Home \ filosofi
 

Mottatt nattverd i den katolske kirken.

 

I den katolske tro er fellesskap en integrert del av massen. Blant annet må du være katolsk, mottatt i Kirken, og være i nådens tilstand for å delta i nattverd. For å motta nattverd, aksepterer du både kropp og blod av Kristus gjennom en prest eller et annet kirkemedlem. La presten legge waferen på tungen eller i hendene dine. Ta deretter en liten slurk av den innviste vinen fra koppen som presenteres for deg.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Kvalifiser for fellesskap  ,

    
   
 1.            1      Vær katolsk hvis du ikke allerede er. Du må være medlem av den katolske kirken for å motta nattverd. Døpte barn møter nattklassene, men hvis du er voksen, går du til en troskurs eller katekumenatgruppe. Deretter vil du bli akseptert i den katolske kirken, vanligvis innenfor en kirketjeneste, og motta første kommunion og bekreftelse.       
 2.  
 3.             2      Registrert i kirke. Hver kirke har sitt eget innbydende ritual. Snakk med presten eller andre samfunnsleder om å finne ut mer. Før du kan motta nattverd, må du ha blitt officielt innlagt i kirken. Dette skjer vanligvis automatisk i konverteringsprosessen.  
    
  • Hvis du er en praktiserende katolik som bare forandrer den lokale kirken, kan presten kanskje snakke med deg for å være sikker på at du har blitt døpt, bekjent og mottatt første nattverd og bekreftelse. Hvis du ikke har tatt disse trinnene ennå, kan du bli bedt om å gjøre det.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Motta nattverd i nåde. Eukaristien må ikke mottas så lenge noen har en dødelig synd på sin samvittighet. Hvis du har begått en dødelig synd, som tyveri, utroskap eller utroskap, må du motta forsoningens forsoning og omvende seg før du kan motta nattverd.        
 6.  
 7.             4      Tro på transubstantiation-doktrinen. Du må tro på transubstantiation, det vil si at brød og vin faktisk forvandles til Jesu Kristi kropp, blod, sjel og guddom. Gaver vises bare som blod og vin, men de antas å være i realiteten deler av Kristus selv.        
 8.  
 9.             5      Hold deg til den eukaristiske raske. Dette betyr at du ikke kan spise eller drikke i minst en time før du mottar nattverd. Vann og medisiner er utelukket. Eldre eller syke mennesker kan frigjøres fra det med tillatelse fra presten.        
 10.  
 11.             6      Pass på at du ikke har pådratt en kirkestraff. De som har påført kirkestraff, det vil si, som har blitt ekskludert av Kirken eller har begått langsiktige grav synder, kan ikke motta nattverd.                  
 12.  
             

  Del 2      Kommunen mottatt  ,

    
   
 1.             1      Gå til messen. Du vil motta nattverd under massen. Under eukaristienes forvandling (når verten forvandles til Kristi legeme og blod), forbereder seg innad for å delta i nattverd. Du kan gjøre det ved å takke, rose og rose Jesus Kristus gjennom bønnen din.        
 2.  
 3.             2      Gå til alteret. Presten og tjenerne vil forberede seg til å fordele nattverd på sine vanlige steder. Vent til banken din vender fremover. Når du forlater banken, er det ikke nødvendig å gjøre et knep (å knele og krysse deg selv). Vent på linje og ikke skyv deg selv.       
 4.  
 5.             3      Motta verten. Avhengig av kirken og din egen preferanse, kan du motta verten i munnen eller i hendene dine. I den tradisjonelle rite blir verten satt i munnen din. Åpne munnen din og hold tungen din ute slik at verten ikke faller. Det blir satt på tungen din. Lukk munnen din og la verten løsne på tungen når du tenker på det offeret du har gjort.  
    
  • Hvis du vil at waferen skal leveres til deg, hold den foran deg, til venstre over høyre. Ikke ta verten fra presten, men la den være i hånden din.
  •  
  • Når du mottar verten, sier presten "Kristi legeme", og du bør svare med "Amen."
  •  
         
 6.  
 7.             4      Motta blodet. Etter mottak av verten mottar du blodet. La verten oppløse mens du venter på din tur. Ta en liten slurk av koppen som er gitt til deg. Personen som tilbyr deg koppen, vil si "Kristi blod", og du bør svare med "amen".  
    
  • Kalyxfeltet blir tørket hver gang noen har fått blodet. Så ikke bekymre deg over kimtransmisjon.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gå tilbake til setet ditt og kniel ned. Denne gangen er det å reflektere og tenke på Jesus som å ha kommet til deg i den hellige eukaristien. Gå tilbake til benken din og be til presten fullfører dispensasjonen til det Salige Sakramentet. Følg eksemplet til de lange kirkemedlemmene hvis du ikke er sikker på hva du skal gjøre.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (8)      
Filosofi populær:
Bli en Mason.

Finne Gud.

Velsigne et kryss.

Lev et godt liv.

Bli kvitt demoner.

Vær sjenerøs.

Bli med Scientologi.

Skriv et bønnbrev til Gud.

Vær en yogi.

Forbered en minneservice.

Åpne hans chakraer.

Bli munk.

Adresse paven.

Se Auras.

Kast bort en bibel.

Kast bort en bibel.

Bestem hva du vil gjøre utenom lånet.

Bidra effektivt.

Skriv stave.

Brenn røkelsepinner.

Gjett stjernens tegn på noen.