Home \ ferie
 

Skriv en referanse til sofa surfing.

 

Referanser er tilbakemelding eller informasjon som Couchsurfing-brukere gir hverandre når de samhandler med hverandre. Referanser er svært nyttige for surfere når det gjelder å avgjøre hvem de er med eller hvem de bor hos. Hvis du hadde en god opplevelse eller en dårlig som du vil advare andre medlemmer av bestemte Couchsurfing-brukere, gjør du det ved å skrive en referanse.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gå til Couchsurfing nettsiden. Bare åpne en nettleser på datamaskinen din og gå til Couchsurfing-nettsiden på http://www.couchsurfing.org.        
 2.  
 3.             2      Logg inn på din couchsurfing-konto. Innloggingsknappen er midt på siden. Klikk på det og skriv inn brukernavnet og passordet ditt i det lille innloggingsvinduet som vises. 
    
  • Du kan ikke legge inn en referanse for noen hvis du ikke er logget inn på din sofa surfing konto.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Finn brukerprofilen du vil spesifisere informasjon om. På din Couchsurfing-startside, velg brukerprofilen du vil referere, fra vennelisten din i venstre menylinje, eller ved å søke etter personen i listen over brukere eller verter. 
    
  • Hvis du finner medlemmet, klikker du på navnet for å åpne profilen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå til siden Legg igjen en referanse. Hvis du er på den andre brukerens profilside, rull ned og klikk "Legg igjen en referanse" nederst i høyre hjørne. Du vil da bli omdirigert til siden. Legg igjen en referanse.       
 8.  
 9.             5      Skriv inn riktig informasjon. Skriv inn alle nødvendige opplysninger om din erfaring med det andre medlemmet for å gjøre det så nøyaktig som mulig. 
    
  •   møttes personlig. Angi om du faktisk møtt det andre medlemmet personlig eller bare gjennom Couchsurfing-nettsiden. Klikk på den tilhørende radioknappen (ja eller nei) for svaret ditt.
  •  
  •   Couchsurfing opplevelse. Gi den typen erfaring du hadde med det andre medlemmet. Var du gjest eller vert eller reiste du med ham og hvor lenge? Bestem det nøyaktige antall dager fra rullegardinlisten.
  •  
  •   Samlet erfaring. Klikk på rullegardinlisten for å rangere din erfaring med den andre brukeren. Var det en "positiv", "nøytral" eller "negativ" opplevelse samlet?
  •  
  •   Referanse for min erfaring. Skriv en forklaring på referansen. Legg inn tilleggsinformasjon som du mener er viktig i boksene. Hvis du ikke har noe annet å si, kan du la dette alternativet være tomt.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Send inn din referanse. Bare klikk på "Lagre info" for å sende inn forespørselen din. Din referanse vil bli vurdert av Couchsurfing-teamet før den publiseres. Hvis referansen du har opprettet anses å være gyldig, og at du faktisk har interaksjon med medlemmet, vil referansen vises på profilen sin.                 
 12.  
             

Tips .

                  

Kilder .

             
Ferie populær:
Som tenåring, overlev en lang ferie tur i bilen.

Skriv en anmeldelse om et hotell.

Søk om et B 2 visum (turistvisum) for USA.

Charge Salik.

Planlegger en Disney ferie.

Pakke posene dine.

Endre penger.

Billig mat i New York City.

Reise billig.

Flyr med baby eller småbarn.

Rett gjennom sikkerhetskontrollpunktene på flyplassen.

Forny et grønt kort.

Abonner på prisvarsler på kajakk.

Overlev en tsunami.

Sove i flyet.

Reise med bare en pose.

Å seile verden.

Transportkatter i flyet.

Flyver forgjeves.

Wrap bukser.

Oppgradert til første klasse.