Home \ filosofi
 

Gjør som en varulv.

 

Varulv, også kjent som lycanthropes, er mytologiske skapninger som virker som et normalt menneske om dagen, men blir til ulvlignende skapninger om natten ved fullmåne. Varulv er et populært emne i bøker, tegneserier og TV-programmer, og det er morsomt å etterligne eller skjule en varulv. Hvis du vil ta varulv imitasjon til neste nivå, bruke tid i skogen, lær kroppsspråket, og få et varulv utseende.

               

Fremgangsmåte .

    

    1      Opprett myten  ,

    
   
 1.            1      Start med å gå inn i skogen om natten. Varulv er magisk tiltrukket av skog, natur og og den store himmelen. Så, hvis du vil opptre som en varulv, er det ikke en dårlig idé å bruke mer tid ute, spesielt om natten. Lær om planter, dyrespor og andre viktige overlevelsesevner.  
    
  • Vet når neste fullmåne vil dukke opp i månens syklus, og skriv inn en varulvs naturlige habitat for å nyte den nattlige stjerneklarhimmelen. Få foreldrenes tillatelse før du reiser hjem midt på natten.
  •  
  • Få en guide til floraen i ditt område og lær å gjenkjenne floraen. Siden varulv bruker mye tid i skogen, kan det ikke skade å lære å leve i ditt miljø.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sov på gulvet. Wolves er skapninger som er ute og føler seg bedre og sikrere jo nærmere de er i bakken. Gjør noe som om noe forstyrrer din myke seng og setter opp et lite soveplass på gulvet på rommet ditt.  
    Siden det er litt ubehagelig å faktisk sove på gulvet, legg et par soveposer, tepper og puter på toppen av hverandre som en madrass og legg puter langs veggene som en festning. Hvis du vil legge inn penger i prosjektet, kan du også kjøpe en oppblåsbar campingmadrass.  
  • Når det er på tide å sove, gå i sirkler tre ganger og grav et koselig sted inne i teppene dine. Så kom sammen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bygg et sterkt band med hunder. Hvis du bruker mer tid med dine firbente venner, lærer du mye om deres oppførsel, slik at du bedre kan etterligne den. I tillegg vil du bygge en sterk følelsesmessig forbindelse med hunder. Når andre ser hundene nærmer deg i trygghet, vil du raskt bli kjent som en hundeliv.  
    
  • Hvis du ikke har en hund hjemme, har Humane Society (eller bare ditt lokale husly) muligheten til å gå, bade og fôre hunder. Dette er en fin måte å koble til dyr som trenger kjærlighet.
  •  
  • Prøv å holde seg nær store, ulvlignende hunder. Siberian Shepherds, German Shepherds og Huskies er dyr hvorfra du kan se på varulvshandlingen din.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vær territoriell. Bestem og merk ditt territorium tydelig. Uansett om det er ditt rom, bakgård eller nabolag, legger en varulv mye innsats i å slå sitt territorium. Ta en tur til området ditt regelmessig og snakk med alle som går innom ubudne. Hold øye med hva som er ditt.  
    
  • Lag et tegn på rommet ditt med en fullmåne og et bilde av en hylende ulv og meldingen "Hold deg utenfor!". "Vær oppmerksom på varulv" -skiltet på døren din.
  •  
  • Det er også godt å beskytte folkene du bryr deg om. Din familie og venner bør alltid kunne stole på deg. Vær der når de trenger deg mest. Du må stole på en varulv.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Vær moody. Vandre langs kanten av skogen, hylende på månen: En varulv er tiltrukket av månens mørke kraft. Dette betyr ikke at en varulv er
   dårlig, men at varulvene er knyttet til den ubevisste, kvinnelige siden av psyken, ikke til den bevisste, tenkende, kontrollerende delen. En varulv burde føle seg mer enn å tenke. La følelsene dine lede deg når du velger eller tar en beslutning. Følg ditt instinkt, hør på følelsen din og tro bare deg selv. Vær et dyr.                    
             

    2      Bruk kroppsspråk  ,

    
   
 1.             1      Stig ned som en ulv på dine fiender. Alle som har vært øye med øynene med en hund vet at du ikke kan vinne denne strenge konkurransen. Hvis du vil opptre som en varulv, er det best å trene et alfa dyrs utseende. Hvis noen utfordrer deg, bør du aldri se sideveis eller ned, eller bryte øyekontakt. Se personen rett i øyet som om du så rett gjennom. Rynk pannen og trekk øyenbrynene sammen i Wolfmanian-stilen.  
    
  • Hold hodet lavt for å fokusere på øynene dine. Tenk deg at du har briller og prøver å se over kanten av brillene.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fortsett å flytte. Wolver er rastløse, revet skapninger. Hvis du går eller sitter, bør du utstråle noe fra en ulv. Flytt forsiktig og delikat, gå på fotkulen, ikke på hælen.  
    Ikke kjør, stengel. Gjør som om du hadde oppdaget bytte på den fjerne horisonten, selv om du bare går til nærmeste fastfoodrestaurant.  
  • Stå aldri stille. Hvis du er et sted i et venterom, for eksempel legen, stå opp og gå rundt. Gjør som et buret dyr som prøver å bryte ut av buret. Hold hodet lavt og flytt det jevnt. En ulv beveger seg som en jeger - krypende, sneaky og knust. Ikke pund rundt som Frankensteins monster.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv vinden. Den sanselige oppfatningen av ulv er hundre ganger mer uttalt enn den for mennesker. Å oppføre seg som en ulv, bør du bruke nesen oftere for å la verden rundt deg påvirke deg. Wolver bruker lukter til å spore byttedyr, markere territorium og identifisere andre skapninger.  
    
  • Når du er sammen med venner og en bris blåser, peker du på nesen i den retningen og snuser lett, som om du føler en fare nærmer seg.
  •  
  • Bli en kjennemerke av dufter, spesielt de forskjellige luktene til utendørs. Øv dette ved å pusse gjennom skogen og prøve å identifisere luktene. Du bør være i stand til å skille mellom jasmin og lilla dufter samt re-ekskrementer.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Start med løpende opplæring. Wolver er kraftige og raske løpere som sparer energi ved å trampe bak sitt bytte og få fart når de er i umiddelbar nærhet. For å bli mer som en ulv, begynn å gå og følg vinden i pelsen din. Um, håret ditt. Føl vinden i håret ditt.  
    
  • For å få deg til å føle deg som en varulv, gå inn i skogen og ta en langrennsløype. For å være nærmere jorden kan du kjøpe barbent sko.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Knurre. Varulv ikke snakker, de griller. Begynn å kommunisere gjennom grumbling, growling og bjeffing, spesielt når du er frustrert (eller du bare føler deg som tull). Er du for øyeblikket overfor noen? Lag en lav grøft ut av halsen og la stemmen din stige gradvis etter hvert som du ser hverandre i øyet. Når fienden din blir beseiret, dør den plutselig.        
 10.  
             

    3      Se som en varulv  ,

    
   
 1.             1      La kroppshåret spire ut. Hvis vi vet en ting om lycanthropes, så er de hårete. Du ser enda mer overbevisende ut som en varulv når du vokser sideburns og veldig tett benhår. La håret ditt vokse på hodet ditt og andre steder for å gi opp varulvets vibe.  
    
  • Selv om du ikke er veldig hårete, kan litt bouncy og tonet kroppshår bidra til å opprettholde varulvets utseende. Vask håret før du legger deg og la det tørke over natten. Om morgenen vil du ha en varulv frisyre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      La neglene dine vokse. Lange og skarpe fingernegler peker på en varulv. La det vokse og bruk neglestyrkende gjennomsiktig eller mørk maling. Fil dem regelmessig slik at de ikke ser for rotete ut. Du kan gjøre dem runde, men også skarpe, avhengig av hvor langt du vil gå med varulvimitasjonen din.        
 4.  
 5.             3      Bruk mørke eller jordige klær. Selv om en varulv vanligvis bryter opp klærne under Transfigurasjonen, kan du fortsette din egen transformasjon ved å holde garderoben din i jordfarger, mørke farger og naturfiberklær. Bruk klærne dine en eller to størrelser større enn vanlig, slik at du får rom til å transformere uten å måtte rive klærne fra hverandre. Med en god "Wolves howling the moon" skjorte, kan du ikke gå galt.  
    
  • Skoggrønn, svart og brun matcher varulv. Unngå neon og pastell nyanser.
  •  
  • Klærne dine skal være bomull, ull eller hamp. Ikke bruk skjorter laget av silke eller syntetiske fibre som polyester.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få noen gressflett. Klærne til en varulv skulle se ut som de allerede har gått gjennom mye. Jeans med sprekker og hull på kneet? Perfekt. Gamle flanellskjorter med hull i albuen? Enda bedre. Utendørs klær bør se slitt ut, ikke som om det nettopp hadde blitt tatt av klærne.  
    
  • Det er billigere og enklere å kjøpe brukte klær, så du trenger ikke å klargjøre klærne selv. Ta en omvei til butikkbutikker i byen for å finne brukte flanellskjorter. Grasflett inkludert.
  •  
  • Hvis du vil gjøre varulvets forkledning enda mer realistisk, kast i gresset for å få gress og leireflett i klærne dine. Du kan til og med sette et blad eller en kvist i håret ditt. Du ser ut som om du sover ute og vandrer i skogen om natten.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bruk vandringssko og andre værfaste sko. Ingen høye hæler eller latterlige flip-flops for varulv! Du bør se ut som om du alltid er klar til å stampe gjennom skogen, kryptere over bergarter og hoppe langs fosser. Bruk tunge, praktiske sko som holder deg unna stiene. Mørke støvler, fottøy støvler og annet vanntett utstyr er egnet for en varulv.  
    
  • Sandaler fra Chaco, Teva, Birkenstock eller andre utendørs egnede modeller er også egnet for en fremtidig varulv.
  •  
         
 10.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

      

        
Filosofi populær:
Les fingrene dine.

Prediking.

Bruk av Pancha Kachcham.

Som Kristus kommer nærmere Gud.

Snakk med Gud.

Vær en bedre kristen.

Helbred med chakraer.

Be Barmhjertighetens rosenkrans.

Fange spøkelser.

Vær en Shaolin munk.

Bli en følge av Jesus.

Send inn en islamsk skilsmisse.

Bruk en tryllestav.

Hvit magi.

Finn spøkelser i huset ditt.

Har en Zen innstilling.

Forbedre deg selv.

Gratis tankene og tenkene.

Ikke lenger redd for spøkelser og andre paranormale fenomener.

Wicca vil være.

Fortell foreldrene dine at du blir en satanist.