Home \ filosofi
 

Start en kult.

 

Kult er samfunn som dyrker et objekt, en person eller et konsept som gløder over alt annet. Selv om de har muligheten til å forvandle seg til manipulerende foretak i feil hender, er de i hovedsak måter å organisere og omdanne folks liv til det bedre. Hvis du ønsker å danne en glødende organisasjon rundt en idé, lær hvilken ide som passer godt, hvordan man organiserer og hvordan du skal holde gruppen voksen på en sunn, produktiv måte.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Velg en fast ide  ,

    
   
 1.            1      Velg et emne eller en aktivitet som vil forbedre livet ditt. Det er mange ting som en kult ville være i stand til, men de må generelt være positive aktiviteter, konsepter eller ideer som du synes er verdt å tilbringe tid til, og andre gjør det bringe for å se det gode i det. Du må velge noe som har potensial til å forandre liv til det bedre. 
    
  • Det er mulig å lage en kult rundt fransk ost, Star Wars eller strengteori, hvis du virkelig tror at emnet eller ideen har potensialet for en positiv god i verden. Det trenger ikke å være gal eller spesielt komplisert, og det er sannsynligvis bedre hvis det er relativt normalt.
  •  Kultene trenger ikke å være religiøse, selv om de ofte er religiøse i naturen. Kultadferdighet innebærer en ivrig tilbedelse av en bestemt person, emne eller ide. Grupper kan danne nesten alt. Du kan lage en Canasta kult eller en World of Warcraft kult hvis du vil. Bare vær sikker på at han er positiv, god og ufarlig.  
         
 2.  
 3.             2      Velg et emne eller en aktivitet som du kan føle lidenskap for. Du kan si at du elsker ravioli, men er de virkelig verdt å tilbe på en kultaktig måte? Kultene kan bare bygge rundt ting der det er mulig å bli svært lidenskapelig, å finne ting som er dyktig overbærende mot dem, og som du kan forholde seg til i forskjellige deler av livet ditt. 
    
  • Når vi snakker om kultfilmer, er de ofte veldig spesifikke, særegne og presenterer et unikt verdenssyn som appellerer veldig dypt til en liten gruppe mennesker, men forvirrer mange andre mennesker.
  •  
  • Star Wars, Star Trek og mange typer science fiction inneholder penetrerende mytologier og dype universer der det er mulig å holde seg virkelig engasjert. Det er derfor vi ofte sier at de er "kultliknende" og lengre Wikipedia Nettsteder har, som noen presidenter. Kardashians? Ikke så mange.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg noe du synes er bra for andre. Ditt første spørsmål, hvis du gjør en kult, burde være: Ville verden bli et bedre eller verre sted, hvis alle var entusiastiske over denne tingen, som vi er eller som jeg er? Hvis svaret er at verden ville være bedre at folk faktisk objektivt lever et bedre liv, hvis de også elsker Tom Brady's kastede hanske på Super Bowl, så er du på et positivt og ufarlig spor. 
    Ofte er kultiver manipulerende psykologiske virksomheter organisert av en enkelt karismatisk person. De er organisert på en slik måte at det ser ut til at gruppens gode er kultens mål, men faktisk er alle aktiviteter utformet for å være til fordel for kultens leder. Jonestown, Heaven's Gate og Manson-familien kan alle være tragiske eksempler på dette.    
         
 6.  
 7.             4      Lær så mye som mulig om din lidenskap. Hvis du skal kaste ordet "kult" rundt deg, må du være sikker på at du er klar over det emnet du vil bryte opp i en gruppe, så du ikke vil være en wannabe guru eller når en slags slangoljeselger kommer over. 
    
  • Hvis du planlegger å danne Star Trek-kulten, må du vite mye mer enn hvilken farge Spock blør inn i. Du må vite hvilken episode han først bløder, hva betydningen av fargen er i bredere sammenheng med fargeskjemaet i serien, og hvordan det påvirker din tolkning av Star Trek utopiske verdensvisning. Start å lese fan blogger.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Lag en gruppe  ,

    
   
 1.             1      Velg en leder. De fleste kulturer har individuelle ledere eller kalles vanligvis kollektiver. Hvis du er den som danner kulten, er det sannsynlig at du er lederen, men du må være forsiktig med at kulten din er organisert for en god sak, ikke for din egen materielle gevinst eller å gripe kraft. 
    
  • Kult ledere er vanligvis karismatiske og manipulerende, men når du bygger din kollektivt, velger du noen som har det gode i gruppen i tankene, er ikke en dårlig idé. Den personen lederen ønsker å være, er den siste personen du bør velge.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Utvikle kultens regler. I henhold til hvilke regler, begreper og moralsk koder organiserer kulten seg selv? Hva er det ultimate målet for kulten? Hvordan vil du bruke Star Trek for å forandre livet ditt til det bedre og kanskje livet til mange andre? Hva er din store melding til verden? 
    
  • Fokuser spesielt på hvordan du vil bruke dette for å gjøre livet ditt bedre. Forskjellen mellom en Star Trek-kult og en Star Trek-fanklubben er ikke nødvendigvis den fervor av din Star Trek-tilbedelse, men hvordan bruker du den ivrige til å forandre livet ditt.
  •  
  • Det er nyttig å skrive ned disse dokumentene, men la ordet "kult" bli bedre. Du vil ikke få folk til feil idé.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv en kroppstekst. Alle kulturer har juridiske tekster som har egenskapen til å være både mystisk vage, pseudo-profane og lettlesbare av et bredt spekter av mennesker. Hvis du vil at kulten din skal vokse og få en følelse av legitimitet, er det ikke en dårlig ide å publisere livsretningslinjer eller læresetninger som en gruppe selv.       
 6.  
 7.             4      Finn et sted å øve eller tilbe. Fair Warning: Folk vil nok finne ideen om en kult om noe ganske rart, og du kan støte på mye fiendtlighet og tilbakeslag hvis du er virkelig offentlig med kulten din. Det er godt å ha et rolig, privat sted hvor du kan gjøre tingene du vil gjøre, slik du vil. 
    
  • Hvis du bygger en Star Trek-kult, vil du sannsynligvis ikke gjøre noe viktigere enn se episoder, ha dype samtaler, og kanskje spille en eller to scener, noe som er helt mulig i en persons stue ,
  •  
  • Hvis du er modig, kan du prøve å møte i offentlige parker eller andre steder hvor du kan få litt oppmerksomhet, men det kan ikke være den typen oppmerksomhet du vil ha.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Få et slagord opp. Alle klubber, organisasjoner og grupper trenger gode slagord, inkludert kulturer. Det er en enkel måte å oppsummere hva du gjør, organisere rundt en enkelt ide og fokusere alle rundt motivet. Slagord bør være minneverdig, enkel og flersidig, så de er like mystiske og vage. 
    
  • "All Things Fly in Space" kan være passende for din Star Trek-kult, eller kanskje sitater fra programmet: "Jeg ble født i Iowa, jeg er bare arbeidsplass." Gjør det minneverdig og dynamisk.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ta langsomt flere mennesker inni. Når du møter folk i offentligheten, begynner du å ta inn begreper og lidenskap som du har bestemt deg for å forme livet ditt, for å begynne å vokse gruppen. Bli evangelisten for det du velger å gjøre. 
    
  • Igjen kan du opprinnelig oppleve fiendtlighet og mye motstand, så du bør prøve å markedsføre de mindre ekstreme aspektene av dine ideer. Den utopiske moroa med Star Trek? Godt poeng. Dine planer om å bygge et galakse klasse romskip i et lager i Queens? Kanskje lagre det til senere.
  •  
         
 12.  
             

    3      Bli kult  ,

    
   
 1.             1      Pass på at hele oppførselen din er i overensstemmelse med kulten. Kultene er unike. Hvis du er et fullstendig medlem eller en leder i en Star Trek-kult, kan du ikke bare se på andre sci-fi eller gjøre ting som ikke er i overensstemmelse med Treks edle innbyggere. Sørg for at du og alle andre i gruppen justerer prioriteringene slik at de er i samsvar med kultens eneste tankegang. 
    
  • Kultene lever ofte sammen. Vurder å flytte til et sted og gi det et navn, noe som "The Enterprise." Dette gjør at alle kan vokse og utvikle den felles ideen sammen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se konseptet som den eneste sanne ideen. En måte å virkelig få folk til å overføre din kult er å gjøre fantasien din til å være den eneste måten å svare på verdens problemer. Du krever ikke enkel entusiasme for Star Trek, du snakker om absolutt hengivenhet til James Kirk og Co.s transcendente kraft. Det betyr at du må presentere den som den eneste måten. 
    
  • Ofte blir kulder manipulerende på dette punktet. Å ha sunne diskusjoner og debatter er bare bra å presentere ideene dine til gruppen. Hvis andre tror at Star Wars har like fordeler, må du være velbevandret i anarkiet knyttet til den Star Wars-influerte verdenssyn. Forkynn det og tro det.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Øv din lidenskap. Fortsett å gjøre det du gjør. Hvordan du bestemmer deg for å få ideen til å forandre livet ditt og andres liv til det bedre, avhenger av ditt konsept. På hvilket tidspunkt blir kulten mer seriøs å se på Trek-repetisjoner og spise cheetos? Når skjer den positive forandringen? 
    
  • Du kan begynne å skrive til alle politikere at de burde ta innbyggerne i Star Trek mer alvorlig ved å dedikere ressurser og tid til vitenskap og leting, ta likestilling, løp, arter og klasser mer seriøst og enda mer slippe det gamle jordkonseptet av "grådighet".
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold kontakten med publikum. La din gruppe gjøre åpenbare lokale og umiddelbare endringer til det beste i ditt samfunn. Stopp ukentlig gratis frokost med samtidige Star Trek-fester, eller vurder å holde likestillingsverksteder og gi samtaler i full Federation Starfleet-insignier. La folk få vite hva du handler om.        
 8.  
 9.             5      Finn måter å utvide gruppen din på. Hva er dine kriterier og din prosess for å få nye medlemmer? Hvordan utvider og vokser gruppen uten å miste sin kjerneidentitet og verdier? Hva bidrar nye medlemmer? Det er viktig å komme til en avtale og ta disse ideene seriøst. 
    
  • Vær solid forankret i den virkelige verden, så vel som i kjernen din. Du må sørge for at grupper som disse ikke blir til noe mer uhyggelig og ødeleggende. Er alle dine oppførsel kompatible med de opprinnelige innbyggerne i organisasjonen? Hvordan kan du gjøre disse kjerneidéene kulturelle?
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (1)      
Filosofi populær:
Snakk med Gud.

Gjør som en varulv.

Helbred med chakraer.

Bli en buddhist.

Lag en psi kule.

Lov Gud (kristendom).

Å være quirky.

Føler takknemlighet.

Kast bort en bibel.

Bli en kvalifisert etisk hacker.

Be om en Novena til St Therese of Lisieux.

Si takk.

Å be for et mirakel.

Utvikle telepatiske krefter.

Sett på Guds rustning.

Bli en filosof.

Bestemt for å oppnå noe.

Brenn røkelsepinner.

Vær en yogi.

Stave Eliminer Black Magic.

Bli en følge av Jesus.