Home \ filosofi
 

Bli medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (Mormoner).

 

I følge Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Helliges lære "(kjent som Mormons eller Mormons kirke), er kirken en restaurering av den opprinnelige kirken bygget av Jesus Kristus i hans første århundres livstid. Denne opprinnelige kirken ble offer for en stor "frafall" (det var ikke lenger den samme kirken som Jesus Kristus reiste), men ble restaurert tidlig på 1800-tallet gjennom åpenbaring fra Herren gjennom en profet ved navn Joseph Smith jr. Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige ser seg som kirken som representerer Guds rike her på jorden. Det inviterer alle mennesker til å komme til Kristus, ved tro på Herren Jesus Kristus, omvendelse, dåp, Den Hellige Ånds gave og utholdenhet til slutten, noe som betyr at alle Herrens bud vil bli adlyd til livets ende. Den beste måten å gjøre deg kjent med Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Helliges lære er å møte Kirkens misjonærer. Du bør tenke gjennom misjonærernes uttalelser grundig og sammenligne dem med din egen tro. Det viktigste er at du ber med et oppriktig hjerte og en hensikt, og tro på at Herrens Ånd vil lede deg til sannheten.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bli kjent med Kirkens lære. Noen ganger er det ikke så enkelt som det kan virke ved første øyekast. Det er best å kontakte et medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (Mormon) eller Missionærer. Du kan også sjekke Mormons kirke nettsted.       
 2.  
 3.             2      Les Mormons bok. Denne boken er sentral for Kirkens lære. Les det med et åpent hjerte og et våkent sinn og sammenlign læren som finnes i Bibelen.        
 4.  
 5.             3      Møt kirkens misjonærer. Disse unge mennene og kvinnene bruker opptil to år av deres liv til å undervise Jesu Kristi evangelium til mennesker. De mottar ikke noen penger for denne aktiviteten. Snakk med henne når du ser henne på gata, eller la henne inn når de banker på døren din. Hvis du ikke skal møte dem, kan du invitere dem til ditt hjem via kirkens hjemmeside.        
 6.  
 7.             4      Å besøke en søndags service på nærmeste kirkesamfunn. Du finner adressen i telefonboken eller på Internett på Kirkens nettside. Lytt nøye til meldingene og snakk med medlemmene så vel som med biskopen / grenpresidenten eller en av hans rådgivere.        
 8.  
 9.             5      Tenk på hva som er blitt hørt og be om de mottatte lærene. Finn et rolig sted i ditt hjem eller i en park. Kniel ned og be i Jesu Kristi navn til himmelske Fader. Spør ham om kirken er sann og åpen opp for Den Hellige Ånd for å gi deg følelsen av Guds svar.        
 10.  
 11.             6      Når du har mottatt et positivt svar, bør du akseptere invitasjonen til å døpe misjonærene - som et vitnesbyrd til deg, til andre og til Herren, at du har akseptert Jesus Kristus og vil følge Ham.        
 12.  
 13.             7      Bekreftet som medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. En prestedømsleder vil legge hendene på hodet og bekrefte deg som medlem av Kirken. Han vil også fortelle deg, «Motta den Hellige Ånd.» Den Hellige Ånd kan fremdeles være din faste følgesvenn når du streber etter å adlyde Guds bud. Med bekreftelsen vil du også bli registrert som medlem av kirkens bøker. På denne måten er du et offisielt medlem av den verdensomspennende kirken og mottar alle rettigheter og plikter som følger med dette medlemskapet. Gratulerer!                  
 14.  
             

Tips .

      

* Hvis du ikke allerede er kristen, bør du lese Bibelen. Start med det nye testamente og lær mer om livet til vår Frelser Jesus Kristus. I Det gamle testamente vil du sannsynligvis bli sittende fast igjen og igjen i dine første forsøk, men bare les Genesis (den aller første boken i Bibelen) først. Dette vil gi deg nok bakgrunn i begynnelsen for å bedre forstå det nye testamentet og Mormons bok (Skapelsen, Abraham, Israels hus, Josef i Egypt osv.). Det er også bibelutgaver for barn som gir deg en introduksjon til emnet kan lette.

              

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             Les mer... (3)      
Filosofi populær:
Tegn en transmutasjonssirkel.

Nyt livet fullt ut.

Bli en helgen.

Hold en bønnskalender.

Elsk Gud.

Elsk Gud.

Bruk forsiktig kuler riktig.

Moderne palmistry.

Snakk med Gud.

Gå med Gud.

Tro på Gud.

Brenn røkelsepinner.

Feire Lent.

Omvendt.

Trene tro.

Bli en buddhistisk munk.

Bli en minister ved yrke.

Å be for et mirakel.

Be Gud om tilgivelse.

Lag en voodoo dukke.

Bli en følge av Jesus.