Home \ filosofi
 

Forbered en minneservice.

 

En minnestjeneste holdes vanligvis etter en begravelse. Det kan også tjene til å huske, for å respektere livet, og å huske den avdøde på en spesiell anledning, som for eksempel dødedagen.

 

Herdetjenester bør planlegges for en passende dag og tid og planlagt med avdødes familie og kjære i tankene, men bør også feire personens liv. Følgende trinn vil hjelpe deg med å planlegge en minnetjeneste.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Angi dag og klokkeslett. Minnestjenester skal planlegges med familiemedlemmer som kommer fra utenfor byen. Sett en dato nær nok til begravelses- eller dødsdagen som venner og familie kan delta på. Dette gir sørgerne muligheten til å dele sine minner.       
 2.  
 3.             2      Velg et sted. Planlegg en minnestjeneste på et sted som er stort nok til alle inviterte gjester. Finn ut hvor mange stoler, bord for mat og lignende som trengs, og planlegg et podium for en gjestebok. Du bør også vurdere om den avdøde ville ha ønsket en minnestjeneste i en kirke eller ikke-religiøs bygning.        
 4.  
 5.             3      Lag en gjesteliste og send invitasjonene. Hold orden på når du planlegger en minneservice ved å lage en liste over alle kjære venners og kjærester til hvem du sender invitasjoner. Dette vil sørge for at du sender inn invitasjoner til alle du tror han ønsker å delta og unngå en faux pas ved å glemme noen viktige.        
 6.  
 7.             4      Tilpass dekorasjon og musikk. Gjør minnesmerket en refleksjon av den personen hvis minne er æret ved å velge dekorasjon og musikk som personen ville ha likt. Bruk buketter av personens favorittblomster eller farger, og opprett en spilleliste med favorittsang eller musikkgenre som spilles under minnetjenesten. Tenk på andre minner som gjenspeiler personens liv.        
 8.  
 9.             5      La din elskede hjelpe deg. Spør venner og familiemedlemmer til den avdøde for informasjon om bestemte ting som påminner dem om kjære. Folk som kjente den avdøde, kan gi deg tips om sanger, farger, dekorasjon og suvenirer, og hjelp med bilder og minner fra den avdøde på minnesmerket.        
 10.  
 11.             6      Inviter gjestens høyttalere. En integrert del av mange minnetjenester er noen gjestens høyttalere, som presenterer sitt personlige perspektiv på den avdøde liv og arv. Kontakt personer som vil snakke under minnesmerket for å sikre at de virkelig vil snakke og gi dem tid til å samle sine tanker. Spør dem også om de trenger hjelpemidler i å snakke, for eksempel en mikrofon, en skjerm osv.        
 12.  
 13.   7     Du kan også gi høyttalertekstene som gjenspeiler den avdøde personligheten.     
 14.  
 15.             8      Be om hjelp hvis det er nødvendig. Du kan sørge for deg selv eller ha personlige følelser om døden til den personen hvis minneservice du planlegger, så vær ikke redd for å be om hjelpeplanlegging og organisering av tjenesten når du trenger det. Spør venner og familiemedlemmer om de kan hjelpe med noen detaljer om tjenesten, når du føler deg overveldet, eller når du ikke har nok tid til å behandle dine egne følelser.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

              
Filosofi populær:
Utvikle telepatiske krefter.

Helbred det onde øye.

Evangelize.

Vær en mystiker.

Få visdom.

Utfør en astral projeksjon.

Konverter til jødedommen.

Ikke vær overtroisk lenger.

Utfør en astral projeksjon.

Hajj Pilegrimsferden til muslimene.

Kjør et spøkelse ut av huset hans.

Føler deg heldig.

Takk Gud for hver av hans velsignelser.

Bli en buddhistisk munk.

Slik ber du en Novena.

Fortsett.

Sosialistisk eller sosialistisk.

Les linjene i hånden.

Gjett stjernens tegn på noen.

Fylles med Den Hellige Ånd.

Å være hellig.