Home \ filosofi
 

Elsker en Steinbukken mann.

 

Steinbukken gjør det ikke alltid enkelt å elske dem. Noen ganger virker det kaldt, fjernt og fjernet, og det kan være veldig skremmende i begynnelsen. Men når du forstår hvordan en Steinbukken mann tikker, kan du lettere finne tilgang til hjertet hans.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Tiltrekk en Steinbukken Man  ,

    
   
 1.            1      Ikke snork rundt i hans private liv. Stenbukker er mistenkelige. Hvis du kjeder deg for mye informasjon, vil du ha det vanskelig å få din tillit. Ikke hør på ham om fortiden hans eller andre private ting, hvis du ikke har kjent hverandre lenge og godt.        
 2.  
 3.             2      Vær tålmodig. Den første leksjonen du trenger å lære å elske en Steinbukken er Tålmodighet . En Steinbukken mann gir ikke sin kjærlighet til noen. Hans tillit til deg vil gradvis øke som du viser ham at du er seriøs.        
 4.  
 5.             3      Hold planene dine. Hvis du har et møte planlagt til en viss tid, ikke vær sent. Steinbukken liker å lage planer og se etter en pålitelig partner som gjennomsyrer ting. Hvis du avbestiller planer eller endrer i siste øyeblikk uten å konsultere ham, frustrerer du ham.       
 6.  
 7.             4      Utfører interessante samtaler. Dette er den raskeste måten å komme forbi den formelle fasaden til en Steinbukken og bli kjent med den sjarmerende og særegne mannen bak den. Steinbukken menn er ofte veldig reservert først, men de er vittige og har en veldig tørr sans for humor, så engasjere dem i en rolig og intelligent samtale. 
    
  • Velg steder for datoer som gir et godt miljø for velholdte samtaler. Stenbukker som en stille middag i restauranten eller hjemme. Høye barer og fester, derimot, er ikke for dem. Din Steinbukken ville bare reagere kjedelig eller irritert.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Klær seg smart. Steinbukken mannen er veldig sensuell, men til slutt vil hans trang for sosial status og suksess avgjøre om han ser deg som en potensiell partner. Ikke bruk for stramme eller sexy klær, men kle på voksen og konservativ. For en date med ham kan du sette på akkurat det du ville ha valgt for det første møtet med foreldrene sine. 
    
  • Du trenger ikke å være en varm enhet for å få oppmerksomheten sin. Steinbukken foretrekker intellekt til ytre stimuli.
  •  
  • Hvis du har briller, bruk dem. Det gjør at du ser smart ut.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Delta på hendelser på arbeidsplassen. Steinbukker finnes ofte på steder der de kan jobbe på karrieren og forbedre sin sosiale status. Så du finner dem sjelden i de vanlige flørtene som barer eller diskoteker. Hans ide om en spennende kveld er snarere selskapsselskapet. Så se etter arbeidsrelaterte hendelser, nettverkskonvensjoner og sosiale arrangementer som veldedighetsarrangementer for Steinbukken.                 
 12.  
             

    2      En Steinbukken Man Dating  ,

    
   
 1.             1      Være direkte. Hvis du må fortelle ham noe og ikke vet hvordan du gjør det, så bare spyt det ut. Ikke snakk om busken, fortell ham hva som angår deg. 
    
  • Stenbukker liker å ta ledelsen, men de kan overtales av argumenter. Så i stedet for å forsøke å håndheve din vilje med volum, argumenterer han rasjonelt med ham når det er problemer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Støtte sine drømmer og mål. Stenbukker er svært ambisiøse og ønsker en partner å hjelpe dem i deres søken etter suksess. Snakk om fremtiden og være interessert i det han ønsker å oppnå i livet. Han vil sette pris på det veldig mye.       
 4.  
 5.             3      Ikke vær usikker. Når du har vunnet kjærligheten til en Steinbukken, vil han være din lojale partner. Hvis han forteller deg at han elsker deg, vet du at han er seriøs.        
 6.  
 7.             4      Vær oppmerksom på de tingene han gjør for deg. Når en Steinbukken gjør noe for deg, viser han din kjærlighet. Han vil sjelden snakke åpent om hans følelser og hans kjærlighet til deg, men han vil vise deg at du er viktig for ham.       
 8.  
 9.             5      Ikke bli overrasket om han kommer hjem sent fra jobben. Det er usannsynlig at han prøver å holde seg borte, eller få plass. Husk hvor ambisiøst han forfølger sine mål. Han vil nesten alltid sette sine plikter og ansvar over sine følelsesmessige behov. Steinbukken har en tendens til å være workaholics. Du må ganske ofte konkurrere med hans arbeid.       
 10.  
 11.             6      Vær ærlig. Stenbukker er vanligvis veldig heltall. Han vil forvente at hans partner skal være like ærlig. Hvis du mister din tro, kan du aldri gjøre det helt.       
 12.  
             

    3      Bli nærmere en Steinbukken  ,

    
   
 1.             1      Ta det første trinnet. Hvis du bare blir kjent med hverandre, er det veldig mulig at du må ta det første skrittet for å komme nærmere fysisk. Han liker å bygge et vennskap før han tar på seg noe mer seriøst, så du må kanskje ta initiativet.       
 2.  
 3.             2      Forskning din seksualitet sammen. En Steinbukken mann elsker å være mesterlig i sengen. Se på Kamasutra sammen og la ham eksperimentere med nye stillinger på deg. Så han mister absolutt ikke lysten.        
 4.  
 5.             3      La ham rolig dominere deg i sengen. Stenbukker liker å ta ledelsen, så la han ta kontrollen i begynnelsen. Når hans trang til å erobre er fornøyd, kan du vise ham hva du er i stand til.       
 6.  
             

Tips .

                Les mer... (4)      
Filosofi populær:
Vær en heks.

Som Kristus kommer nærmere Gud.

Følg din intuisjon.

Ryd deg.

Bruk en miswak.

Bli mer åndelig.

Forstå deg selv.

Unngå fristelser til å synde.

Konverter til jødedommen.

Lag en voodoo dukke.

Fortell foreldrene dine at du blir en satanist.

Moderne palmistry.

Takk Gud for hver av hans velsignelser.

Vær en eventyr.

Å skaffe en rik mentalitet.

Velsigne et kryss.

Som Kristus kommer nærmere Gud.

Bli pave.

Gå til kirke.

Finn ut om du kan se spøkelser.

Ikke lenger redd for spøkelser og andre paranormale fenomener.