsnitt med stjernestegnet, representert ved symbolet på dyrekretsen. Hvis du merker en del med Leo, skal neste del (se underpunktene nedenfor) være Jomfru, det neste stjernetegn i årsbestillingen. 
    
  • Bestem ascendant (stigende stjernesignal) før du setter stjernetegnene inn i feltene sine, hvis du vet fødtiden.  
  •  
  • Hvis horoskopet for et sted er nordlig lengdegrad , plasser stjerneskiltet til oppstigningen i den fjerne venstre delen: dette er øst, ser sør fra en nordlig plassering. Deretter fyller du inn resten av stjernetegnene mot klokken.
  •  
  • Plasser stjerneskiltet til oppstigningen i den høyre høyre delen hvis plasseringen er i sørlig lengdegrad, og legg resten i en retning med urviseren.
  •  
  •   Strengt: Hvis plasseringen er innen ca 27 ½. Lengdegrad, oppstigning av ascendant skal sammenlignes med lengdegrad. Dette gjør det mulig å sjekke om ascendant er nord eller sør for stedet - og dermed på hvilken side han skal plasseres. I praksis er dette imidlertid nesten aldri gjort, så du bør være i stand til å trygt anvende ovenstående generelle praksis !!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Del hver seksjon (hvert stjernesignal) til 30 like store grader. Hele sirkelen inneholder 360 grader, slik at hver av de tolv like seksjonene inneholder 30 grader. Merk hver grad med små hakk i den andre sirkelen. Du kan bare merke hver annen grad eller så, hvis du vil. Husk imidlertid at vinklene mellom punktene på sirkelen er kritiske når du tolker grafen. Derfor er nøyaktigheten viktig. 
    
  • Hvis du bruker en "ferdig" kartleggingsskjema, kan det allerede være gjort.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Finn ut personens Ascendant-tegn ved å lete etter fødselsdato og -tid i Ascendant-bordet i en efemer. En ephemeris er et bord av himmelske steder på bestemte tidspunkter - du kan kjøpe en eller søke etter en i biblioteket, og flere er tilgjengelige på Internett. Den opprinnelige er tegnet av dyrekretsen som stiger på et gitt tidspunkt (i dette tilfellet ved fødselen til en person) på et gitt sted (fødested) på jorden over den østlige horisonten. For å konstruere et meget nøyaktig diagram må du derfor vite bredden og bredden på personens fødested (gjør et online søk etter "lengdegrad av plassering" hvis du ikke har et pålitelig kart for hånden), og så videre eksakt dato og den nøyaktige tiden. Gratis dataprogrammer som er tilgjengelige på Internett, kan gi deg det stigende tegn når du oppgir den nødvendige informasjonen.       
 10.  
 11.             6      Velg Stigende tegn i diagrammet ditt. Dataprogrammet eller ephemeris du bruker til å bestemme Ascendant karakter forteller deg et sted (i grader) innenfor tegnet, for eksempel 12 grader Jomfru. Finn riktig sted. For å gjøre dette, se etter karakteren (i dette tilfellet Jomfruen) i diagrammet ditt og teller antall grader (tolv i dette tilfellet) fra stjernens utkant når du beveger deg fremover gjennom stjernesignalet. For å si det slik: Hvis vi forestiller sirkelen som en klokke, tar Jungfrau rommet mellom klokken åtte og ni. Jomfruen starter klokka 9 (ikke klokka 8) og du teller tolv grader fra 9 i retning av 8 for å finne 12 grader Jomfru.       
 12.  
 13.             7      Bestem posisjonene til månen, solen og planetene og merk dem i diagrammet ditt. Gjennomgå ephemeris eller dataprogrammet for å bestemme plasseringene til himmelens hovedlegemer innenfor konstellasjonen på tidspunkt, dato og fødested. Disse stedene er angitt av både tegnet og grader i karakteren, som i Ascendant. I tillegg, som med Ascendant, må du justere stedene som er spesifisert i Ephemeris for å reflektere den faktiske tid og sted for fødselen til personen. Hvis du bruker et dataprogram i stedet for en efemer, vil denne justeringen bli gjort for deg. Merk posisjonene i mellomrommet mellom de to indre kretsene i diagrammet ditt. Angi posisjonene med symboler (som representerer hver av de himmellegemer) og skriv plasseringen i grader ved siden av den.       
 14.  
 15.             8      Tegn husene. Hjemmene er imaginære underoppdelinger (vanligvis tolv), som hver angir et aspekt av personens liv (penger, barn, familie, personlighet, etc.). Disse er plassert i den store ledig plass i diagrammet mellom den indre og den andre sirkelen. Indelingsmetoden til husene er kontroversiell, og det finnes flere metoder å velge mellom. En av dem (kanskje den enkleste) er samme husmetode, med hvert hus 30 grader bredt. Den "utgang" kanten av det første huset trekkes på ascendant. Hvis ascendant er tolv grader løve, går det første huset derfra til tolv grader jomfru. Den andre går fra tolv grader jomfru til tolv grader Libra og så videre. Husene er nummerert mot klokken fra en til tolv.       
 16.  
 17.             9      Beregn aspektene. Et aspekt er vinkelen som dannes mellom et par himmellegemer, hvor jorden er vinkelens senter (eller toppunkt). Du kan enkelt sette pris på aspektene ved å se på diagrammet. For eksempel, tenk at diagrammet er en klokke og solen er klokka 12 og Venus klokken 3. Da kan vi se at vinkelen mellom de to er 90 grader. For mer nøyaktighet kan du beregne aspektene med grader du skrev i diagrammet. Husk at hele sirkelen inneholder 360 grader, og hvert tegn har 30 grader. Du kan tegne aspektene i den indre sirkelen hvis du vil.       
 18.  
 19.             10      Se en bok om tolkningen av planeter i hvert stjerneskilt og hus, og følg personens personlighet og oppførsel.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             Les mer... (2)      
Filosofi populær:
Finn spøkelser i huset ditt.

Sitat Bibelen.

De ti yoga prinsippene til Patanjali lever.

Utfør en seanse.

Be i islam.

Utvikle psykiske evner.

Les håndlinjene.

Brenn røkelsepinner.

Karva Chauth feirer.

Følg din intuisjon.

Elsker en Steinbukken mann.

Introduksjon til Astroprojection.

Be Allah om tilgivelse.

Konverter til jødedommen.

'Hilsen, du ber Maria'.

Å lage voodoo dukker.

Unngå fristelser til å synde.

Leser et astrologi diagram.

Mantra meditasjon.

Gjør som en varulv.

Utvikle sjette sans.