Home \ filosofi
 

Fortsett.

 

Faktum er at noen ganger livet kan være overveldende. Det konstante presset til å se bra ut, for å lykkes, den endeløse konkurransen om prestisje og anerkjennelse samt et uendelig antall overraskende tilbakeslag gjør livet vanskelig. Mot er en progressiv beslutning i motsetning til motstand og sannsynligvis en av de vanskeligste å treffe.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Trinn for trinn. Virkeligheten eksisterer og skjer bare i et øyeblikk etter det andre. Ikke dekk skuldrene dine med byrden av hele livet ditt. Konsentrere deg om nåtiden og bestem deg selv at du bare klarer livet trinnvis. Hver dag bærer en oppgave som kan gjøres med fullkommenhet. En dag etter en annen. Tro at livet er en odyssey av høyest mulig håp. Håper vil alltid male en bedre tid for å bane vei. Disse edle drømmene bør være ditt mål.       
 2.  
 3.             2      Pass på at det ikke er noen enkle måter å velge. Derfor, med en god samvittighet, kan du gå slik som passer deg best. Fest målet med øynene dine som en tiger og storm det som en olympisk idrettsutøver. Du vil være verdt applausen. Noen ganger må du tvinge deg selv gjennom en viss erfaring for å komme frem til et bestemt reisemål. Så husk hvilket materiale du er skåret av og fortsett! Det er et klart skille mellom det som er vanskelig og hva som er umulig, mellom tretthet og svakhet, mellom å bli utfordret og beseiret. Vær motivert for å teste grensene for dine positive muligheter! Bo med stolthet og mot i ditt utseende og handlinger! Innvendig samle styrke og ressurser til å leve livet ditt på best mulig måte! Hvorfor? Vel, hvorfor ikke? Start nå og ikke slutte å sette en fot foran den andre!        
 4.  
 5.             3      Ros deg selv for å oppnå små mål. Tiden fortsetter å gå. Med unntak av søvnfaser, bør du også fortsette å utvikle seg. Husk at tregere, men sikrere fremgang er bedre enn ingen i det hele tatt. Selv om du er i stand til å holde fast i din daglige tidsplan, er det en grunn til å feire. Du bør innse at for å få det til liv i livet, må du oppnå det målet så mye at du må kunne komme opp og overvinne din indre bastard, og fremfor alt, kunne stå opp etter hvert høst og fortsett reisen. Du bør ikke bli distrahert av noe. Vær din egen fan, klapp deg selv og klapp skuldrene mens du klatrer bedriftens stige.        
 6.  
 7.             4      Motiver. Kravene som livet legger på deg, blir aldri mindre. Noen ganger vil imidlertid ens egen vilje til å leve, krympe seg. I disse vanskelige tider spiller positiv motivasjon for ens selv en avgjørende rolle. Bli oppmerksom på at dine egne handlinger og krefter kan brukes. Påminn deg selv hvor hardt du har jobbet for å komme til det punktet du har ankommet. Du vet at det alltid er lettere å holde opp, i stedet for å falle tilbake og da fange opp igjen. Utvikle din entusiasme. Entusiasme er brannen som vil drive deg. Du kan ikke tvinge deg selv til å gjøre det. Du må lete etter ting som kan provosere din sanne entusiasme og drive deg fremover.  
    
  • Merk at det vanligvis er bedre å "bare takle" noe i stedet for å overgi seg til en bølge av demotiverende tanker og miste målet om målet ditt.
  •  
  • Det er ekstremt viktig å feire ditt eget mangfold, mens du ikke mister det faktum at følelser som misunnelse og sunn konkurransedyktig tenkning kan videreutvikle dine ferdigheter. Følelsen av mindreverdighet til en ansatt kan endre holdning til arbeid og motivere deg til å måle din egen oppførsel med høyere standarder. Bare vær oppmerksom på at ting du tar fra andre også er skreddersydd for dine egne muligheter.
  •  
  • Tid flyr raskere enn tanke. Derfor er det viktig at du forstår tidlig hvor du vil gå, i livet ditt. Lag bestemte tidsfrister som pålegger deg å oppnå dine mål.
  •  
  • Hvis du forsinker eller unngår starten på en oppgave, skjønner du at du krymper som en person fordi du ikke bryr deg om den delen som ønsker å vokse. Gi den industrielle jeg i deg og la den dovne jeg sulte ved å øve og praktisere. Livet er virkelig en mulighet. Det er derfor du vil nå ut til stratosfæren med hendene dine og aldri slå deg ned for gjennomsnittet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kontroller hva du kan kontrollere. Man vet sjelden hva han skal gjøre. Han bestemmer seg for å gjøre noe. Samtidig vet han ikke hva som vil skje i fremtiden. Likevel har han muligheten til å lage planer for fremtiden som passer til hans ideer og ønsker. Lag effektive handlingsfelt. Planlegging er viktig for at du skal føle at du klarer livet i stedet for livet som overvelder deg. Prøv å svare på problemer med gode planer og ikke med frykt. Hvis du fortsatt er bekymret, prøv å flytte disse følelsene til en bestemt del av dagen. Vær oppmerksom på at den beste forberedelsen til fremtiden ligger i den omfattende bruken av nåtiden. Dette vil også gi deg mulighet til å etterlate broer som kan krysse andre. Bare vær oppmerksom på at du ikke kan slå slike broer også. Gjør derfor realistiske planer og bygg ikke på dem på allerede forberedte måter. Hvis du gjør det motsatte, kan motivasjonen din til slutt lide sterkt.        
 10.  
 11.             6      Se opp og se på himmelen. Hvorfor er han selv der? Nå for stjernene uten reservasjoner. Hvis du ikke kommer til noe, vil du sannsynligvis ikke oppnå noe. Innse at evnen til å få noe langt øker når du arbeider mot det, i stedet for å la sjansen bestemme livet ditt. Selv om du ender opp med å tenke at resultatet ikke er akkurat det du opprinnelig trodde, vil det være, det vil være mye nærmere målet ditt enn et produkt som du kan legge til andre beslutninger. Hold alltid målet ditt i bakhodet. Med dette utvikler du deg til et ustoppelig og modig vesen, som nettopp driver hjemmet til det ønskede resultatet.        
 12.  
 13.             7      Vær fleksibel. Det er usannsynlig å oppføre seg som du trodde. Unhappy hendelser kan skje uten vår intervensjon. Alle situasjoner knyttet til økonomi, relasjoner og helse er noen ganger ikke så enkle å koordinere. Vær oppmerksom på dette og prøv å bli involvert i enhver endring. Selvfølgelig kan du også bli opprørt når ting ikke går som du hadde tenkt. Det er greit, så lenge symptomene dine ikke påvirker effektiviteten av arbeidet ditt. En gammel visdom er at hvis du fortsetter å gjøre det du alltid har gjort, vil du alltid motta det du alltid har fått. Åpne øynene dine og innse når det er på tide å tillate endringer i fremdriften i livet. Ja, det er tøft. Men enda vanskeligere er å sitte fast på en sti og stadig unnskylde hvorfor du ikke kan eller ikke vil budge.        
 14.  
 15.             8      Føl deg beæret med å leve. Så langt vi vet, får alle muligheten til å leve bare én gang. Og bare for en begrenset tid. Selv om du tror på gjenfødelse, har du en plikt til å verdsette det livet. Vær oppmerksom på dette når du har ideen nå og da at alt bare skal være over. Så du kan se tilbake på hver dag med stolthet og glede. Døden er naturens beste ide for å sikre at folk ikke bare kaster sine liv bort. Tiden er den mest verdifulle tingen som har kommet til dine øyne, og dens begrensninger bør gi deg grunn til å fylle livet ditt bare med de virkelig viktige tingene. Et liv fylt med passioner holder ikke tilbake og prøver å forstå alt med dybde for meg. Selvhjelpsguruer har popularisert ordet "døende tom", og derfor må oppgaven være å gjøre full bruk av dine talenter og tilbøyeligheter som et bevisst vesen under ditt jordiske liv. Utvikle intensjonen om å få mest mulig ut av livet ditt og enhver situasjon som presenterer seg for deg.  
    
  • Forvent at du vil gjøre feil. Fra disse kan du lære.
  •  
  • Ha en god holdning og ta fysisk, mentalt, følelsesmessig, åndelig, økonomisk og samfunnsansvar for deg.
  •  
  • Hold din sans for humor og din tørst etter eventyr.
  •  
  • Setter pris på de enkle glederne til livet, din nabo og det faktum at du er i live.
  •  
  • Forstå at de beste produktive målene og relasjonene er de som kan forføre deg (ja, du blir forelsket i dem) og la deg investere i dem hele tiden og bryte ned alle barrierer og sikkerhetssoner.
  •  
  • Elsk deg selv fordi du er viktig. Dyrk din intuisjon, fordi det er en naturlig gave i ethvert menneske. Det vil fortelle deg at du er laget for noe større og bedre.       
  •  
         
 16.  
 17.             9      Ta en pause regelmessig. Livet kan virke som en endeløs oppgaveliste. Men før du blir spent på det, bør du innse at bare døde mennesker ikke har noe å gjøre. Også, du er mer sannsynlig å fullføre en ting før du starter tidligere. I tillegg til å få nok søvn hver kveld, bør du også ta flere pauser i løpet av dagen for å skape en periode som du kan glede deg over og innse hvor bra dagen går foran. Bryter øker kreativiteten og energinivåene, noe som gir deg tilbake litt av tiden du føler at hun kjører fingrene dine gjennom deg. Når det blir sagt, bør du hver uke ta litt tid til å tenke på alle mennesker, steder og ting som beriker livet ditt og finne en måte å leve livet ditt så mye som mulig på. Det er en stor verden av bøker, musikk og filmer der ute som du kan integrere i ditt personlige miljø og inspirere deg på en rekke måter.        
 18.  
 19.             10      Hold riktig perspektiv. Enden av verden ble profetert for mange år siden. I løpet av de siste nitti årene har tiden blitt omdefinert, fem år fra hverandre, eller bare fem minutter, avhengig av hvem du snakker med. Og likevel er du her i dag, leser noe på internett. Vi alle kan huske folk fra vår egen eller historiske biografier som ble tvunget til å ta ubehagelige beslutninger for en hyggelig fremtid. Stopp med å beklage dine beslutninger for alle slags kortsiktige eller langvarige grunner. Lær å veie om den øyeblikkelige tilfredsstillelsen virkelig har så mye verdi som den allsidige følelsen av lykke og den stolthet som driver deg gjennom etter at du har oppfylt dine og andres forventninger til deg. Forstå at det ville være dumt å gi opp denne erfaringen for en øyeblikkelig tilfredshet.        
 20.  
 21.             11      Kontroller tankene dine bevisst. Tanker er kjøretøy som kan styres av deg. Alle har opplevd tunge timer og store endringer (selv positive) i deres liv. I alle disse situasjonene hadde disse menneskene forskjellige måter å føle, svare på og snakke om. Alle opplever ulike nivåer av bekymring (for familie, venner eller kjære). Det er viktig å tenke strategisk i disse øyeblikkene, og for å unngå disse problemområdene godt. Dette er best gjort med folk som oppmuntrer deg, oppfordrer deg og hjelper deg på alle måter. Noen ting er umulig. Andre gjør det ikke. Så lenge du ikke tror på deg selv nok, og prøv igjen og igjen for å klatre i det samme fjellet, vet du ikke hvilke ting som tilhører hvilken kategori. Selvkontroll begynner med kontroll av negative tanker. Du må forstå at ditt ideelle liv er der ute og venter på deg og deretter gå ut der og gi blodet ditt for å få det.  
    
  • Hvis du har en psykisk lidelse, bør du søke profesjonell hjelp til å komme gjennom denne dalen. Pass på at hele veien tilbake til helse ligger i deg. Stol på deg selv. Det betyr å realisere og overvinne selvhatet.
  •  
  • Meditasjon innebærer et rolig pust som strømmer gjennom en avslappet, men oppreist kropp, og med hjelp av alle fem sanser gjør det mulig å fokusere sinnet helt på nå og nå. Ord og handlinger blir oversatt fra din indre virkelighet til din ytre realitet. Her er meditasjon et middel som bevisst lar deg transportere hele indre virkelighet til omverdenen, og lar deg oppleve det tydelig. Velg temaet som holder deg opptatt med jevne mellomrom, og la det bli en mat som styrker deg og gjør at du vil sile gjennom livets arena med all sin lyst, frykt, smerter, problemer, arbeidstimer og konkurranser. Hør på stemmen din i hodet. Det er din bevissthet og påvirker størrelsen på deg selv og dine intensjoner. Fortsett å minne deg om at, enten det er bra eller dårlig, gjort og ikke, skjer livet ditt nå!
  •  
         
 22.  
 23.             12      Prioritere din tid og alt annet. Ikke kast bort tiden din med å bekymre deg for å investere den energien i strategien og utvikle dine ambisjoner eller problemer. Prøv å ta et øyeblikk og virkelig finne ut hva som må gjøres i situasjonen. Psykisk helseeksperter anbefaler ofte spørsmålet "Hva nå?" Og den nøyaktige identifikasjonen og oppdeling av primær og sekundær betydning. Vær forberedt på situasjoner i ditt liv som gjør det klart at du ikke har brukt tiden din klokt og effektivt, og prøver å rette opp den oppførselen for fremtiden. Hvis du kan bruke tid på å jocke og trimme de verste scenariene, kan du investere disse kapasitetene i din kreativitet og utvikling, og til og med ha det gøy med dem på slutten. Virkelig.                  
 24.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Filosofi populær:
Sosialistisk eller sosialistisk.

Å være hellig.

Bruk en tryllestav.

Bli kommunist.

Starte en lokal kirke.

Takk Gud for hver av hans velsignelser.

En buddhistisk bønn snakker.

Snakk med spøkelser.

Fri tankene.

Finn meningen med livet.

Løse voldspørsmålet i islam.

Snakk med Gud.

Argumenterer mot Guds eksistens.

Passerer til hinduismen.

Be.

Argumenterer mot Guds eksistens.

Fortsett.

Ta kontakt med din verneengel.

Gå til bekjennelse.

Å gå til himmelen (kristendommen).

Bygg et alter.