Home \ filosofi
 

Bli munk.

 

En munk er en person som trekker seg fra samfunnet for å fokusere på religiøse tjenester. Flere store religioner har klostertradisjoner, som vanligvis faller i to typer: En monastisk munk lever i fellesskap med andre munker, mens en eremittmonk trekker seg fra hver og blir en hule. Noen religioner tillater også vandrende munker og legg munker. De fleste munker må gi opp sine verdslige livs- og familieforbindelser.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Foreskrive deg selv for din religion. Studer dem nøye, følg deres lære og observer deres ritualer. Det første kravet til en munk er å leve nøyaktig i tråd med religionsdiktatene.       
 2.  
 3.             2      Bestem hvilken Monastic Order du vil bli med. Selv om den grunnleggende rutinen til en munk kan være stort sett den samme i hver ordre, er det også viktige forskjeller som må vurderes.  
    
  • Munker i kontemplative ordrer tilbringer mesteparten av tiden i klosteret, mens de i aktive ordrer forlater klosteret for å tjene andre. Noen aktive ordrer instruerer munker til å jobbe langt fra et kloster.
  •  
  • I munkernes orden bruker munkene tid med de andre munkene, arbeider, beder og spiser sammen. I hermetiske ordrer holdes munkene i samspill med hverandre og tilbringer mesteparten av dagen i sine celler.
  •  
  • Klosterklæringer dannes vanligvis av viktige religiøse figurer som abonnerer på bevaring av tradisjoner.
  •  
  • Noen medaljer jobber for å støtte aktiviteter som vinegrowing, innspilling av religiøse musikk-CDer, eller til og med å kjøre nettbutikker, mens andre (mendicants) er avhengige av andres veldedighet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Besøk et kloster for å lære mer om den daglige rutinen og hva som forventes av munkene. Noen klostre tilbyr overnatting for gjester som er enige om å følge visse regler, f.eks. observere utgangsforbudet og hvileperioder. Kanskje du vil tenke på et tilfluktssted i klosteret, hvor du deltar i klostrets daglige rutine.        
 6.  
 7.             4      Bli nybegynner i et kloster. Du lærer hvordan du er munk og munkene vil observere deg for å avgjøre om din personlighet er egnet for et klosterliv. Avhengig av religion og orden, kan det være mer enn ett nivå for nybegynnere.        
 8.  
 9.             5      Ta midlertidige løfter hvis du er invitert til å bli. Du lever som munk for en stund, og du forventes å bestemme om du skal fortsette å leve en religiøs tjeneste. Noen munker forlater en bestilling for en annen, eller til og med vender tilbake til et verdslig liv i den tiden.        
 10.  
 11.             6      Gjør din endelige forpliktelse til klosteret ved å gjøre et permanent løfte.                  
 12.  
             

Tips .

                  
Filosofi populær:
Blåser en shofar.

Få visdom.

Hold en bønnskalender.

Utfør en astral projeksjon.

Argumenterer mot Guds eksistens.

Lag Hellig Vann selv.

Reading angel star cards.

Les håndlinjene.

Fortell foreldrene dine at du blir en satanist.

Gjør som en varulv.

Finne Gud.

Føler takknemlighet.

Ta kontakt med din verneengel.

Les linjene i hånden.

Vær jødisk.

Praksis buddhistisk meditasjon.

Slå opp et bibelvers.

Blåser en shofar.

Les linjene i hånden.

Gratis tankene og tenkene.

Konverter til kristendom.