Home \ filosofi
 

Bli en helgen.

 

Hellige er mennesker som kristne, spesielt tilhenger av den romersk-katolske kirke, anser å være Guds hellige og mest dydige tjenere. Hellige mottar bønner, har sin egen dag i den hellige kalender, blir skildret i kirker gjennom kunstfulle bilder og ikoner, og deres liv anses som eksemplariske for resten av de troende. Selv om det er tusenvis av anerkjente eller "kanoniserte" hellige, gjennom århundrene er det ekstremt sjeldent at noen får denne æres tittelen etter døden. De strenge regler om kanonisering er blitt revidert flere ganger i løpet av kirkens historie. Her kan du finne ut hva som kreves av loven i den katolske kirke.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Leading the Life of a Saint  ,

    
   
 1.            1      Bli en katolsk. Moderne hellige i katolisismen er alle katolske selv, så hvis du ennå ikke er blitt døpt og offisielt ble med i troen, er dette ditt første skritt.  
    
  • Hvis du har bodd et syndig liv så langt, vær ikke bekymret: mange hellige var syndere før de radikalt forandret livet da de kom til kirken. Det er vanskelig, men du kan fortsatt bli en helgen når du gjør en fantastisk forandring, slippe av dine synder og leve et dydig liv.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lei et eksempel på religiøst liv. Det er flere måter å gjøre dette på, fra omsorgen for de syke og den dødsinnviste til proklamasjonen av Guds ord, fra kampen mot fattigdom og undertrykkelse til et akademisk studium. Uansett hva du gjør, må det være dydig, uselvisk og minneverdig. Ikke tving deg til å bli en helgen - fokus på å være den beste, mest barmhjertige kristne du kan. Være ydmyke, tjene Gud, og ha en positiv innflytelse på andres liv.  
    
  • Bli med i kirken som prest eller non er en god start, men ikke obligatorisk. Vatikanet jobber også for å identifisere lekfolk som er kandidater til kanonisering.
  •  
  • Fokus på store mål! Noen hellige er æret for deres ekstraordinære tjeneste til en liten gruppe, men ditt eksemplariske liv vil trolig bli anerkjent raskere hvis du utøver en større og mer global innflytelse.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Utfør minst to mirakler. Mirakler er ekstraordinære hendelser som normalt ikke kan utføres av mennesker, og er derfor tilskrevet inngrep av en guddommelig eller overnaturlig makt. Den uforklarlige kur av en uhelbredelig, såret eller døende er et klassisk eksempel på hvordan en slik person er mirakuløst beskyttet mot forestående doom. I virkeligheten kan et mirakel imidlertid være et uforklarlig men velvillig fenomen som du kan kalle. Husk, det er ikke deg som utfører disse mirakler, men Gud utfører seg gjennom deg.  
    
  • Teknisk trenger du ikke å oppnå disse mirakler i livet ditt - du kan også komme ned fra himmelen og gjøre det. Det er imidlertid ikke garantert at du faktisk vil bli kreditert med eventuelle mirakler du har utført etter døden, så det er bedre å oppfylle denne tilstanden så snart som mulig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      dø. Det er ingen vei rundt det: Sanctuary er en tittel som er tildelt posthumously. Kanoniseringsprosessen starter ikke før minst fem år etter at en person er død.  
    
  • Hvis det er mulig, prøv å dø som en martyr. Dette skjer mindre og mindre i dag, men en voldelig død som følge av å henge seg til den katolske troen vil sikkert trekke oppmerksomheten på saken din.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Kanoniseringsprosessen  ,

    
   
 1.             1      Utvikle en lokal følge av folk som husker din hellighet og be til deg. Det skal naturligvis oppstå når du fører et ekstraordinært liv og utfører meningsfulle gjerninger.        
 2.  
 3.             2      Din lokale biskop må rapportere saken til kongregasjonen for årsakene til de hellige i Vatikanet. Dette starter prosessen, men det vil ta lang tid før kanoniseringsprosessen å fullføre.        
 4.  
 5.             3      La ditt liv skinne gjennom kirken. En postulator vil se nærmere på detaljene i livet ditt, dine handlinger og dine skrifter. Underverk som tilskrives deg, blir også grundig og mistenkelig vurdert. Pass på at alt er rent. Ingenting vil bli utelatt av undersøkelsen, og en "advokat av djevelen" vil være til stede for å krangle mot saken din.        
 6.  
 7.             4      Klassifiseres av paven som "ærverdig". Dette er bare en hyllest som du ledet et spesielt hellig liv eller døde for din tro, men bare det første trinnet i kanoniseringsprosessen.        
 8.  
 9.             5      Få ditt første mirakel verifisert og beatified av paven. Du vil da få tittelen "velsignet" og en festedag blir satt opp for deg i ditt bispedømme, i din bestilling og på steder der du har jobbet.        
 10.  
 11.             6      Få ditt andre mirakel verifisert og bli en helgen. Hvis Vatikanet gjenkjenner et annet mirakel som tilskrives deg, kan paven gjøre deg til en helgen. Du blir tildelt en festdag som kan bli feiret av alle katolikker, og kirker kan bli navngitt til din ære.        
 12.  
 13.             7      Svar på bønnene. Nå som katolikker har lov til å tilbede deg, kan de be deg om å snakke med Gud om deres saker.        
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Slik ber du en Novena.

Å være kristen.

Lag en tulpa.

Tro på Gud.

Som kristne ungdommer gjør en forskjell.

Sjekk hvor godt forskjellige dyrekretsen passer.

Gjenopprett din tro på menneskeheten.

Les Bibelen.

Bruk Ouijabett trygt.

Meditere på Sahaja Yoga.

Tro på Gud.

Omvendt.

Utvikle styrker.

Snakk med Gud.

'Hilsen, du ber Maria'.

Manifestere noe.

Utøve hekseri.

Be til Gud (for nybegynnere).

Fri tankene.

Reading angel star cards.

Adresse paven.