Home \ filosofi
 

Øvende buddhistisk meditasjon.

 

Enkel buddhistisk meditasjon er ikke vanskelig å lære, men det kan ta livet for å få det riktig. Du kan starte med bare noen få ting i dag. Du har allerede en villig ånd. Med tiden vil meditasjon hjelpe deg med å opprettholde et klart sinn og et fredelig syn på livet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Få en pute eller en myk pute å sitte på. Hvis du fortsetter å trene og vil ha noe mer behagelig enn gulvet, er det spesielle puter på Internett som heter zafus og zabutons. For nå gjør det en pute stor nok til å sitte på.       
 2.  
 3.             2      Finn et relativt stille rom eller et sted utenfor. Det trenger ikke å være stille, men hvis du er nybegynner, er det sannsynligvis en god ide å slå av TVen og radioen og gå av de travle områdene (etter en stund spiller det ingen rolle, og du kan være i en sentralstasjon eller ved siden av en) Meditere på en høyt lekeplass uten at det påvirker konsentrasjonen). Pass på at du er varm eller kjølig nok til stedet.        
 4.  
 5.             3      Sitt på matten eller pute. De fleste føler seg overbenet, men du kan knelte ned og sitte på føttene med din rumpe. Ikke vær bekymret for å sitte i lotusposisjonen (med beina krysset og føttene på den) - dette tar øve og distraherer deg fra meditasjon når du føler deg ubehagelig.        
 6.  
 7.             4      Sett hendene sammen i fanget ditt, håndflatene, eller legg hendene dine på hånden, ta på tommel og langfinger. Igjen, ikke bekymre deg for mye om formen i begynnelsen. Bare slapp av og gjør deg komfortabel.        
 8.  
 9.             5      Lukk øynene og begynn å telle pusten din. Count med hver pust... pust 1, pust 2, pust 3... Prøv å puste dypt og sakte. Slapp av ansiktet og kjeften din. Slapp av hendene dine. Når du kommer ti, start fra en igjen. Hvis du savnet 10 og er kl 12 eller 13, ikke bekymre deg; bare gå tilbake til en. Føl deg med hver pust, da spenningen minker.        
 10.  
 11.             6      Hvis tankene kommer i hodet, prøv å ikke forfølge dem. Bare gjenkjenne det og la det gå. Det samme gjelder for lyder og sensoriske oppfatninger. "Jeg tenkte bare på bilen min", "Det var en bjeffende hund", "Jeg er sulten". Hvis du bare gjenkjenner tanker og distraksjoner, og ikke følger dem og ikke fokuserer på dem, drar de bare forbi deg.        
 12.  
 13.             7      Hvis du er nybegynner, prøv å meditere i bare noen få minutter - 10 minutter eller så er en god start. Du vil kanskje stille en stille alarm eller spille myk musikk på slutten av meditasjonsperioden. Flytt sakte etter meditasjonen. Åpne øynene dine, la hendene falle til sidene dine, strekk tærne, føttene og bena.        
 14.  
 15.             8      Hvis du vil fortsette meditere, vil du kanskje investere i en meditasjonspute, bønneperler (Malas), røkelsepinner, og kanskje litt dekorasjon for å skape et meditasjonsmiljø i ditt hjem. Dette er alt valgfritt. Meditasjon krever ikke ekstra utstyr.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             Les mer... (4)      
Filosofi populær:
Forstå Stoicism.

Utvikle telekinesis.

Finn Qibla.

Velsigne et kryss.

Hold en bønnskalender.

Ryd deg.

Lag et astrologisk diagram.

Bli en buddhistisk munk.

Finn inspirasjon.

Lag en tulpa.

Bestemt for å oppnå noe.

Vær en heks.

Les ut av hånden.

Send vekk Jehovas vitner.

Feire påsken.

Bli en kvalifisert etisk hacker.

Som Kristus kommer nærmere Gud.

Bli en buddhist.

Godta Jesus som Frelseren din.

Feire påsken.

Vær en bedre kristen.