Home \ filosofi
 

Ryd deg.

 

Har du en byrde på sjelen? Er det evig at du har bedt? Føler du deg bare følelsesmessig? Vel, jeg har denne øvelsen for deg! Gjør dette åpenhjertede og åpne sinnsøvelsen og høste fordelene.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Sett opp et åndelig sted. Dette kan være innendørs, utendørs eller hvor som helst du føler deg komfortabel. Han burde snakke med deg. Det kan være et overdådigt alter eller bare et lite sted ute hvor du kan telle et lys.       
 2.  
 3.             2      Ta disse tingene: Røkelsepinner, lys, en pute å sitte på, litt salvie, et egg og en bolle. Sage er veldig viktig. I tillegg matcher for belysning. Ta med et teppe for å sitte på når du er ute.        
 4.  
 5.             3      Sitt i ditt åndelige sted og lys lysene og røkelsespinnene. Begynn å berolige dine tanker og spørg ditt guddommelige vesen å lytte til deg og rense ditt sinn.        
 6.  
 7.             4      Legg hendene i fanget ditt og gå gjennom tanken din. Hvor har du spenninger? Er hjertet ditt tungt?        
 8.  
 9.             5      Vend oppmerksomheten innvendig. Hva belaster du? Hva skjer i livet ditt som gjør vondt ditt vondt? Eksempler på dette kan være negative mennesker, en traumatisk opplevelse eller bare mye stress. Uansett hva det er, fokus på følelsene. Føler du det virkelig. Dette kan være ubehagelig.        
 10.  
 11.             6      Ta egget i høyre hånd (og fremdeles føle det) og hold det på pannen. Når du fokuserer på disse følelsene, begynn å forestille deg at de sakte strømmer fra hodet til egget. Konsentrere deg om det og trekk alle dine negative følelser inn i egget. Pass på at de er alle i egget.        
 12.  
 13.             7      Ta egget (mens du fortsatt føler de tunge tankene i egget) og slå det i bollen. Dette er veldig tilfredsstillende.        
 14.  
 15.             8      Lys vismannen. Vri den rundt slik at den sprer seg i luften. Pass på at du får det rundt hodet og hjertet ditt. Når du er ferdig, gjør vismannen ut.        
 16.  
 17.             9      Legg deg ned nå. Slapp av hele kroppen din. Start med tiptoeing og fokus alltid på en del av kroppen. Ikke glem de små kroppsdelene som kjeve og fingertuppene. Gjør som om kroppen din synker i dyp avslapning i bakken.        
 18.  
 19.             10      Slapp av dine tanker. Rolle ned dine tanker. Bare ligg deg der på ditt følsomme sted. Det er ingen spenning. Kroppen din skal føles som smør!        
 20.  
 21.             11      Når du setter deg ned, begynn å kommunisere med din guddommelige natur. Hvis du ikke tror på en gud, er det ok. Be om en guddommelig velsignelse og for din sjel å bli lettere.        
 22.  
 23.             12      Når du er klar til å stå opp, gjør du det. Føler hvor mye lettere du føler.                  
 24.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Har en Zen innstilling.

Vær en mystiker.

Vær en Shaolin munk.

Gratis tankene og tenkene.

Bli en buddhistisk munk.

Løse voldspørsmålet i islam.

Wicca vil være.

Gå ut med mormonene.

Føler deg heldig.

Få visdom.

Tegn en transmutasjonssirkel.

Spør Gud om noe.

Lei et godt kristent liv.

Bli en Buddha.

Be Barmhjertighetens rosenkrans.

Bestem hva du vil gjøre utenom lånet.

Forstå eksistensiell filosofi.

Spør Gud om noe.

Ta kontakt med din verneengel.

Ta et skritt inn i det ukjente.

Betydningen av repeterende tall i numerologi.