Home \ filosofi
 

Skriv et bønnbrev til Gud.

 

Bønn er en måte å nå eller snakke med Gud på. Det er et ritual som praktiseres av mange mennesker i forskjellige religioner. Uansett om du er kristen eller muslim, kan du kanskje takke Gud for å være der for deg, og be om kunnskap eller frelse, og ros på ham. Selv om du ikke vet hvordan du ber til Gud, er det noen enkle ting du kan gjøre for å hjelpe. Å be til Gud er rett og slett å snakke med ham, så det kan hjelpe deg med å få et nytt perspektiv på bønn hvis du skriver din bønn i et brev til Gud i stedet.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Tenk på dine motiver  ,

    
   
 1.            1      Bestem hvorfor du skriver denne bønnen. Hva er formålet med denne bønnen? Spør du Gud om å tilgi deg, vil du rose ham eller takke ham for noe? Uansett grunnen, vil vite at motivasjonen din vil hjelpe deg å vite hva du skal inkludere i et bønnbrev. 
    
  • Hvis du for eksempel skriver et bønnbrev til Gud for å veilede deg i en stor beslutning i arbeidet ditt, kan du fokusere på den spesielle forespørselen, hvis det er det du har prøvd å gjøre.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Nærme ditt brev med et oppriktig hjerte. Bønn er en måte å kommunisere med Herren på. Når du snakker med Gud, må du be med ditt hjerte og dypeste oppriktighet.  
    
  • Hvis du har andre ulterior motiver eller ikke er helt fokusert på bønnen din, er det ingen god grunn til å be fra begynnelsen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Håndter dine forventninger. Bønn til Gud betyr ikke at du automatisk får det du ber om. Noen ganger er Guds plan større enn vår forståelse, og bare Han kan se at det vi ber om, er egentlig ikke det vi trenger.  
    
  • Gud reagerer alltid på våre bønner, men noen ganger ikke slik vi forventer.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Ordne dine tanker  ,

    
   
 1.             1      Ta noen notater. Tenk på hva du vil si i din bønnebok, og gjør noen raske notater. Dette vil hjelpe deg å holde kurs når du skriver brevet til Gud. Lag en kort oversikt over emnene du vil adressere i brevet. 
    
  • Skriften selv kan innløse og rense. Å organisere tankene dine ved å ta noen notater på forhånd, sikrer at du tenker på dem, og tar opp alle problemene i livet ditt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fokuser på en ting etter hverandre. Når vi ber, er det lett å miste tråden eller bli distrahert av en annen ide som kommer opp i tankene. Når du skriver et bønnbrev til Gud, kan du fokusere på oppgaven ved hånden og holde orden på dine tanker.  
    
  • Tenk på ett enkelt bønn hver og skriv om det i brevet. Ikke gå videre til neste emne før du har sagt hva du ønsket å si om hver ting.
  •  
  • Bibelen sier at vi bør bede uopprettelig hver dag. Det betyr at vi skal snakke med Gud senere på dagen. Men å skrive et bønnebrev er en god mulighet til å bruke en konsentrert tid på et bestemt emne i stedet for å tenke på alt som skjer i livet.
  •  
  • Vær oppmerksom på å oppnå klarhet i denne en ting i stedet for opplysende for mange ting samtidig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Unngå å føle seg trykket. Be til Gud er en personlig opplevelse. I det øyeblikket er du ledig til å snakke med din mester som du ønsker. Du kan diskutere alt du gjør, slik du vil ha det. Føler ikke noe press for å gjøre det på en bestemt måte. Det viktigste er å minne deg på at det ikke er en måte å be til Gud. Dette gjelder også for skriving av bønnebrev.       
 6.  
             

  Del 3      Skriv bønnbrevet ditt  ,

    
   
 1.             1      Start med takknemlighet. Uansett hva som skjer i livet ditt, har du alltid noe å være takknemlig for. Begynn bønnbrevet ditt ved å takke Gud for den velsignelsen han har gitt deg i livet.  
    
  • Hvis du takker Gud i bønnbrevet, bør du begynne med "Kjære Gud, jeg vil takke for _______________" og deretter skrive ned hva du vil takke Gud for.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lov Gud i brevet. Det neste trinnet i bønnboken er å prise Gud og erkjenne Hans kjærlighet. Du bør fortelle ham at du elsker og respekterer ham. 
    
  • Prøv å skrive noe som, "Gud, du er perfekt på alle måter. Jeg vil alltid følge dine regler og prøve å være den beste tjeneren som jeg kan være. "
  •  
         
 4.  
 5.             3      Fortell Gud dine problemer. Nå er det tid til å skrive hvorfor du skriver dette brevet til Gud. Fortell ham hva som angår deg eller dele glede med ham. Hva som helst nær ditt hjerte, gi det til Gud i denne bønneboken.  
    
  • Hvis du ber om å takke Gud, prøv å skrive noe som, "Takk, fordi ___________, og jeg er takknemlig, Gud."
  •  
  • Hvis du ber om å be om tilgivelse, skriv noe som ligner på dette: "Jeg står ydmyk for å be om tilgivelse. Jeg er en synder, men du har frelst meg av din nåde og vist meg din kjærlighet, selv om jeg ikke er verdig til det. "
  •  
  • Hvis du ber for hans veiledning, forklar deg situasjonen som fører til at du plager deg snart, og be om hans hjelp. For eksempel: "Jeg prøver å bestemme om jeg skal godta dette nye tilbudet eller ikke. Det er en flott mulighet for meg, men jeg er bekymret for hvilken innvirkning den vil ha på familien min. Vennligst veiled meg på den rette veien og gi meg beskjed om hva din vilje er for livet mitt. "
  •  
         
 6.  
 7.             4      Fullfør bokstaven. Når du har skrevet bønnebrevet og sagt alt du vil si, er det på tide å starte bønnen din. Fullfør bønnen med en enkel "Amen". 
    
  • Du kan skrive navnet ditt på slutten av brevet hvis du vil. Men det er ikke nødvendig fordi Gud vil vite hvem du er uansett.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Send brevet til Gud. Selvfølgelig trenger du ikke å gjøre noe med brevet når du er ferdig med å skrive det. Men hvis du vil sende brevet til Gud, kan du sende det via post! 
    Adresse på forsiden med "Til Gud, Jerusalem", og det vil en dag bli levert til den berømte klagesalgen i Jerusalem, det hellige sted som jødene fra hele verden besøker for å be til Gud.    
         
 10.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (4)      
Filosofi populær:
Som Kristus kommer nærmere Gud.

Gi et brev til en katolsk prest.

Bli en hafiz.

Å være en fri ånd.

Sett på Guds rustning.

Bli muslim.

Å være kristen.

Vær jødisk.

Tips for å komme seg ut av kroppsopplevelser.

Hold en bønnskalender.

Bruk den kinesiske kalenderen til å avgjøre kjønn før fødselen.

Be i islam.

Bli et clairvoyant medium.

Takk Gud for hver av hans velsignelser.

Mantras synger.

Å være kristen.

Utvikle telepatiske krefter.

Bli pave.

Å krysse seg.

Palm lesing.

Slå opp et bibelvers.