Home \ ferie
 

Pakke for en tur til Kina.

 

Kina er et ekstremt interessant og spennende reisemål. Vi forteller deg de viktigste tingene du bør pakke for turen, og noen få tips som vil være nyttige på reisen din.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Pakke alle nødvendige dokumenter når du reiser til Kina. Glem passet ditt med alle nødvendige reisedokumenter og internasjonale flybilletter.        
 2.  
 3.             2      Du må alltid ha passet ditt med deg. Ifølge kinesisk lov er kravet. I tillegg bør du alltid ha en kopi av passet ditt hvis originalen er tapt. Du kan også laste opp en skanning til et sted som du når når som helst.       
 4.  
 5.             3      Ankom perfekt forberedt i Kina. Selv om det er butikker og markeder på hvert hjørne i Kina, er det lite sannsynlig at mange ting du er vant til hjemme er. Du bør alltid ta toalettpapir som det ikke er gitt på de fleste toaletter. Tenk fremover ved å lagre halvt brukte ruller av toalettpapir før ferien i Kina. Hver gang du har en halvt brukt rulle på badet ditt, bør du ta det, legg det i en plastpose og sett den i kofferten din. Seks til åtte små ruller vil være nok for en familie på fire og omtrent to uker med ferie i Kina. I femstjerners hoteller finner du alltid vestlige toaletter og toalettpapir. Selv de større flyplassene vil i det minste ha et vestlig toalett i vaskerommet. Ta bare et hus og en bilnøkkel med deg på ferie. La alle andre nøkler stå hjemme. 
    
  • Du trenger definitivt ditt eget toalettpapir, spesielt hvis du reiser på toget.
  •  
  • Disse typiske "squats" er hovedsakelig "på bakken", men mindre så i de kinesiske storbyområdene.
  •  
  • Du kan også kjøpe toalettpapir i Kina. Det er ikke dyrt, men kan være vanskelig å finne.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Pakke Tannacomp® og Imodium® tabletter. Vannkvaliteten i Kina er ganske dårlig, og du kan oppleve milde mage- og tarmproblemer hvis du bruker vann fra springen til å pusse tennene eller spise grønnsaker som ikke er tilberedt etter vask med vann fra springen. Du kan også ta Tannacomp® tabletter profylaktisk for å hindre gastrointestinalt ubehag. 
    
  • Igjen, dette gjelder hovedsakelig for landsbygda, men ikke for storbyområdene.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ta også alle andre medisiner du måtte trenge på reisen din.        
 10.  
 11.             6      Ta nok klær som passer for sesongen. Kina er varmt om sommeren og regntunge og kan bli veldig kaldt om vinteren. Pak nok klær, men husk alltid at du finner vaskerom nesten hvor som helst du kan vaske klærne, eller bare dra nytte av vaskeritjenesten på ditt hotell. Men du bør være forsiktig her fordi noen vaskeromater bruker vaskemidler som kan irritere sensitiv hud. Hvis du tar med klærne til rengjøringsmidler i stedet, kan du unngå dette problemet.       
 12.  
 13.             7      Klær passende. Standard klær for de fleste steder i Kina kan best beskrives som "sporty-elegant". Hvis reisen inkluderer formelle arrangementer, bør du også pakke en elegant dress eller kjole. 
    
  • Kina er klimatisk lik USA. Somrene i sør er ekstremt varme og fuktige, og vintre i nord er veldig kalde og tørre.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Vær forsiktig så du ikke søl vann i munnen mens du dusjer. Det kan smake normalt, men kan fortsatt gjøre deg syk. Tennene dine skal alltid rengjøres med flaskevann. 
    
  • Mindre byer selger fortsatt flaskevann, som bare er rengjort med billige nylonfiltre. Kjøp bare vannflasker av kjente produsenter i store supermarkeder.
  •  
         
 16.  
 17.             9      Rådfør deg med din familie lege eller en reisemedisin praksis før du reiser. Legen din vil fortelle deg hvilke vaksiner du bør ha basert på en rekke faktorer, for eksempel din generelle medisinske historie eller vaksiner du allerede har mottatt, delene av landet du skal besøke, og aktivitetene du har planlagt. Spill det trygt for å ta vare på alle reseptbelagte medisiner du må ta regelmessig før du reiser. Hvis du regelmessig bruker psykotrope stoffer, krever kinesisk lov at du har et brev fra legen din som bekrefter at det er et medisinsk behov for det. Du bør også pakke antibiotika og andre reseptbelagte medisiner som du kanskje trenger i løpet av turen. Ta så mange medisiner som du er ivaretatt hele reisens varighet, pluss noen ekstra piller. Du bør bare ta medikamentet i originalemballasjen. Kinesisk sykdomskontroll har også en hjemmeside for reisende med siste helsemessige opplysninger for reisende til Kina.        
 18.  
 19.             10      Skriv kontaktinformasjonen til alle legene dine på et indekskort eller i en notatbok. I tilfelle du har en medisinsk nødsituasjon under reisen din, og du trenger å nå din vanlige lege, bør du alltid ha dette kortet med deg.       
 20.  
 21.             11      Du bør fylle en magepose med en liten rulle toalettpapir og en liten flaske håndrensemiddel til deg selv og enhver annen reisende. Håndvaskemidler eller våtservietter uten alkohol er best fordi sikkerhetsarbeidere på enkelte kinesiske flyplasser (spesielt i Guangzhou) konfronterer av og til alkoholbaserte desinfeksjonsmidler. Hvis du vil, kan du fortsatt pakke en frokostblanding, noen få hostedråper og tyggegummi. Disse tingene kommer til nytte når du er på farten. Tenk også på en liten lommelykt, da det kan være strømbrudd når som helst, og du kan finne deg selv i et helt mørkt rom. 
    
  • Husk at du er i Kina og ingen andre steder! For å redusere mengden avfall og søppel som produseres, er det ikke toalettpapir i de fleste kinesiske toaletter, så du bør alltid ha nok lommetørkle med deg. Lommetørklær er tilgjengelig i hvert lokalt marked for bare en eller to yuan.
  •  
         
 22.  
 23.             12      Ta reisende sjekker og masse penger, da de fleste restauranter og butikker ikke godtar kredittkort. Ta med penger belte eller hoftepakke for å holde retur- eller togbilletter, reisekontroll, kredittkort og kontanter trygt bortgjemt fra kroppen din og under klærne dine. På denne måten kan du holde alle viktige dokumenter og ting trygge, selv om det ikke er trygt i hotellrommet. 
    
  • De største bankene i store og mellomstore byer har minibanker som også godtar utenlandske debetkort.
  •  
  • I små byer endrer noen banker ikke engang dollar eller euro mot yuan.
  •  
         
 24.  
 25.             13      Andre ting du kanskje trenger: Deodoranter (ikke engang tilgjengelig i store byer), regnfrakk og / eller paraply, solkledning, solbriller og solkrem (avhengig av reisetid og destinasjon) en strømadapter hvis du tilfeldigvis eier en eller vil trenge det raskt.                 
 26.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Ferie populær:
Hos en pjokk under en flytur.

Gjenoppretting fra jetlag.

Overlevende på en ensom øy.

Pakke en strandpose.

Si hallo på vietnamesisk.

Overlev en vulkansk utbrudd.

Søk om et B 2 visum (turistvisum) for USA.

Reise gratis.

Overlev en Ripström.

På svensk elsker jeg deg.

Skal betales for reise.

Skriv en anmeldelse om et hotell.

Beskyttelse av korallrev.

Lett å pakke.

Organiser verdenstur.

Besøk New York City på et stramt budsjett.

Se bra på passbildet ditt.

Bruke Star Alliance Navigator til iPad.

Skriv en referanse til sofa surfing.

Brett en drakt på reisen.