Home \ filosofi
 

Bli mer åndelig.

 

Føler du noen ganger at du har mistet deg selv, og du er egentlig ikke deg selv? Eller vil du vokse og bli den personen du alltid ønsket å være? Her er noen tips som kan hjelpe deg på vei til deg selv. Selv om disse tipsene faller inn i kategorien "åndelig", kan de hjelpe noen, selv om du ikke anser deg som åndelig.

 

Bruk tipsene du vil ha. Jo mer du bruker, jo mer åndelig kan du bli. Les også tipsene og de åndelige retningslinjene.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Finn et stille og uforstyrret sted og sett deg ned. Hvis du ikke finner et helt stille rom, kan du gå et sted hvor du føler deg mest komfortabel. Du vil kanskje ha en notatbok eller en journal med deg for å fange viktige tanker.     
 2.  
 3.   2      Start meditering. Du kan ta en yoga posisjon eller sitte ned for å sitte komfortabelt og komfortabelt.     
 4.  
 5.   3      Tøm hodet på alle tanker. Når du har fjernet tankene dine, kan du enten la tankene dine eller konsentrere deg om et bestemt emne. Unngå mentale døde, negative tanker eller emner som du ikke finner en løsning på. Fokuser på et emne som du ser på fra et nytt perspektiv og hvor du vil utvikle seg. Alternativt kan du også fokusere på livet ditt, ditt indre liv eller din nåværende situasjon. Alt som hjelper deg med å konsentrere er tillatt. Hvis du vil, kan du skrive ned eller male dine tanker.     
 6.  
 7.   4      Spør deg selv hvorfor du føler deg slik. "Hvorfor er det bra eller dårlig?", "Hva er utløseren for det?", "Hvordan kan jeg løse problemet?" Etter å ha sett på deg selv, bør du finne ut hvordan du forholder deg til andre mennesker. Står du over eller under dem? Eller er du på øynivå? Ikke verdsetter disse relasjonene, men vurder dem nøytralt. Prøv å se på hvert forhold og situasjon og avgjøre om det ville være bedre hvis det endret eller var mer fleksibelt.     
 8.  
 9.   5      Lær om den opprinnelige religionen og åndelig tro på at folk i ditt land pleide å tilhøre. Du kan søke på Internett eller biblioteker for informasjon om disse gamle religioner. De kan gi deg et interessant, alternativt syn på åndelighet og religion. Troen til dine forfedre kan også fortelle deg mye om familiens historie.     
 10.  
 11.   6      Skriv noen av dine livsmål og feire når du har oppnådd et av disse målene. Still milepæler for å nå livets gjenværende mål. Si en bønn eller syng en sang for å motivere deg.     
 12.  
 13.   7      Planlegging for fremtiden. Tenk på hvilke aktiviteter eller situasjoner som i det siste har ført til at du føler deg oppfylt. Var det boken du leser eller en enkel tur? Kanskje det er meditasjoner, yoga øvelser eller situasjoner der du hjalp andre mennesker. Planlegg å gjøre noe i løpet av de neste dagene eller ukene som gir deg den følelsen av prestasjon. Bestem med en bønn eller som en form for hensikt. Du kan også dele disse tingene med andre mennesker.     
 14.  
 15.   8      Spør deg selv hver kveld før senga hva du gjorde den dagen for å holde deg frisk og sensitiv. Ikke bare tenk på kroppen din (selv om det er en viktig del av hele ditt selv), men tenk også på hva som er viktig for din sjel. Ikke bare tenk på dine egne saker, men også menneskene rundt deg.     
 16.  
 17.   9      Et annet åndelig mål: Utvikle i sårbarhet. De fleste, hvis ikke alle, ikonene for åndelighet hadde den kvaliteten. Vokse med skinn og visdom Utforsk andre religioner og trosretninger. Møt nye ting med åpenhet og interesse. Dette betyr å bli kjent med nye ting og perspektiver, slik at du kan danne din egen mening om disse tingene. Offer og aksepter andres ofre.     
 18.  
 19.   10      Les eller skriv. Du kan også holde tankene dine på smøreark. Utdannede mennesker har en fantastisk gave (og ansvar for) som resten av verden dessverre ikke har. Du bør derfor bruke sjansene dine. Snakk med folk som har erfaring og hvem du vil vite mer om. Diskuter eller forklare for andre mennesker forskjellige åndelige konsepter, praksis eller lignende. Selv lærere er elever.     
 20.  
 21.   11      Søk etter åndelige grupper i ditt område. Gå til et møte med en venn. Det er forskjellige grupper med forskjellige trosretninger. Tenk på noen spørsmål du vil spørre og ta dem ut på riktig tidspunkt.     
 22.  
 23.   12      Følg dine interesser - gjør det du liker mest. Unngå de tingene du ikke liker. Bruk verden som en plattform for å vise frem dine talenter og søke råd og hjelp. Nyt alle øyeblikkene i livet.               
 24.  
             

     Åndelige retningslinjer  ,

    

Her er noen mulige retningslinjer og tilpasningsprøver som hjelper deg med å mestre forskjellige måter, utfordringer og situasjoner i livet ditt. Kan din tro gjøre følgende ting...

 
   
 1.   1     ... har stabilitet selv gjennom rasjonelle undersøkelser?        
 2.  
 3.   2    ... gjør deg glad og innhold i himmelen?     
 4.  
 5.   3    ... hjelper deg å ha et godt liv med din partner eller familie?     
 6.  
 7.   4    ... hjelper deg med å leve et godt liv uten partner eller familie?     
 8.  
 9.   5    ... mate deg og få deg et tak over hodet ditt?     
 10.  
 11.   6    ... møte behovene til et døende barn i et tredje verdens land?     
 12.  
 13.   7    ... møte behovene til menneskene rundt deg?     
 14.  
 15.   8    ... møter samfunnets behov som helhet?     
 16.  
 17.   9    ... bidrar til å forandre livet til gjerningsmenn og ofre?     
 18.  
 19.   10    ... bidrar til å forbedre livene til de beste menneskene du kjenner?     
 20.  
 21.   11    ... gjør det mulig å møte frykten din og beseire dem?     
 22.  
 23.   12    ... føre til en hensiktsmessig fordeling av makt, velstand og suksess?     
 24.  
 25.   13     ... styrke din forståelse av forskjellige dyd, som ansvar, spenning, oppriktighet, integritet, respekt, etc. ?     
 26.  
 27.   14    ... gjør at du gjør de rette og gode ting, selv om du ikke nødvendigvis føler at du gjør det rette?     
 28.  
 29.   15    ... å svare på samtaler med "mer åndelige" mennesker og lærere, for å forandre seg og vokse tilfredsstillende?     
 30.  
 31.   16    ... å svare på samtaler med mennesker og endre tilsvarende hvis de ikke er enige med verdenssynet ditt?     
 32.  
 33.   17    ... gjør at du står opp for vennene dine?     
 34.  
 35.   18     Lykke til!     
 36.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Tro på Gud.

Chants (meditativ sang).

For å bli frelst av Jesus Kristus.

Fri tankene.

Vær ærlig mot deg selv.

Utfør en seanse.

Fylles med Den Hellige Ånd.

Bli en gudinne.

Fortsett.

Bruk en bindestav.

Bli en Pastafari i Kirken av Flygende Spaghetti Monster.

Fast og be.

Finn inspirasjon.

De ti yoga prinsippene til Patanjali lever.

Nyt livet fullt ut.

Fylles med Den Hellige Ånd.

Dowsing.

Bibelstudie.

Mantras synger.

Finn ditt eget åndelige dyr.

Be Allah om tilgivelse.