Home \ filosofi
 

Omvend deg etter Bibelen.

 

Folk har blitt fortalt å omvende seg gjennom Bibelen. I dag hører vi at Gud "nå befaler mannen å omvende seg i alle ender." Penitence er en prosess som fører til et forhold til Gud.

 

Apostlenes gjerninger 3,19: Omvend deg og bli omvendt, for at dine synder kan bli innløst, slik at forfriskningstidene kommer fra Herrens nærhet.

 

Omvendelse (metanoeo på gresk) fører til metamorfose. Larvens beslutning om å bygge en kokong fører til den fantastiske skapelsen av en sommerfugl. Det samme gjelder for mennesker: det fantastiske resultatet av omvendelse er å bli en ny skape. (2. Korinter 5:17)

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Lytt til predikantene: Johannes døbers første innspillte ord (Matteus 3: 2), Jesus (Matteus 4:17, Markus 1:15) og de tolv da de ble sendt ut var at de var Bør omvende seg (Mark 6:12) og ble gjentatt av Peter etter pinsedagen. (Apg 2:38)        
 2.  
 3.             2      Gjenkjenne betydningen: Omvendelse eller omvendelse i den greske opprinnelsen til Det nye testamente betyr alltid å endre sin holdning. Aldri bare for å angre på noe som har en moderne, ubibelsk betydning. Klikk her for å komme til den opprinnelige betydningen.       
 4.  
 5.             3      Gange: Omvendelse innebærer å vende seg bort fra det gamle og vende seg til det nye. Vil noen følge meg, benekte seg selv og ta korset på seg selv og følge meg. (Jesus). (Matteus 16:24)       
 6.  
 7.             4      Omvendelse fører til tro: Jesus sa: "Omvend deg og tro evangeliet!" (Markus 1:15)       
 8.  
 9.             5      Innse at du ikke levde opp til forventningene. Uansett om du var ung eller gammel, en "god" eller "dårlig" person, forstår at ingen er lik Gud av herlighet. Som Job (i Gamle Testamentet) har vi skutt forbi målet og må erkjenne våre feil. For alle har syndet og har ikke oppnådd Guds herlighet; (Romerne 3:23)       
 10.  
 11.             6      Nådig sorg: Sorg kan bli omvendelse (ved å bestemme seg for å gjøre ting på guddommelig måte), eller føre til skuffelse. (2. Korinter 7:10) For sorg i Guds vilje virker en frelse som ikke betaler noen tilbake; men tristheten i verden virker død. Guddommelig sorg fører til omvendelse.       
 12.  
 13.             7      Vær ydmyk. Omvendelse innebærer at du innrømmer at du har gått galt i ting som angår Gud. Gud motstår de hovmodige, men gir barmhjertighet til de ydmyke. (James 4: 6)       
 14.  
 15.             8      Ikke vær ledig: Og du vil ringe meg og gå og spør meg, og jeg vil høre deg. Du vil søke og finne meg; for hvis du vil søke meg med hele ditt hjerte, 14 vil jeg la deg finne meg. (Jeremiah 29: 12-13)       
 16.  
 17.             9      Forvent å bli belønnet. Men uten tro er det umulig å behage Gud; fordi som vil komme til Gud, må tro at han er og at han gir sin belønning til de som søker ham. (Hebreerne 11: 6)       
 18.  
 19.             10      Forbered deg på dåpen Dåpen er et utadgående tegn på at noen er klare til å høre og adlyde Guds Ord. De som tok imot hans ord ble døpt. (Apostlenes gjerninger 2:41) Og alt folket som hørte ham, og statsmennene, ga rett til Gud og ble døpt med Johannes dåp. Men fariseerne og lovens lærere avviste Guds råd for seg selv og ble ikke døpt av ham. (Lukas 7: 29-30)       
 20.  
 21.             11      Vær så snill, søk og banke: Det er Guds vilje. Når vi konverterer til det Jesus ønsker, gjør vi det han sier. Spesielt angående anmodningen om den Hellige Ånd. Og jeg (Jesus) forteller deg også: Spør, det vil bli gitt til deg; søke, du vil finne; slå, den vil åpne. For hvem spør, hvem mottar; og som søker, finner; og hvem banker der er åpnet. Hvor spør en sønn din far for en fisk, og han gir ham en slange i stedet for fisken? Eller, når han ber om et egg, gir han ham en skorpion? Hvis nå du som er ond, vet hvordan du gir gode gaver til barna dine, hvor mye vil Faderen i himmelen gi den Hellige Ånd til dem som spør ham! (Lukas 11: 9-13)       
 22.  
 23.             12      Ikke slutte å søke Gud før din omvendelse ble akseptert: Disiplene visste at Gud hadde gitt Cornelius og hans familie og venner omvendelsens nåde etter å ha hørt dem tale i tunger som dem gjorde det (Peter og hans glede) i begynnelsen. (Apg 11: 15-18) (Apg 10: 44-46)       
 24.  
 25.             13      Fortsett å følge Jesu lære og gjerninger: Når du har blitt akseptert av Gud, forbli ydmyk og gjør som Jesus sa, elsk hverandre (Johannes 13: 34-35) og forkynne evangeliet og å helbrede de syke (Matteus 10: 7-8) og å forbli rettferdig. (Matteus 5:20)                  
 26.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (41)      
Filosofi populær:
Prediking.

Fri tankene.

Be i islam.

Gi et brev til en katolsk prest.

Lag en tulpa.

Mottatt nattverd i den katolske kirken.

Føler deg heldig.

Opplyst.

Spør Gud om noe.

Vær en spøkelsesjeger.

Elsker en Steinbukken mann.

Åpne ditt tredje øye.

Bli en filosof.

Finn ditt eget åndelige dyr.

Passerer til hinduismen.

Utvikle sjette sans.

Finn hans sjelevenner.

Bli en hafiz.

Be Allah om tilgivelse.

Bli en UFO jeger.

Vær en bedre kristen.