Home \ filosofi
 

Snakk med Gud.

 

Å snakke med Gud er å ha et veldig åndelig, personlig og ofte privat forhold med Ham. Med så mange religioner og meninger om Gud kan det være vanskelig å finne ut hvordan man snakker med Gud. Men det trenger ikke å være slik. Hvordan du kobler deg til og snakker med Gud, er bare avhengig av hva som føles riktig for deg. Uansett hva slags åndelighet eller religion du foretrekker, vil følgende tips lære deg hvordan du kommuniserer effektivt med Gud.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Snakk til Gud etter din tro  ,

    
   
 1.            1      Bestem hvordan du ser Gud. Du må avgjøre hvem Gud er for at du trygt skal snakke med. Hvem er Gud, og hvordan definerer du Gud? Kjenner du Gud som en paternal eller mors figur, som lærer, som en fjern bekjent? Eller som en nær venn som er nærmere deg enn søskenene dine? Eller er Gud en abstrakt åndelig leder? Er din forbindelse til Gud basert på en personlig, åndelig forbindelse? Eller følger du formaliteter og uttalelser fra din religion for å forstå hvem Gud er for deg? Uansett hva som er sant for deg, vil det diktere hvordan du ser og snakker til Gud. Og men du ser Gud, det vil bestemme hvordan du nærmer deg Gud for å snakke med ham som _______ (som du ser ham).        
 2.  
 3.             2      Bygg et forhold med en Gud som bryr seg om deg. Det er lettere å snakke med noen hvis du insisterer på at du lager en samtalebase med noen du bryr deg om. Derfor hjelper det å styrke forholdet ditt med Gud ved å dele gleder og byrder. Å finne ut hva Gud vil høre fra deg og dele glede, smerter og tanker med ham, er det første skrittet i å bygge det forholdet. Og du kan bygge på det ved å lese i religiøse tekster som Bibelen, Koranen eller Tora om hvor viktig du er for Gud.       
 4.  
 5.             3      Snakk til Gud som du ville snakke med en nær, kjærlig, men allmektig venn. Å snakke med Gud som en fantastisk venn er annerledes enn å vende seg til Gud bare når det er nødvendig eller uten plikt. Som en venn finner du at kommunikasjon er gjensidig, og Gud svarer, hjelper deg eller lærer deg. Mens bønn er mer en enveis-transaksjon, betyr tale å snakke. 
    
  • Du kan snakke med Gud høyt eller i tankene, som du tror det er mer effektivt for deg.
  •  
  • Det kan være best å finne et stille eller privat rom hvor du kan holde deg mens du snakker. Hvis det ikke er mulig, er det greit å snakke med Gud mens du venter på kassen, sitter i ventetiden, eller mens du er på jobb eller på skolen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ha en samtale med Gud. Snakk med Gud på samme måte som du ville snakke med en ekte person som står foran deg. Du kan snakke med Gud om hverdagslige vanskeligheter, dine nåværende tanker, dine håp og drømmer, og til og med fortelle ham (og deg selv) de tingene du er takknemlig for. Du kan snakke med Gud om uformelle eller seriøse emner, som du ville med en venn du bryr deg om. 
    
  • Tenk deg for eksempel at du har hatt en kamp med en venn for en stund. Du kan si, "Gud, jeg vet ikke hva jeg skal si til Charlie. Vi har kjempet i nesten to uker nå og kan fortsatt ikke nå en avtale. Jeg vil ikke tro at vi ikke kan komme over det, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller si. "
  •  
  • Har du noen gang vært imponert over en absurd vakker dag? Snakk med Gud om hans gaver til deg. "Wow, gud! Det er så fint ute. Jeg elsker å lese dagen i parken. "
  •  
  • Kanskje du har et vanskelig forhold til et familiemedlem: "Jeg hater min mor og vi kommer ikke til å komme sammen. Hun forstår meg ikke og nekter å høre på meg hvis jeg vil fortelle henne hvordan jeg er. Jeg ber at noen ganger ville hun prøve å se ting fra mitt synspunkt. Og hjelpe meg å være tålmodig, å høre på henne og å forstå. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Se opp for mulig tilbakemelding og vær oppmerksom. Du kan ikke få et hørbart svar som du ville få hvis en ekte venn sto foran deg. Men du kan få svar fra Gud på en skriftlig måte i Guds skriftlige ord eller gjennom prestedømmens predikasjon. Forventer også at det kommer i form av intuisjon, inspirasjon, et dokument, en situasjon eller et arrangement som passer direkte eller indirekte med det du har snakket med Gud om.       
 10.  
 11.             6      Fortell Gud at du vet at han har sine egne grunner for sin distanserte respons og hans tidspunkter - og stoler på ham i denne forbindelse. Du finner kanskje ikke det du trenger når du trenger det, men det har en grunn til alt.       
 12.  
 13.             7      Prøv å følge Guds vei i god tro til Hans kjærlige prinsipper og uttrykke hans gode vilje. Men skjønner at det som skjer, kan være resultatet av en av de egotiske, personlige handlinger eller utelatelser av en eller flere "tredje personer" eller deres "handlinger mot Guds vilje". Gud forstyrrer ikke nødvendigvis adferden til ubehagelige mennesker - hvorfor? Disse, som deg, har en fri vilje og kan ikke følge prinsippene om kjærlighet, moral og Guds vilje. Du må ikke avstå fra deres lovbrudd som kan påvirke deg. Dessverre kan hendelsene bli sterkt påvirket av deres farlige / kjærlige møter med din vei av håp og kjærlighet. Selv i de verste hendelsene kan du snakke med Gud i de mørkeste dager, eller når du må krysse dødsdalen. Du trenger ikke å være redd, du kan ringe på ham og stole på ham uansett hva.                 
 14.  
             

    2      Kommuniser med Gud ved å skrive  ,

    
   
 1.             1      Snakk med Gud som en form for kommunikasjon. Du kan føle deg ubehagelig å snakke med Gud høyt, du finner det vanskelig å konsentrere når du snakker med Gud i tankene, eller ingen av disse tingene fungerer for deg. Hvis det er tilfelle, prøv å skrive til Gud. Denne typen kommunikasjon vil fortsatt tillate deg å uttrykke tankene dine for å koble deg til Gud og gjøre ditt bidrag til en samtale med Gud.       
 2.  
 3.             2      Kjøp eller finn en hvit notatbok og penn. Velg noe du liker å skrive hver dag. En spiral notisbok eller en dagbok ville være ideelle alternativer som de bare ligger flatt på et bord. Velg din favoritt skrivestil. 
    
  • Du kan foretrekke å bruke Gud for hånd i stedet for å skrive på datamaskinen. Datamaskiner gir uendelige distraksjoner, og for noen er det vanskeligere å skrive enn skrive i en notatbok.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn et stille og uforstyrret sted å skrive. Selv om du ikke skal snakke høyt, er det best å finne et stille sted, slik at du kan konsentrere deg bedre.       
 6.  
 7.             4      Skriv for en angitt periode. Før du begynner, sett inn en vekkerklokke for tiden det er praktisk å skrive. Du kan stille den til fem, ti eller 20 minutter. Skriv til alarmen ringer.       
 8.  
 9.             5      Skriv raskt og gratis. Prøv å ikke kritisere deg selv for det du skriver. Ikke vær redd for grammatikk eller tegnsetting eller hva du faktisk skriver. For å skrive til Gud må du la ordene komme fra ditt hjerte. Du må slappe av nok til å kunne skrive fritt om alt som kommer til hjernen din.       
 10.  
 11.             6      Skriv Gud som om du skrev et brev til en venn eller til din private journal. Hvis du ikke er sikker på hva du vil skrive om, kan du prøve en bekymring som ikke slår deg ned akkurat nå. Skriv om hva som skjer i ditt daglige liv. Skriv ned spørsmål som du vil at Gud skal svare på for deg. Eller skriv om dine mål eller hva du er takknemlig for. Bruk eksemplene nedenfor for inspirasjon. 
    
  • "Kjære Gud, jeg har for tiden ingen anelse om hva jeg skal gjøre med livet mitt. Jeg føler at jeg bare ikke kan ta gode beslutninger eller bli kjent med de riktige personene. Jeg føler at jeg synker i det følelsesmessige kaoset. Når vil det stoppe? Når blir det for meg? "
  •  
  • "Jeg kan bare ikke holde igjen min spenning, Gud. I går møtte jeg en kvinne som har drømmejobben min. Vi møtte helt ved en tilfeldighet. Jeg mener, hvor sannsynlig er det at du tilfeldigvis møter den rette personen på en travel gate? Hvis jeg ikke hadde presset henne utilsiktet og hun ikke hadde slått henne pose, ville jeg aldri ha glimt på visittkortet hennes. Du svarte virkelig mine bønner. "
  •  
         
 12.  
             

    3      Snakk til Gud gjennom bønner  ,

    
   
 1.             1      Ta deg tid til å snakke med Gud. Bønner kan bli sett på som en mer formell måte å snakke med Gud fordi de hovedsakelig er basert på religion. Men du kan velge å be på den måten som føles mest behagelig for deg. Selv om du kan be når som helst, hvor som helst, hjelper det å reservere for bønn en viss tid hver dag. Velg en tid når det er usannsynlig at du vil bli forstyrret, og du kan konsentrere deg og be effektivt. Populære tider for bønn er: Før du spiser og sover, når du våkner, under stressende tider eller når det er behov, og i aktiviteter som du er alene, som å gjøre sport eller på vei til jobb.       
 2.  
 3.             2      Finn et stille rom eller sted å be. Ideelt sett bør du bede på et sted hvor du kan skjule forstyrrelser de få minuttene du trenger å be. 
    
  • Hvis du ikke finner et stille sted å be, ikke bekymre deg. Du kan be i travle bybusser, travle restauranter og hvor som helst du kan huske. Du kan også be mens du kjører på motorveien, så lenge du kan konsentrere deg om veien.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Forbered deg på en bønn. For å forberede seg på bønn, liker mange mennesker å tilbringe noen minutter å forberede rommet og seg selv for å kommunisere med Gud. Måten du forbereder deg på å be, vil i hovedsak avhenge av dine personlige preferanser og / eller dine religiøse skikker. 
    
  • Populære skikker inkluderer å lese noen relevante vers av en religiøs tekst, lyslys eller røkelse, utføre et rensende ritual, motta nattverd, stille meditere, synge sammen med andre, eller synge alene.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vurder et tema for bønnen din. Dette kan skje på forhånd hvis det er noe i livet ditt som du snarest bør adressere. Eller det kan oppstå mens du ber. 
    
  • Du kan bruke bønner til å ha en avslappet samtale med Gud om hverdagslige hendelser eller gjeldende hendelser. Her er et eksempel, "Gud, i dag er min første skoledag, jeg er veldig nervøs, men også opphisset. Jeg håper alt går bra i dag. "
  •  
  • Du kan bruke en bønn til å bekjenne eller ta en byrde av skuldrene dine eller til og med å be om noe. "Gud, jeg føler meg forferdelig fordi jeg snakket om en kollega. Jeg er redd for at hun fant ut og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å fikse det. Vennligst tilgi meg. Og vær så snill å gi meg den styrke jeg trenger å be om tilgivelse. "
  •  
  • Anta at du hadde et jobbintervju akkurat nå. Du kan si, "Takk Gud for det gode jobbintervjuet. Vennligst la den ansvarlige personen se hvor perfekt jeg er for denne jobben, og bestem meg for å ansette meg selv. "
  •  
         
 8.  
 9.             5      Be på en måte som føles naturlig for deg. Det er ingen riktig måte å be. Bønn skal være unik for den troende som ber. Mens du beder i en kirke eller andre kirketjenester, er det ofte veldig stilisert og ritualisert, når du ber alene, trenger du ikke å følge visse regler. Du må bare åpne deg for Gud og snakke fra hjertet. 
    
  • Noen liker å vippe hodene sine mens de ber, eller lukke øynene mens andre religioner støter ut eller knekker. Uansett hva som synes mest respektfullt og effektivt for ditt personlige forhold til Gud, er det greit. Du kan be med øynene dine åpne og hodet ditt opp, akkurat som det er greit å be knelte i stillhet.
  •  
  • Det er veldig populært å be noen tradisjonelle bønner høyt, men det er også veldig populært å be stille om tanken.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Be med andre. Det kan være en veldig imponerende opplevelse å be med en gruppe likestilte mennesker. Dette kan være en utmerket måte å høre hva andres forhold til Gud er, og å bli kjent med nye tradisjoner og ritualer som du kan innlemme i din egen bønnspraksis. Hvis du ikke har en bønnegruppe, prøv å finne en. 
    
  • Du kan finne en gruppe i en kirke i nærheten av deg eller i kirken du besøker. Du kan også søke på nettet for personer som deler din tro for å se om det er regelmessige møter i ditt område. Hvis du ikke finner det du leter etter, kan du selv starte en bønnegruppe.
  •  
  • I noen religioner sender bønnegrupper gruppebønner til venner og kjære som trenger hjelp. Ofte blir bønnlister opprettet for å be for de syke og trengende kirkemedlemmer.
  •  
         
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

                 
Filosofi populær:
Vis noen med forbannelse.

Spør Gud om noe.

Å være en fri ånd.

Velsigne et kryss.

Bli mer åndelig.

Les Bibelen.

Finn hans lykkelige tall gjennom numerologi.

Elsk Gud.

Tro på Jesus.

Finn ut om du kan se spøkelser.

Palm lesing.

Utvikle telekinesis.

Ordinert prest.

Beregn din zakat.

Finn ditt eget åndelige dyr.

Fange spøkelser.

Finn hans sjelevenner.

Utfør den lille stavelsesritualen til pentagrammet.

Konverter til kristendom.

Wicca vil være.

Takk Gud for hver av hans velsignelser.