Home \ filosofi
 

finne Gud.

 

Hvis du har lyst til å kontakte Gud eller forbedre forbindelsen til Gud, vil denne artikkelen gi deg noen tips om hvilke første skritt du kan ta for å finne ut hvem han virkelig er. Disse trinnene vil hjelpe deg å finne ut mer om tro, leting og erfaring.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Det er ikke nødvendig å gå til kirken eller til et annet hengivensted for å finne Gud. Selv om dette kan være svært nyttig. Finn et sted for tilbedelse hvor du føler deg komfortabel. Spørsmål om en god kirke. Hvis du er heldig, vil du finne en åndelig kirke som tror at Gud beveger seg fritt uten grenser og med folk som er nådig og lydhør. Hvis du finner et slikt sted, vil det være en god ide å finne ut hva disse menneskene tror på.       
 2.  
 3.             2      Bli med en tilbedelse i ditt område hvis du vil. Dette kan også være nyttig for søket ditt.        
 4.  
 5.             3      Se deg rundt på biblioteket eller i en lokal bokhandel. Religionsdepartementet har mange nyttige bøker og videoer om ulike trosretninger.        
 6.  
 7.             4      Bruk tankene dine. Tro kan være troverdig og rasjonell. Tro er forskjellig fra overtro. Som søker vil du søke etter grunner for din tro, sannhet om åndelige emner, og din egen tro på et guddommelig vesen. Være åpen for transcendental uten å være lystig eller naiv.        
 8.  
 9.             5      Start ditt søk med et åpent sinn. Undersøk dokumenter som støtter tro på Gud. Vær forsiktig med mennesker og organisasjoner som mocker Gud og tro, eller som tror de har den eneste sannheten om Gud. De fleste kirker har en del av sannheten.        
 10.  
 11.             6      Velg en person du ønsker. Be henne om å vise deg retningen. Dette trenger ikke å være en pastor, prest, nunn eller evangelist. Bare spør noen du respekterer for din personlige tro.        
 12.  
 13.   7      Legg inn spørsmål for søket ditt:
    
  • Finnes egentlig Gud?       
  •  
  • Hva er egenskapene og egenskapene til hans vesen?       
  •  
  • Hvordan åpenbarer et utødelig vesen seg til et dødelig vesen?       
  •  
  • Hvordan dømmer Gud menneskeheten?       
  •  
  • Hvis mennesket trenger frelse, hvordan er det implementert?       
  •  
         
 14.  
 15.             8      Snakk med Gud. De fleste religioner ser bønn som et grunnleggende element i troen. Fortell Gud om søket ditt og årsakene til søket ditt. Be Gud om å hjelpe deg å forstå hans veier og sannhet i søket etter ham.        
 16.  
 17.             9      Gud kan være i klart syn. En grunn du ser etter Gud, kan være at Gud er alt du noensinne har sett, fra dag én, rundt deg. Det er en veldig illustrerende historie som sammenligner en mann som leter etter Gud til en fisk i havet som ser etter havet. Er det virkelig mulig å søke etter noe du ikke kan miste?        
 18.  
 19.             10      Vær klar til å avvise bildet du har av Guds natur. Det sies at for å finne Gud må man gi opp sin menneskelige, begrensede oppfatning av hvem og hva Gud er. Å bruke ditt begrensede sinn til å forstå uendelig er som å spørre en fisk for å svelge verdens hav. Det er praktisk talt uunngåelig at du finner noe du ikke er 100% forberedt på. Hvis ikke, er du ikke ærlig med deg selv i søket.        
 20.  
 21.             11      Vær klar til å se utenfor et organisert religiøst samfunn. Relgion og Gud er ikke det samme. Deres forhold er lik de forskjellige merkene for det samme produktet. Selvfølgelig, når du hører et merkenavn, tenker du automatisk på detaljer - men det er ikke nødvendig å velge en religion / merkevare (for å finne Gud).        
 22.  
 23.             12      Vurder å lese Skriftene som sies å inneholde eller inneholde Guds ord basert på Guds profeter og apostler (devotees), som Guds Ord. Den Hellige Bibelen eller Koranen.                  
 24.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

                     
Filosofi populær:
Har en Zen innstilling.

Snakk med spøkelser.

Ryd deg.

Betydningen av repeterende tall i numerologi.

Vær en Shaolin munk.

Tips for å komme seg ut av kroppsopplevelser.

Bestemt for å oppnå noe.

Be om en Novena til St Therese of Lisieux.

Å være en fri ånd.

Å skaffe en rik mentalitet.

Gå til bekjennelse.

Brenn røkelsepinner.

Palm lesing.

Bli en Pastafari i Kirken av Flygende Spaghetti Monster.

Mantra meditasjon.

Ta et skritt inn i det ukjente.

Sitat Bibelen.

Leser et astrologi diagram.

Be i islam.

Velkommen besøkende til kirken.