Home \ filosofi
 

Velkommen besøkende til kirken.

 

Kirker bør være et innbydende sted hvor besøkende føler seg hjemme og får nye venner. Siden det har vært en stund siden vi var "nykommere" i en kirke, vil vi i denne artikkelen igjen sette oss i stillingen til første gangs besøkende, slik at vi kan gi dem følelsen av å bli hjertelig velkommen. Ved å diskutere hvordan du best kan ønske gjester, kan vi sørge for at de går hjem, føler seg bra, kom tilbake og unngår de vanligste feilene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Innfør kirken din til besøkende  ,

    
   
 1.            1      Sett inn en hilsenstjeneste. Opplevelsen starter med den besøkende som parkerer bilen sin på parkeringsplassen. For mange mennesker, overvinne de siste trinnene til kirken er en overbefolkning, så ta denne hindringen bort fra førstegangsbesøkende. Det er best å bruke en velkomstservice direkte på parkeringsplassen for å gi de besøkende den nødvendige orienteringen umiddelbart og for å redusere frykten for det nye.  
    
  • Velg spesielt vennlige og innbydende medlemmer av din kirke for dette departementet. En god ide ville være å gi de yngre medlemmene en jobb før tjenesten eller vise sine lengre medlemmer hvor mye du setter pris på dem.
  •  
  • Vær forsiktig med at velkomstutvalget har avskrekkende spørsmål som "Hva gjør du her?" eller "Leter du etter noe spesifikt?" unngår. Bare anta at hver besøkende er akkurat der han vil være. Det er best å begynne med, "Hei og velkommen, hvordan har du det i dag?" Så lytter du nøye og ved behov fortsetter å hjelpe.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Forestill deg selv. Ikke la det være for de besøkende å introdusere seg selv. Besøkende skal kunne slappe av og ikke føle seg tvunget til å snakke en samtale eller få nye venner. Ta trykket av forventning på besøkende ved å introdusere deg selv og din familie og spørre hvem du egentlig har foran deg.  
    
  • Behandle besøkende som alle andre, ikke et fremmed objekt. Alle er ubehagelige for å være et nytt sted og deretter behandlet som fremmedlegeme eller utenforstående. Den beste måten å spørre nybegynnere mange spørsmål og viser reell interesse, noe som er veldig innbydende. Prøv å finne likheter som du kan snakke om, slik at besøkende umiddelbart kan føle seg hjemme.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gi de besøkende en kort tur. Å være et kirkemedlem gjør det enkelt å glemme hvordan det var å besøke en kirke for første gang. De fleste første gangs besøkende er ikke først interessert i dype læresetninger eller emnet for å forkynne. Først og fremst vil de vite hvor de kan parkere og hvor de skal finne de beste plassene. De vil bare føle seg velkommen. Se opp for en ikke altfor stor og overdreven velkomst, men gjør det så hyggelig og stressfritt som mulig.  
    
  • Pass på at besøkende vet hvor de skal parkere bilen sin, hvor skal man få en rask kopp kaffe og hvor man finner garderoben. Med et tilbedelsesprogram har du alltid rett med besøkende. Veldig viktig, selvfølgelig, er åpenheten til spørsmål av alle slag.
  •  
  • Gi en kort tur til din kirkebygning når tiden kommer. Så du gir besøkende en oversikt over lokalene, hvis de er interessert og de føler seg mer komfortable. Informasjon om kirkens historie kan være like interessant for de besøkende.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Forklar til den besøkende hvordan man skal bli med i kirken, men ikke press den. For de fleste kirker er tiltredelsen annerledes, så en kort introduksjon kan være vekk fra prosessen. Men hvis du ikke blir bedt om denne informasjonen, er det bedre å peke på det for et øyeblikk. Hver besøkende skal kunne motta informasjonen, men ingen skal føle seg overveldet eller under press.  
    
  • Med spørsmål kan du raskt finne ut hvilken informasjon som er viktigst for besøkende og hva de vil ha fra en kirke. Hvis noen bare besøker fordi han besøker slektninger i byen, er det ikke nødvendig å introdusere denne besøkende til kirkens historie og sognliv. Gi gjesten følelsen av å være velkommen, men ikke prøv å "fremme" kirken din tvangsmessig.
  •  
  • I hilsen prosessen kan dette være en av de vanskeligste trinnene; Det er best å legge inn gjesteboken i gjesteboken etter tjenesten, for å kunne kontakte ham etterpå via kontaktinformasjonen etterpå.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gjenkjenne gjester som besøker igjen. Folk er forskjellige, og det er sikkert gjester som vil oppleve tjenesten i fred uten å få kontakt eller vennskap. Likevel er en positiv opplevelse sannsynlig å gjøre en gjest glad for å komme tilbake. Man bør ikke anta at selv at roligere eller innadvendte gjester ikke føler seg bra eller uinteresserte. Tillat alle gjestene en varmhjertet opplevelse, og flertallet vil gjerne komme tilbake. Hvis en gjest viser opp for andre gang, vil han være glad hvis han blir anerkjent igjen. Igjen, bør du gjøre kontakten først og tilby å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.                  
 10.  
             

    2      Lag en uforglemmelig opplevelse  ,

    
   
 1.             1      Oppfør oppriktige samtaler. Kirkens medlemmer som er ansvarlige for velkomsten, bør praktisere å lytte og være helt ærlige med de første gangsreisende. Når du åpner opp for folk og møter dem ærlig og med interesse, føler de seg langt mer velkommen og kan være seg selv. Få navnene til de besøkende i minnet og lagre dem godt.        
 2.  
 3.             2      Hjelpe besøkende komme i kontakt med andre mennesker. Forventlig, nye besøkende aksepterer mest sannsynlig ved å ta kontakt med de aktive kirkemedlemmene. Ofte kan du bli kvitt det faktum at du egentlig ikke kjenner noen. Men denne frykten forsvinner veldig fort så snart du føler deg velkommen i sirkelen og kan se frem til kjente ansikter med hvert besøk.  
    
  • Hvis ønskelig, bør besøkende også bli introdusert til pastoren etter tjenesten. Bruk tiden etter preken til å introdusere nyankomne til din pastor. Men ikke tvinge noen som ikke vil.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Inviter besøkende til å bli med deg. Når du har blitt kjent med de besøkende, er det tilrådelig å invitere dem til å sitte med deg og din familie. Dermed er det ikke lenger besøkende som trenger å velge sitt eget sete i den relativt fulle salen, og de føler seg velkommen fordi de liker å bli plukket opp av noen.        
 6.  
 7.             4      Tilbyr barnepass i løpet av tjenesten. I mange store kirker er det likevel en barnehage under preken, dette bør selvsagt kommuniseres til gjestene, slik at de også kan dra nytte av disse fordelene. For mange mennesker vil det nok være ganske ubehagelig å stille spørsmålet av seg selv.  
    
  • Hvis gjestene ikke er villige til å gi sine barn omsorg for en kirke som er fremmed for dem, er dette på ingen måte personlig. Selv om det virker uvanlig, bør du holde gjestene åpne for alle muligheter og akseptere dem.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Invitere besøkende til spesielle programmer og arrangementer. Felles Bible Study Evenings og Weekly Church Meetings gir en flott plattform for å møte og integrere nye mennesker. Derfor inviter alle gjester til de neste store hendelsene eller regelmessige møter, mange vil være veldig glade for det.  
    
  • Inviter besøkende til lunsj eller en sammenkomst etter kirken. Hvis Potluck holdes regelmessig i din kirke, er dette en flott mulighet til å invitere gjester og bli kjent med dem enda bedre. Selv lunsjer organisert i den private sirkelen etter tjenesten er perfekte for å gjøre besøkende føler seg veldig velkommen. Kanskje den ene eller den andre har lengtet etter akkurat det.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hold kontakten. Hvis de besøkende har gitt kontaktinformasjonen i gjesteboken, er de velkommen til å kontakte deg etter noen dager. Selvfølgelig bør ingen bare bli med i det ukentlige nyhetsbrevet, men en kort melding om glede av besøket og en invitasjon til neste tjeneste vil sikkert finne favør.        
 12.  
             

    3      Unngå vanlige feil  ,

    
   
 1.             1      Ikke oppfordrer besøkende til å bli med. Selv om besøkende faktisk ser etter en ny kirke og tenker på å bli med, bør du ikke overlate dem med tusenvis av former akkurat etter at de nettopp har tatt av seg strøkene. Konsentrere deg om å gjøre oppholdet så hyggelig som mulig for de besøkende og la det helt opp til gjestene å bestemme om du skal bli med i kirken eller ikke. Hvis du har spørsmål, kan du selvfølgelig være til hjelp.        
 2.  
 3.             2      Ikke plasser besøkende på forsiden. Å bringe besøkende inn i rampelyset er vanligvis veldig skremmende. Ingen liker å føle seg som dyrehagen, som undersøkes av alle øyne. Derfor bør man tilby de besøkende litt skjønn og ikke sette dem i første rad.        
 4.  
 5.             3      Ikke spør besøkende til en offentlig forestilling. Stå foran et rom fullt av fremmede og snakke om seg selv, er ikke nødvendigvis alles jobb. Ikke be noen besøkende å introdusere seg til samfunnet. Hvis det er viktig for hele samfunnet å vite om besøket, så si noe som "Jeg er glad for å se nye ansikter hos oss i dag." Men ikke betaler for mye oppmerksomhet til gjestene, slik at de ikke starter å føle seg uvel  
    
  • Selvfølgelig kan det også være at du har svært ekstrovert besøkende som liker å snakke om seg selv. Hvis du gjør det, er du velkommen til å foreslå en offentlig forestilling, men avgjørelsen for eller imot skal gjøres av de besøkende.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ikke legg noen på gjestene. Under ingen omstendigheter bør en innvarsel holdes på utkikk etter ubemerkede gjester under tjenesten for å fange dem etter tjenesten. Hvis besøkende kommer ubemerket i tjenesten, vil de sikkert gå ubemerket igjen. Denne friheten skal gis til alle.        
 8.  
 9.             5      Ikke ordne en velkommen sang. Det er vanskelig å tro, men noen kirker har faktisk visse innbydende ritualer. Mest sett er dette en velkommen sang for nye gjester. At dette kan ha en avskrekkende effekt og overskrider målet er nesten selvforklarende.        
 10.  
        
Filosofi populær:
Å be for et mirakel.

Be om en Novena til St Therese of Lisieux.

Hvordan be.

Utfør den lille stavelsesritualen til pentagrammet.

Les Bibelen.

Tro på Gud.

Velkommen en muslim med den islamske hilsen.

Utføre tayammum.

Bli en minister ved yrke.

Bestem hva du vil gjøre utenom lånet.

Be om rosenkransen.

Bli mer åndelig.

Passerer til hinduismen.

Lag Hellig Vann selv.

Start en kult.

Lag en psi kule.

Fange spøkelser.

Mottatt nattverd i den katolske kirken.

Be Allah om tilgivelse.

Zen Meditation (Zazen) for nybegynnere.

Ring til Adhan.