Home \ filosofi
 

Utvikle telepatiske krefter.

 

Telepati er en av de sterkeste psykiske evner. Det er kjent som en-til-en-kommunikasjon der følelser utveksles mellom en avsender og en mottaker. For å formidle en melding riktig må du først og fremst tro at det fungerer. Etter at du har trodd det og mediterer i noen minutter, blir det veldig enkelt å levere en melding. Selv om noen tror at dette kun kan oppnås av en profesjonell, kan det faktisk oppnås av de fleste nybegynnere. Det skal bemerkes at ikke alle lykkes i telepati.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forberede seg på bruk av telepati  ,

    
   
 1.            1      tro på telepati. Det er svært viktig at både avsenderen (sender meldingen) og mottakeren (mottar den mentale meldingen) tror at telepati er mulig. Begge partnere bør være åpne for denne form for kommunikasjon. Mottakeren og senderen bør også virkelig ønske at telepati skal fungere. Hvis partnerne er stengt, har resultatene en tendens til å være svært dårlig.       
 2.  
 3.             2      Ekskluder materialinntaket ditt. Et av de primære behovene til telepati er å skille deg fra din fysiske kropp. Dette lar deg fokusere på tanker og meldingen du prøver å sende. Noen metoder inkluderer å bruke hodetelefoner og spille innspilt hvit støy eller iført hvittmalte briller.  
    
  • Dette er spesielt viktig for mottakeren. Hvis mottakeren er engrossert i en samtale eller tvist, vil han / hun ikke kunne presist motta meldingen du ønsker å formidle.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bli involvert i energisk parring. Det er noen form for binding mellom mottakeren og avsenderen. Når du har en åndelig avtale med noen (en bestevenn), eller når du begge deler felles interesser, er den energiske paringen i topp. Forsøk å stille inn på den andre personen ved å stille spørsmålene som: Hva er din favorittfarge, hvor vil du gå og / eller hvor kommer du fra?  
    
  • Når dette opprinnelige bindingen er dannet, bør du prøve å lese sine tanker før de kommer ut av munnen. Inkluder visuelle og ledetråder om hvor samtalen går.
  •  
  • Dette bindet kan også dannes når du får en "følelse" når hun snakker. Det kan være varme når hun snakker om hennes bakgrunn eller kulde når hun sier at hennes favorittfarge er blå.
  •  
  • Når bindingen er dannet, kan den energiske parring vare i dager, uker eller måneder. Selv om du er tusenvis av miles fra hverandre, holder båndet seg. Dette bindet vil hjelpe deg hvis du faktisk deltar i telepatiens handling.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Strek dine muskler og gjør sport. Dette trinnet er laget for å hjelpe deg med å slappe av og fokusere mer effektivt. Yoga er det beste treningsprogrammet du kan gjøre fordi det er åndelig og ikke så intens. Ta en myk matte eller ligge på gulvet. En av de beste vanlige yoga-bevegelsene er å sitte på baken, lukke øynene dine, og sakte øke hendene dine.  
    
  • Husk at målet er å slappe av deg, så ikke bli for opparbeidet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Meditere og roe deg. Avslapping er svært viktig ved avkopling av ulike former for energi. Lukk øynene mens du sitter oppreist i en stol. Konsentrere deg om hvilke tanker som er tydelige i tankene dine. Skille disse fra "statisk" buzz i hodet ditt. Ved å skille disse to energiformene, er du i stand til å skille dine egne tanker fra mulige eksterne forstyrrelser.        
 10.  
 11.             6      Bestem hvem mottakeren og hvem avsenderen skal være. Hver av disse stillingene har forskjellig ansvar i den telepatiske prosessen. Hvis du ikke bestemmer deg før du begynner, kan du bli involvert i å sende blandede meldinger til hverandre. Grensene bør være klart definert i begynnelsen. Velg noen du kjenner og stoler på.                  
 12.  
             

    2      Send en telepatisk melding  ,

    
   
 1.             1      Sittende motsatt hverandre. Sett deg i oppreist stilling etter å ha avgjort hvem mottakeren og hvem kanalen er. Kroppene dine bør peke på hverandre og øynene dine bør være stengt. Tilbring et par minutter for å rydde opp i tankene dine og bosette seg i din posisjon.  
    
  • Selv om telepati kan være teknisk fjernt, er det best å starte nær hverandre og personlig. Det er også best å begrense mengden tid du bruker på en økt. Ellers kan du bli mentalt sliten.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Visualiser et bilde av mottakeren. Senderen skal visualisere mottakeren så tydelig som mulig (med lukkede øyne). Det skal være så detaljert som mulig. Lag detaljer om øyefarge, vekt, lengde på hårlengde, personlige egenskaper etc. av personen i tankene dine. Hvis du sender fra langt unna, føler du at personen satt rett foran deg.  
    
  • Hvis du er langt fra mottakeren, ta et bilde med deg som minner deg om hvordan han ser ut før du starter telepati.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Koble ditt sinn med partneren din. Senderen skal visualisere et sølvrør i sinnet. Denne røret forbinder mottakerens sinn med avsenderens sinn. Røret er fullt av energi og overfører meldingen du vil levere. Det er viktig å fokusere tankene dine på røret og bare på røret. Du må tro at meldingen sendes gjennom denne røret og at den er på en måte ekte.        
 6.  
 7.             4      Visualiser meldingen du vil sende. Dette kan være et eple, en pose, et fargebok, etc. Du bør visualisere det i alle detaljer. Hvilken farge er det, hva er det brukt til og hvor er det plassert? Et annet viktig aspekt ved dette er å injisere følelse i objektet. Hvordan føler du deg når du smaker et eple? Når du tegner med fargestifter? Følelser og følelser bidrar til å formidle budskapet ditt mer effektivt og tydelig.        
 8.  
 9.             5      Gi meldingen din. Styr ditt mentale bilde gjennom sølvrøret etter at det har blitt belastet. Du må tro at meldingen overføres gjennom og når mottakeren. Det kan ta opptil 15 minutter før meldingen kommer til mottakeren.  
    
  • Hvis det tar for lang tid, kan det være at dette overføringseksperimentet har feilet. I så fall, stopp og meditere. Til slutt kom tilbake til det og prøv overføringen igjen med et annet bilde.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Skriv ned hva mottakeren mener. Under prosessen med å kommunisere en melding via telepati skal mottakeren fokusere på å samle signaler. Mottakeren skal også visualisere sølvrøret og energien som strømmer gjennom den. Mottakeren skriver deretter ned hva som kommer til sinnet. Det kan være en følelse, et bilde eller begge deler. Hver detalj skal annonseres eller beskrives.        
 12.  
 13.             7      Sammenlign resultatene med hverandre. Se på mottakers hånd og se om det er meldingen du prøvde å sende. Hvis det er, kan du flytte til tyngre nivåer av telepati. Hvis ikke, prøv ikke igjen umiddelbart. Sinnet ditt må være hvile og helt avslappet. Ta deg tid til å meditere og prøv igjen med et annet bilde.        
 14.  
             

    3      Høyere nivåer av telepati Prøv  ,

    
   
 1.             1      Send et trykk. Legg en bolle med vann foran deg. Sitt oppreist og med øynene dine stengt på en stol. Tenk bollen med vann i alle detaljer. Tenk deg en streng som forbinder ditt sinn til vannet. Du må tro at det fungerer. Føler en utbrudd av energi på toppen av pannen. Lær hvordan det føles og hvor mye energi han leder. Til slutt, send sparken ned i kanten av strengen i bollen.  
    
  • Hvis denne metoden er oppnådd, bør overflaten av vannet bevege seg. Denne metoden kan ta opptil ti minutter.
  •  
  • Bygg opp energibrystet riktig. Du må ha det helt under kontroll. Hold det lenge før du slipper det nedover linjen og inn i vannet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på deg selv med tankene dine. Hvis du er i en restaurant, lukk øynene dine. Visualiser kjelleren / servitøren. Tenk henne smilet, hennes klær og maten de holder. Husk da hvordan de vender seg og legger merke til at du venter på dem. Vent til de kommer over. Formålet med denne øvelsen er å øke tankens evne til å tiltrekke seg oppmerksomhet og trekke en annen villig mottaker nærmere.        
 4.  
 5.             3      Søk i horisonten for psi-symboler. La en person være senderen. Denne personen ser etter en gruppe mennesker. Når du gjør dette, plasserer senderen psi symboler (faste energipakker) i riket til utvalgte personer. Når denne personen er ferdig med å plassere disse symbolene, prøver den andre å hente symbolene. Denne personen søker også etter hvor han har forlatt symbolene. Fangstet gjøres best med lukkede øyne.        
 6.  
 7.             4      Velg bestemte farger på et kart. Lag et kort fra et stort plakatbrett. Dette kortet skal inneholde minst fem farger. De bør ikke bli annonsert, men faktisk presentert. Tegn en malt sirkel i hver farge med en magisk penn. Avsenderen plasserer deretter et psi-symbol på en eller flere farger. Mottakeren skriver ned hvilke farger han mener er merket.        
 8.  
 9.             5      Prøv et kortspill. Ta fem tilfeldige kort. Se på hva de er uten å vise dem til en annen person. Fokuser på en alene. Sett et psi-symbol på den. Vend dem over og legg dem flatt på bordet, skilt fra hverandre. Konsentrere videre og visualiser kartet. Be mottakeren å plukke kortet.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (19)      
Filosofi populær:
Se spøkelser.

Be om en Novena til St Therese of Lisieux.

Fylles med Den Hellige Ånd.

Ta kontakt med din verneengel.

Fylles med Den Hellige Ånd.

Bli et clairvoyant medium.

Spør Gud om noe.

Utvikle telekinesis.

Ta med magi i hverdagen.

Liv etter fjellprædiken.

Spør Gud om noe.

Gjett stjernens tegn på noen.

Helbred med chakraer.

Utvikle styrker.

Bli medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige (Mormoner).

Vær en mystiker.

Skriv et bønnbrev til Gud.

Bruk Ouijabett trygt.

Bli en buddhistisk munk.

Ordinert prest.

Har en Zen innstilling.