Home \ filosofi
 

Bruk magi og skriv inn okkulten.

 

Det okkulte er en kunst som er skjult og ærverdig i vårt samfunn samtidig. Fylt med mange hemmeligheter, har den overlevd de dogmatiske protestene av intolerante religioner og vitenskap i tusenvis av år. Med denne veiledningen kan du også være involvert i hemmelighetene til magi.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Se på innsiden! For å lykkes i magi må du være helt i harmoni med kropp og sinn. Om mulig, meditere daglig for å berolige sinnet!       
 2.  
 3.             2      Utvikle dine magiske sanser! For å kunne jobbe med magi riktig, bør du få en forståelse av de kreftene du har å gjøre med. Les konseptene chi, chakra, yin og yang, aura, astrallys og livskraft, og prøv å få en intuitiv følelse av dem! På lengre sikt tar sikte på å utvikle de psykiske fakultetene til clairvoyance, clairaudience og clairvoyance, slik at du kan være sikker på at du behersker de metafysiske kreftene! Meditere!        
 4.  
 5.             3      Bestem hva du vil! En god stave skal ha en velmenende hensikt, slik at du vet nøyaktig hva du kan forvente. Tenk tydelig på hva du vil at det skal skje, og sørg for at det er realistisk! Du vil påkalle torden i løpet av de to første månedene av øvelsen.        
 6.  
 7.             4      Utform en plan! Lag en generell oversikt over trinnene som kreves for å fullføre stavningen din! Dette inkluderer vanligvis sentrering av energien, konsentrering av viljen, og så kanaliserer energien inn i din vilje, men du kan også inkludere ånd, demoner, engler og guddommer, samt å trekke beskyttelsessirkelen for farligere handlinger.        
 8.  
 9.             5      Konsolidere planen din! Begrens deg til essensen i stave eller ritual! Pass på at alt du gjør tjener en hensikt slik at du ikke blir distrahert! Pass på at trinnene er spesifikke, slik at du ikke savner noe!        
 10.  
 11.             6      Finn materialene sammen! Noen ritualer bruker elementer av ritualverdi som et fokus for sinnet eller et symbol på større krefter på jobben, mens annen magi bare krever konsentrasjon av viljestyrken din (selv om dette kan være vanskeligere). Hvis du trenger elementer, sørg for å søke dem sammen på forhånd!  
    
  • Vanlige ritualer inkluderer: stearinlys, sverd, kopper, plater, anheng, kort og spesielle kapper.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Utfør stavningen! Følg trinnene du skisserer nøye og trygt, og vent på resultatene! Ikke vær frustrert hvis ingenting skjer umiddelbart! Selv enkle magi kan ta dager uerfaren og skje på uventede måter.        
 14.  
 15.             8      Start en dagbok som registrerer hvordan stavningen ble planlagt og hvordan den ble utført, og la deretter rom for å skrive ned eventuelle resultater som eventuelt kan oppstå! Dette er den beryktede "Book of Shadows".        
 16.  
 17.             9      Øv! De største magikere som noen gang eksisterte, viet deres liv til det okkulte. De store tryllekunstnere ga sine liv til å praktisere magi; Du bør prøve å gi minst en time om dagen.        
 18.  
 19.             10      Se tilbake og korrigere! Av og til ta et kritisk blikk på deg selv og din metafysiske tro og praksis! Målet er å kontinuerlig forfine deg selv til noen som er verdt å praktisere magi for å holde teknikkene dine og praksisene effektive og rasjonelle og aldri gi deg for bedrag eller besettelse!                  
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Bli en Pastafari i Kirken av Flygende Spaghetti Monster.

Hajj Pilegrimsferden til muslimene.

Bli med Scientologi.

Bli kvitt demoner.

Be om en Novena til St Therese of Lisieux.

Lag en psi kule.

Bøy en skje.

Snakk med Gud.

Spør Gud om noe.

Lag en psi kule.

Vær en heks.

Velkommen besøkende til kirken.

Gjør som en varulv.

Beregn personens alder gjennom palmistry.

Feire det kinesiske nyttåret.

Leser et astrologi diagram.

Ta kontakt med din verneengel.

Lev i fred.

Tro på Jesus.

Bli en hafiz.

Slå opp et bibelvers.