Home \ filosofi
 

Send inn en islamsk skilsmisse.

 

Skilsmisse kan være vanskelig for ektefeller og alle andre familiemedlemmer. Det er viktig at muslimske par forstår hvordan man får en islamsk skilsmisse, da det er et veldig alvorlig problem som har meget klare retningslinjer i troen. Denne artikkelen vil gå gjennom disse retningslinjene og fortelle deg hva du skal gjøre.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Tenk nøye på skilsmissen. Er det nødvendig? Tenk på hvem som vil bli påvirket - barna; familien; henne? I islam skilsmisse er bare en siste utvei, hvis det ikke er mulig å fortsette et ekteskap i det hele tatt. Når et ekteskap bryter opp, bør begge ektefeller prøve sitt beste for å gjenforene forholdet; Du bør evaluere og revurdere forholdet ditt.  
    
  • Finn tilgivelse og tålmodighet for partneren din og fortell dem hvorfor du tror at ting ikke virker - kanskje din partner er spesielt stresset eller opprørt over noe som fører til negativ oppførsel. Men hvis du tror skilsmissen er det eneste alternativet, gå videre til neste trinn.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Finn en mekler. Koranen sier, "Og hvis du er redd for en pause mellom de to, så send en dommer fra sin familie og en dommer fra deres familie." Et ekteskap påvirker hele familien og for familie eldste er det viktig å forsøke å få en forsoning.  
    
  • Noen mennesker er motvillige til å inkludere familien deres; I så fall kan du snakke med en uavhengig ekteskapsrådgiver.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Hvis det ikke er noe igjen å lagre, er skilsmisse nok. Skilsmisse eller Talaq er forskjellig for ektemannen og kone. I islam er det en tre måneders vente før skilsmissen er fullført.  
    
  • Mannenes skilsmisseoppgave kan være muntlig eller skriftlig, men må gjøres en gang. Kona kan holde brudgommen eller mahr.
  •  Men hvis kona initierer skilsmissen, kan hun enten returnere sin dowry for å avslutte ekteskapet, eller spør en dommer for skilsmisse. Hun må bevise at mannen hennes ikke oppfylte sin plikter. Det kan også kreve en egen skilsmisse fra skilsmisse, som krever deltagelse i høringer og innhenting av lov om skilsmisse.  
         
 6.  
 7.   4      Hold på vent på tre måneder eller 'Iddah. Du kan bo i samme hus, men må sove separat. Iddah gir paret en sjanse til å roe seg og kanskje forene seg, da beslutninger ofte gjøres i en hast. Iddah er også der for å finne ut om en kvinne forventer en baby. I så fall varer ventetiden til etter fødselen av barnet. Når Iddah er ferdig, er skilsmissen fullført. Mannenes økonomiske ansvar for kona slutter, og hun vender tilbake til sitt eget familiens hjem. Merk at mannen fortsatt er ansvarlig for barns økonomiske behov.  
    
  • I løpet av Iddah er paret fritt til å gjenoppta sitt forhold og avslutte skilsmisseprosessen.
  •  
  • Kona har rett til å bli i familiens hjem og ektemannen er ansvarlig for hennes velferd.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Bestemmer hvem som blir varetekt. Islam krever at forvaring blir gitt til en muslim som er fysisk og mentalt sunn og kan møte barnas behov. Enkelte dommere tillater barnets preferanse, mens andre gir forældremyndighet til moren når barnet fortsatt er liten og faren når den er eldre.  
    
  • Hovedårsaken må være at barnet blir tatt vare på av en ansvarlig forelder som kan imøtekomme barnets behov.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Fullfør skilsmissen etter Iddah. Dette anbefales i nærvær av to vitner. Deretter er kona fri til å gifte seg igjen.  
    
  • Det anbefales ikke å ha et on-off forhold. Det er bedre å skape klare fronter.
  •  
                   
 12.  
        
Filosofi populær:
Unngå uflaks.

Be Allah om tilgivelse.

Les håndlinjene.

Å lage voodoo dukker.

Utøve hekseri.

Forutsi fremtiden.

Bli en Mason.

Si takk.

Helbred med chakraer.

Feire påsken.

Gå med Gud.

Lev et godt liv.

Bruk magi og skriv inn okkulten.

Vær en bedre kristen.

Les Bibelen om et år.

Utvikle telekinesis.

Å bli døpt.

Bruk magi og skriv inn okkulten.

Vær en Shaolin munk.

Ta et skritt inn i det ukjente.

Forbedre deg selv.