Home \ filosofi
 

Finn meningen med livet.

 

Livets mening er et grunnleggende spørsmål om filosofi. Over tusenårene har folk funnet mange svar. Religion ser meningen med livet i Gud, i opplysning (hellighet) og i stigningen til paradiset etter døden. Vest-tv er basert på verdier som forbruk, karriere, kjærlighet og ytre rikdom. Mange tror på kjærlighet, men feiler på grunn av virkeligheten. Er det en måte for varig lykke, indre fred og omfattende kjærlighet? Se på livet, samle kunnskap og finne veien. Hva er svaret på spørsmålet om mening?

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gå til stillheten. Jeg snakker om den dype stillheten, dypt inne i deg. Der finner du det jeg er, og det er ansvarlig for din mening om livet. Hvis du mister forbindelsen til denne indre stillheten, mister du din følelse av liv og jager etter nonsensiske ting for å fylle ut dette gapet. Den indre fred skaper positivitet. Da kan du plutselig gjenkjenne veien for det positive livet.        
 2.  
 3.             2      Det er best å være lykkelig i seg selv og å trene av forankringen i sin egen indre lykke (i seg selv i det jeg er) for en lykkelig verden. Den høyeste oppfyllelsen i livet er den dobbelte vei ut av kjærlighet til Gud (åndelig praksis, opplysning, indre lykke) og kjærlighet til alle medmennesker (gjør det bra, leve som "verdens frelser"). Dette er essensen av kristendom, buddhisme, yoga og lykkefilosofien (epicurus). Finn din personlige måte. Se nøye på dine evner, livssituasjon og verden rundt deg. Da vet du hva du må gjøre.       
 4.  
 5.             3      Ta en titt på det positive. Tenk positivt. Realiser mulighetene og mulighetene i livet ditt. Og bruk dem. Hva er dine ferdigheter? Hvilke sjanser har livet gitt deg? Et meningsfylt liv stammer fra positive tanker og mål. En opplever ens liv som meningsfylt, hvis man har en positiv oppgave i sitt liv.       
 6.  
 7.             4      Lev for en vis plan. Livstiden er begrenset. Bruk den optimalt. Definer dine mål. Finn veien til å realisere det. Hva er målene dine? Hva er din vinnende måte? Hva er din vei til et oppfylt liv?       
 8.  
 9.             5      Livet bør også gi litt moro. Ta med så mange elementer av glede i livet ditt at du kan gå din egen vei. Finn noe du elsker. "Min handling av glede er..."       
 10.  
 11.             6      Lev så at du til slutt er fornøyd med deg selv og ditt liv. Lev i stor tilfredshet. Finn din måte å tilfredsstille hver dag. "Min måte å tilfredsstille er..."       
 12.  
 13.             7      Den tibetanske yogi Longchenpa lærte veien for trefoldig tilfredsstillelse. Han praktiserte åndelig til han oppnådde opplysning. Deretter levde han som en åndelig mester og hjalp medmennesker på stor glede. Han praktiserte Paradise Yoga og kom inn i paradiset etter hans død. Han forklarte: "Jeg er fornøyd fordi jeg bodde som en yogi, jeg er fornøyd fordi jeg bor som en giver i hovedfokus, og jeg er fornøyd fordi jeg kommer til paradis etter min død."       
 14.  
 15.             8      Longchenpa-doktrinen inneholder de tre kjerneelementene i et lykkelig liv. Uten den daglige åndelige praksis utvikler ingen indre lykke. Den som lever i å være og gi, vokser optimalt på veien til lykke. Når en er opplyst, forsvinner spørsmålet om meningen med livet, fordi man lever i stor forstand. Du er da utførelsen av den store forstanden. Inntil da bør vi tenke oftere om meningen med livet og dermed utvikle vår personlige vei for meningsfylthet. Det vil bli mange øyeblikkelige symboler til vi kommer til veien med stor betydning.                 
 16.  
             

  Video     Det er mulig at denne tjenesten utveksler informasjon med Youtube.  ,

    
    
 
       
Wizard Nils. Veldig enkle triks for nybegynnere. Se nøye og du kan se gjennom dem. Passer til demonstrasjon hos små barn.
 
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Filosofi populær:
Vis noen med forbannelse.

Reading angel star cards.

Se spøkelser.

Les håndlinjene.

Bli en følge av Jesus.

Hvordan vitne.

Start en kult.

Feire Lent.

Finn en ånd.

Gjør Kundalini Yoga.

Å praktisere sjamanisme.

Bli pave.

Bli pave.

Vær en hindu.

Ta et skritt inn i det ukjente.

Bli en katolsk.

Meditere.

Stave Eliminer Black Magic.

Fri hodet ditt for meditasjon.

Tips for å komme seg ut av kroppsopplevelser.

Et harmonisk dikt å snakke med Gud.