Home \ filosofi
 

Be til Gud (for nybegynnere).

 

Hvis du er en ny troende i kristen, jødisk eller islamsk tro og vil begynne å be til Gud, følg disse enkle trinnene for å gjøre din daglige tid godt til Gud.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Før du ber  ,

    
   
 1.            1      Tenk på hva du vil be for. Tenk på hva du vil be for før du begynner. Hvilke ting i livet har du problemer med? Hva er du takknemlig for? Hvordan vil du integrere Gud i livet ditt? Hvilke spørsmål har du? Dette er ting du kan be for. Å vite hva du vil si på forhånd, får deg til å føle deg klarere og mer komfortabel når du ber.       
 2.  
 3.             2      Snakk med din religiøse aide eller en pålitelig venn. Etter å ha tenkt på de tingene du vil snakke om om Gud, kan du snakke med en prest, imam, rabbin eller en venn eller et familiemedlem som du stoler på. Be dem om deres mening, hvor Gud kunne hjelpe deg og hva de tenker på dine bekymringer og spørsmål. De kunne åpne øynene dine for spørsmål og svar du aldri har tenkt på.        
 4.  
 5.             3      Finn et godt sted å be. Når du er klar til å be, må du finne et passende sted og tid til å be til Gud. Det bør være et rolig sted hvor du kan bruke mer tid og konsentrasjon i samtalen med Gud for å vise din hengivenhet.  
    
  • Men hvis du føler trang til å be raskt og i en mindre ideell situasjon, så gjør du det. Du trenger ikke å være på noe spesielt sted for Gud å høre deg. Han vil forstå ditt behov, og det er bare viktig for ham at du elsker ham i hjertet og prøver å følge ham.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Få alle nødvendige eller ekstra ting. Du vil kanskje ha visse ting i dine bønner, for eksempel lys, en bibel, minnet om en elsket eller andre ting som er viktige for deg. Hold dem alle på rett sted.        
 8.  
 9.             5      Planlegg å be alene eller sammen med andre. Du må bestemme at du føler deg bedre når du ber alene eller med andre. Ulike tro velger forskjellige metoder, men du bør ikke føle seg begrenset av de normale konvensjonene i din benevnelse. Gjør hva som føles riktig for hjertet ditt, om du skal synge dine bønner i en kirke full av mennesker, eller alene i et hjørne foran Qibla.                  
 10.  
             

    2      En enkel bønn for kristne  ,

    
   
 1.             1      Vis respekt. Vis respekt ved ydmykt å vise dere for Gud. Bare vær kledd (om mulig), ikke vis bønnen stolt til folk i nærheten og be på knærne med hodet nedover (hvis mulig).        
 2.  
 3.             2      Les fra Bibelen. Du vil kanskje starte med å lese et avsnitt fra Bibelen som er viktig og meningsfylt for deg. Dette vil åpne hjertet ditt til hans ord og vise din hengivenhet.        
 4.  
 5.             3      Takk Gud. Takk Gud for alle hans velsignelser. Takk for de tingene som gjør deg glad, som gjør livet ditt bedre eller som gjør verden til et bedre sted. Forstå at disse velsignelsene er Gud som viser sin kjærlighet til mennesker, og at de skal bli feiret og verdsatt.        
 6.  
 7.             4      Tilgivelse. Be Gud om tilgivelse for de feilene du har gjort. Åpne ditt hjerte og husk at vi alle gjør feil: ingen er perfekte. Selv om du finner det vanskelig å innrømme dette eller tenke på en feil du har gjort, vil du finne en måte å gjøre det bedre i fremtiden. Vær ærlig, og du vil føle deg i hjertet når Gud tilgir deg.        
 8.  
 9.             5      Be om hjelp. Spør Gud om hjelp. Han er ikke en jinn eller en magisk stipendiat av begjær... Han er bare der for å få deg på den rette veien for deg. Be ham om å veilede deg og vise deg de riktige valgene og måtene for å bli en bedre person, så vel som verden og menneskene rundt deg.        
 10.  
 11.             6      Be for andre. Be for dem som tror de trenger bønnene. Du kan be for familie, venner eller for fremmede. Be Gud om å vise sin kjærlighet og hjelpe dem med å finne veien når de går tapt. Ikke døm dem eller deres problemer: Gud er den eneste dommeren, og han vil gjøre det rette.  
    
  • Husk at folk ikke er djevelen eller demonene; de er så mye sjeler som du er, og de kan styres av Gud. Vennligst ikke beseire dem, men vær sikker på at de gjenkjenner sine feil og ber om tilgivelse også.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Fullfør bønnen din. Avslutt bønnen din som du mener er riktig. Den vanligste måten er å si "amen".        
 14.  
             

    3      En enkel jødisk bønn  ,

    
   
 1.             1      Prøv å be på hebraisk. De fleste kirkesamfunn mener at det er bedre å be på hebraisk, men Gud vil forstå deg på hvert språk. Gjør ditt beste og han vil forstå.        
 2.  
 3.             2      Prøv å be med andre. Jøder, i motsetning til kristen bønn, foretrekker å være mer individuelt orienterte, ofte oftere og i grupper. Hvis du kan, så be med andre. Dette kan være i templet, hjemme hos familien din, eller når du reiser med vennene dine.        
 4.  
 5.             3      Kjenn alle bønnene for de forskjellige ritualene. I stedet for skreddersydde daglige bønner, foretrekker jøder velsignelser for ulike tider av dagen, hendelser og årstider. Du vil lære de forskjellige bønnene, og når de blir bedt, så vel som ferier som krever spesielle bønner.        
 6.  
 7.             4      Hvis du foretrekker, be individuelt. Hvis de vanlige måtene å bede ikke passer deg, og du føler at du bedre kommuniserer med Gud selv, er det greit. Du kan be i den kristne metoden som er beskrevet ovenfor, og Gud vil forstå deg. Han bryr seg mer om din hengivenhet og lydighet.        
 8.  
             

    4      En enkel bønn for muslimer  ,

    
   
 1.             1      Be på de riktige tidspunktene. Muslimer ber på bestemte tider på dagen, og du må lære og adlyde disse tider. Du kan slå den opp, spør din imam, eller få en app for din telefon eller datamaskin.        
 2.  
 3.             2      Orienter deg selv. Du må se på mekka mens du ber. Dette er en viktig del av bønn blant muslimer. Du må se riktig retning for området du bor i. Alternativt kan du laste ned et program til telefonen eller datamaskinen som vil fungere som et kompass og vise deg riktig retning uansett hvor du er.        
 4.  
 5.             3      Sitt, stå og flytte riktig. Det er spesielle måter muslimer skal sitte, stå, bøye og flytte sine hender og kropper under bønn. Disse kan være ganske kompliserte, og du må informere deg selv. Du kan også lære dette ved å se på andre muslimer enten på veien eller i din lokale moske.        
 6.  
 7.             4      Åpne bønnen din. Start bønnen din på den riktige måten. Muslimsk bønn er mye mer spesiell og streng enn kristen bønn. Standarden er å kalle "Allah - Wa - Akbar" og å recitere Isteftah Dua og Surah Al-Fatiha.        
 8.  
 9.             5      Recitér suraene. Reciter suraene i henhold til tidspunktet på dagen eller bli tilbakestilt av de troende rundt deg. Når du er alene, kan du recitere noen sura du tror er riktig.        
 10.  
 11.             6      Lag riktig antall rakats. Rakene, eller bønnssyklusene, er standardiserte og et annet antall rakats er nødvendig for hver tid på dagen. Kjenn riktig nummer og prøv å utføre minst like mange.        
 12.  
 13.             7      Fullfør bønnen din. Slutt bønnen din på vanlig måte ved å holde hodet til høyre og si "Som Salam Alaykum wa Rahmatullahi wa Barakatuhu." "Engelen som husker dine gode gjerninger, er på denne siden Bønn er over nå.        
 14.  
             

    5      Etter bønnen  ,

    
   
 1.             1      Se etter tegn på at Gud har hørt deg. Når du er ferdig med å be og din daglige rutine fortsetter, se etter tegn på at Gud har hørt bønnen din. Ha et åpent hjerte og se etter måter å prøve å veilede deg på rett vei. Du vil vite i mitt hjerte hva som er riktig.        
 2.  
 3.             2      Bli ham og hold dine løfter. Hvis du har lovet Gud at du vil forbedre og jobbe hardere for noe, bør du holde ditt løfte. Arbeid så hardt som mulig, ærlig og ydmyk, og Gud vil forstå, og han vil bli fornøyd.        
 4.  
 5.             3      Be om regelmessig. Ikke bare be hvis du har et veldig stort problem. Gud er ikke din siste utvei. Be alltid og vis ham respekten han fortjener. Gjør det til en vane, og med tiden vil du bli god i bønn.        
 6.  
 7.             4      Hjelp og be med andre. Hvis du ber mer, vil du ønske å be med andre og få andre til å forstå hvor mye de vinner gjennom bønn. Ta dem til Gud ved å hjelpe dem ærlig, ydmykt og uten dømmekraft, og de kan også bli inspirert til å lære ham å kjenne slik du gjorde.        
 8.  
            

Tips .

             
Filosofi populær:
Feire det kinesiske nyttåret.

Bli en ateist.

Sjekk hvor godt forskjellige dyrekretsen passer.

Ta med magi i hverdagen.

For å bli frelst av Jesus Kristus.

Utvikle sjette sans.

Les Bibelen om et år.

Vær sjenerøs.

Bli en buddhistisk munk.

Bestemt for å oppnå noe.

Øvelse av lykkefilosofien.

Lev i fred.

Ta kontakt med din verneengel.

Be Barmhjertighetens rosenkrans.

Å gå til himmelen (kristendommen).

Vær en yogi.

Feirer Sukkot festivalen.

Bli en buddhist.

Hvit magi.

Mantra meditasjon.

Helbred det onde øye.