Home \ filosofi
 

Gjøre det onde øye.

 

Det onde øye er en populær tro på at noen med vilje eller utilsiktet kan bringe sykdom og skam til en annen person ved å se på dem. Dette er vanligvis forårsaket av misunnelse. I noen kulturer er troen fokusert på barn. Ved å gjøre det kan noen utilsiktet gi barnet det onde øyet ved å komplimentere det, da det tiltrekker seg negativ energi. Hvis du tror at du eller barnet ditt lider av det onde øyet, kan du bruke følgende metoder. De hjelper diagnostisere og kurere ham.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Diagnose det onde øyet  ,

    
   
 1.            1      Merk symptomene. Den negative energien til en sjalu person kan forårsake fysiske symptomer som ikke er relatert til en sykdom, som svakhet, øyeinfeksjoner, opprørt mage, feber og kvalme. I tillegg er den aktuelle personen sannsynlig å ha personlige, familie- eller yrkesproblemer uten tilsynelatende årsak.       
 2.  
 3.             2      Følg kullmetoden. Denne metoden praktiseres i Øst-Europa. Bare slipp et kull i en vannkanne. Du kan også bruke hodet til en kamp som ble brent. Sinking er et godt tegn, mens svømming betyr at en person eller et barn påvirkes.  
    
  • Vanligvis utfører en forelder eller en healer disse ritualene hvis lidelsen er et barn. Hvis ikke, kan lidelsen gjøre det selv.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Prøv voksmetoden. En annen metode er å dryppe varm voks inn i hellig vann. Se hvordan voks reagerer. Hvis det spruter, betyr det at du eller barnet du prøver, har det onde øyet. Det samme gjelder hvis det stikker til siden. Denne metoden brukes av folket i Ukraina.        
 6.  
 7.             4      Prøv oljemetoden. Ved denne metoden dråper personen som diagnostiserer tilstanden olje i vann. Hvis det danner et øye, antas det at barnet har det onde øye. En annen metode er å helle olje over en personlås av den berørte personen i et glass vann (helst hellig vann). Hvis oljen synker, har personen det onde øyet.  
    
  • Alternativ bønner blir talt til oljen ikke lenger er et øye for å helbrede det. Den som drikker oljen ber for det onde øyet å forlate personen. Noen tyder på at det er spesielle bønner for denne prosessen som du kan lære av en healer.  
  •  
                   
 8.  
             

    2      Healing the Evil Eye  ,

    
   
 1.             1      Prøv berøringsmetoden. Ifølge noen er den enkleste måten å kurere det onde øye, å la personen røre ved barnet som forårsaket det onde øyet. Siden det onde øyet vanligvis er utilsiktet, bør personen ikke ha noe problem med å bare røre barnet. Det spiller ingen rolle hvor barnet blir rørt. En hånd eller panne skal være nok. 
    
  • Denne troen hersker i spansk-amerikanske kulturer.
  •  
  • Det onde øyet er angivelig (noen ganger) forårsaket av en person som komplimenterer et barn uten å berøre det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk et egg. I Mexico og Latin-Amerika bruker noen foreldre et egg. De passerer egget over barnets kropp. Det er vanligvis en bønn som blir talt, som vår Fader. Da er egget plassert i en bolle under puten. De legger det der om natten og ser om morgenen for å se om de eggehvittene er tåke. I så fall ble barnet påvirket av det onde øyet. Denne metoden helbreder også det onde øyet samtidig.        
 4.  
 5.             3      Prøv bevegelser for hånd. Noen sier at det kan avværge eller helbrede det onde øyet, gjør visse bevegelser med hånden. En gest er Mano cornuto, som bare er en knyttneve med utstrakt indeks og liten finger (horned hånd). Pek hånden din ned når du gjør denne bevegelsen. En annen er Mano fico, hvor du legger tommelen i en knyttneve mellom indeks og midterfingre (fig hånd). 
    
  • Noen italienere bærer et lite rødt horn (corna) rundt dem ved å bære det eller henge det på en kjede. Hornet er slitt i stedet for å lage tegn på den hornede hånden.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Finn et sekssidig speil. En metode som sies å helbrede det onde øyet, er å bruke et speil for å kaste ut ond energi. Denne metoden brukes i Kina. Du bare henger speilet foran et vindu eller på inngangsdøren.  
    
  • Noen mennesker i India bruker også speil for å helbrede eller avverge det onde øyet. I stedet for å plassere det i huset, blir små speil sydd inn i klærne eller slitt på kroppen.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tegn en healer. Folk helbreder tilbyr ofte kur mot det onde øyet. Hvis du ikke stoler på deg selv å helbrede det onde øyet selv, kan du prøve en healer utføre ritualene for deg.        
 10.  
             

    3      Forhindre det onde øyet  ,

    
   
 1.             1      Bruk et rosa korallarmbånd. Noen foreslår at det å beskytte barnet ditt mot å bruke dette rosa korallarmbåndet, beskytter dem mot det onde øyet. Andre antyder at barnet har samme effekt som en hestkastanje.       
 2.  
 3.             2      Bruk en rød streng. I jødiske kulturer bruker foreldre en rød streng for å avverge det onde øye. For eksempel er det noen ganger bundet rundt en barneseng eller til håndtaket på barnevognen.       
 4.  
 5.             3      La babyen ha på seg en gagatamulett. I noen spanske kulturer bærer babyer en svart gagatamulett. Ofte er det formet som en liten knyttneve. Du kan se den med rød og svart perler på en gullkjede.       
 6.  
 7.             4      Bruk spyttemetoden. Hvis noen komplimenterer barnet ditt, kan du prøve å spytte over venstre skulder tre ganger, og deretter trekke på tre (eller ditt eget hode) tre ganger. Denne metoden brukes mest i Russland.        
 8.  
 9.             5      Spredt salt. En siciliansk beskyttelsesmetode er å spre salt på gulvet inne i inngangsdøren eller utenfor huset. Saltet (med utallige korn) sies å forvirre onde veivisere.  
    
  • En annen metode som sicilianere bruker er urinmetoden, hvor alle i huset urinerer i en bøtte. Så blir urinen spilt foran huset.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Prøv et øye talisman. Mange kulturer bruker øye talismans til å beskytte seg mot det onde øyet. Du kan for eksempel ha på seg et halsbånd eller bruke en som nøkkelring. I Tyrkia er disse små talismanene laget av blått glass, men andre kulturer gjør dem av andre materialer.        
 12.  
             

Tips .

                Les mer... (11)      
Filosofi populær:
Mottatt nattverd i den katolske kirken.

Beregn personens alder gjennom palmistry.

Nyt livet fullt ut.

Som Kristus kommer nærmere Gud.

Helbred med chakraer.

Som Kristus kommer nærmere Gud.

Karva Chauth feirer.

Vær ærlig mot deg selv.

Konsentrere olje.

Adresse paven.

Utøve hekseri.

Healing sjelen.

Gratis tankene og tenkene.

Reading angel star cards.

Be om en Novena til St Therese of Lisieux.

Unngå fristelser til å synde.

Stave Eliminer Black Magic.

De ti yoga prinsippene til Patanjali lever.

Starte en lokal kirke.

Be Allah om tilgivelse.

Fortell foreldrene dine at du blir en satanist.