Home \ filosofi
 

Bli et medium.

 

Her opplever du hvordan du kommer helt i tråd med universelle energier, vibrasjoner og ånder til å bli fortune tellere, bokstavelig talt ikke av denne verden.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bestem om du har gaven. Hvis ikke, kan du ikke bli en formue. Kjøp en drøm bok og analyser dine drømmer; hvis du ofte drømmer om ånder, folk som har døde, av okkult eller vann, så har du kanskje gaven. Gå til et hjemsøkt sted og prøv å kommunisere med spøkelsene. Merk: du kan IKKE bli et medium som leser tanker, da dette er teknisk og vitenskapelig umulig. Men media kan bli født. Dessuten kan du IKKE bli en formue teller; Du kan bare utvide og male gaver du allerede har.       
 2.  
 3.             2      Lær en måte å forutsi fremtiden. Nordiske runer, tarotkort, astrologi og engelkort er gode metoder for å bestemme fremtiden og svare på spørsmål. Øv deg selv først, les mye om metoden du vil ha, og hvis du er klar, se etter et villig emne å øve på det.        
 4.  
 5.             3      Lytt til universets vibrasjoner. Dette kan være det vanskeligste trinnet for alle. Den beste måten å gjøre det på er meditasjon. Sitt i et mørkt rom eller twilight på et felt og konsentrere deg helt på din sjel. Lytt til verden rundt deg, tenk på folket og tenk eller hviske: Et sted i verden blir noen torturert; Noen gifter seg et sted i verden; Noen dør et sted i verden, noen endrer hender, noen forblir, noen dør. Gjenta dette hver natt, til du er en med universet, våken og i dine drømmer.        
 6.  
 7.             4      Det høres rart, men du trenger en dyrs medskyldig. Beesten blir din beste venn, og hjelper deg med å rense arbeidsplassen din med negativ energi, og fortelle deg når onde ånder er til stede. De beste dyrene for dette er katter, fugler og slanger. Det er viktig at dyret velges for dette formålet, og at du utvikler et veldig sterkt band med det før du introduserer din nye følgesvenn i din åndelige arbeidsplass.        
 8.  
 9.             5      Lær chakraene i hjertet, sammen med deres tilsvarende farger og krystaller. Læring av chakraene hjelper deg å bli ledsaget av Crystal Healing. Hvis du kjenner chakraene og lærer å tolke sine energier, kan du lære å helbrede andres sjel.        
 10.  
 11.             6      Øv krystallheling. lær krystaller og deres tilhørende helbredende krefter. Kjøp noen krystaller. Gode ​​krystaller for det grunnleggende er de syv chakra krystaller: klart kvarts, ametyst, sodalitt, aventurin, citrin, carnelian og rød jaspis. Andre gode steiner er amazonitt, rosenkvarts, stripet agat og hematitt. Pass på at du fyller krystaller hver måned på vinduskarmen på arbeidsstasjonen din på en fullmåne natt. Hvis himmelen er overskyet - men bare fordi krystallene har mest nytte av månenergi - kjøp et bredt citrit for å lade opp krystaller. Det skal være stort nok at hvis det var en boks, ville alle dine andre krystaller passe inn i den. Ikke glem at selv om krystallene blir belastet av citrin, må din lille citrin fortsatt lades opp fordi den ikke er stor nok til å produsere sin egen energi etter å ha blitt brukt til helbredelse.        
 12.  
 13.             7      Lær drøm fortolkning. Når du lærer, kan du bare tolke drømmene til folk med boken, og de får ikke følelsen av at du er falsk. Ikke desto mindre er det best å huske drømmene, da dette vil gi spørrerne mer tillit til å ta råd fra deg.        
 14.  
 15.             8      Lær mer om verdens viktigste religioner: Judaism, kristendom, islam, hinduisme, sikhisme og, selv om det ikke er en konvensjonell religion, buddhisme. Dette gjør deg mer oppmerksom på hendelsene i verden, og hvis du har fulgt trinnene så langt, også din kunnskap om ånder og universelle energier. Metoder for å forutsi fremtiden hjelper deg å tolke fabler og historier om religioner og forstå mer av universet.        
 16.  
 17.             9      Endelig forberede arbeidsplassen din til spørreskjemaer (klienter). Han skal være varm og komfortabel og ha en viss mystisk følelse av seg selv, så folk vet at du ikke er en falsk. Du bør ha nok plass til forskjellige områder for ulike tjenester: Området ved vinduskarmen for chakra-terapi og krystallheling; et bord i et beroligende hjørne for nordiske runer, tarotkort eller engelkort, da dette er sannsynligvis et mottakelig område; et område for andre tjenester du kan tilby, og en bokhylle for dine åndelige bøker. Andre bøker som skal inkluderes på skjermen, er: Milton's Lost Paradise, Dantes Divine Comedy, Skriftene til verdens største religioner, og flere poesiesamlinger. Ikke la gardinene eller vinduene være åpne, med mindre det er en fullmåne som frigjør negative energier, og arbeidsplassen bør forbli et guddommelig, rolig sted. Husk at energiene blander seg når du kjører runer og astrologi ved samme bord, for eksempel. Har forskjellige områder for hver tjeneste, det er veldig viktig. Legg heller ikke kort eller runer på det bare bordet - legg på en duk. Silke eller sateng er veldig bra, så vel som hamp eller rikelig brodert bomull.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Filosofi populær:
Vær en bedre kristen.

Utvikle psykiske evner.

Bruk forsiktig kuler riktig.

Vær sjenerøs.

Tro på Jesus.

'Hilsen, du ber Maria'.

Send vekk Jehovas vitner.

Lag en psi kule.

Fast og be.

Vær en heks.

Finn Qibla.

Karva Chauth feirer.

Bli et medium.

Stave Eliminer Black Magic.

Lag en lei.

Vær en bedre kristen.

Gjett stjernens tegn på noen.

Betydningen av repeterende tall i numerologi.

Sosialistisk eller sosialistisk.

Forstå deg selv.