Home \ filosofi
 

Hold en bønnskalender.

 

Det er mange forskjellige måter å kommunisere til Gud gjennom bønn. Det er også måter å unngå det på. Å skrive en bønnebok er også en slags dialog med Gud.

                

Fremgangsmåte .

    
     
  1.      1        Få en notatbok . Dette kan være en vanlig blank notatbok eller en dagbok. Det spiller ingen rolle. Den skal inneholde minst 70 blader, slik at du kan bruke den en stund.        
  2.  
  3.      2        Finn et godt sted . Du vil skrive ned dine bønner, selv de mest personlige som du ikke vil fortelle noen om. Skjul bønnens journal på et godt sted der ingen vil finne den. Best av alt, ingen bør vite at du har en slik bok i det hele tatt.     
  4.  
  5.      3        Skriv inn en oppføring . Det spiller ingen rolle hvordan du uttrykker det. Bare skriv på det. Du bør alltid notere datoen med hver oppføring. Hvis du senere leser det du skrev, vil du vite når det var. Bare skriv hva som er i tankene dine. Skriv en bønn hvor takk eller hva du vil fortelle ham. Skriv som om du snakket med Gud.     
  6.  
  7.      4        Les dine bønner . Hvis du har skrevet en bønn i bønneboken, må du ikke lese den direkte etter transkripsjonen. Når boka er full, ta deg tid til å lese bønnene du skrev for en tid siden. Du vil bli overrasket over hvor mange av bønnene dine endelig ble besvart og hvordan ting har endret seg siden da. Det er hyggelig å innse at bønner er virkelig besvart. Du vil noen ganger gjenkjenne Guds svar direkte, men noen ganger er det vanskelig å forstå et svar, fordi det ikke viser seg som du ønsket eller håpet på det.               
  8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Leser et astrologi diagram.

Gratis tankene og tenkene.

Spør Gud om noe.

Utføre tayammum.

Takk Gud for hver av hans velsignelser.

Bruk av Pancha Kachcham.

Lov Gud (kristendom).

Opplyst.

Palm lesing.

Vær sjenerøs.

Snakk med Gud.

Brenn røkelsepinner.

Utvikle telepatiske krefter.

Helbred det onde øye.

Fortsett.

Overvinne et lån.

Finn ditt eget åndelige dyr.

Å være en fri ånd.

Adresse katolsk prest.

Forbedre deg selv.

Studiefilosofi.