Home \ ferie
 

Ikke kjeder deg i ferien.

 

Tilbringer du ferien eller ferien kjeder hjemme? Er du ikke engasjert i aktiviteter som du kan engasjere seg i? Ikke kast bort dine dyrebare dager! Det finnes utallige ting du kan gjøre for å holde deg opptatt, selv når ferien er veldig lang. Du kan fylle dagene med en rekke ting og aktiviteter, både innendørs og utendørs. Bruk din intellekt eller kreativ energi, eller bare tilbringe fritiden med andre mennesker.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Nyt morens natur  ,

    
   
 1.            1      Gå ut i frisk luft. Potensialet for noen enkle utendørsaktiviteter er undervurdert i disse dager. Ikke bare vil du oppdage at en kort flykte fra huset til naturen vil få deg til å føle deg livligere og lykkeligere, men det vil også være en flott mulighet til å ta litt trening i din ferierutine. Hvis du har tenkt på å bli kvitt livbøyene dine eller forbedre treningen din i lang tid, bør du gå ut og løpe, gå en tur, sykle eller gjøre annen form for fysisk aktivitet du liker. 
    
  • Hvis været er dårlig eller hvis du ikke har lyst til å gå ut, kan du gå på treningsstudioet eller gjøre oppsett og andre øvelser for å få ditt daglige arbeid gjort.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv noe du aldri har gjort før. Hvis du har tenkt på å gjøre en bestemt aktivitet i lang tid, men du har aldri satt den tanken til handling, er det nå den perfekte tiden til å gjøre det. Ikke kast bort din verdifulle tid på de samme TV-programmene, hvis du i stedet kunne forlenge horisonter med en spennende ny opplevelse. Her er noen interessante ideer for deg: 
    
  • Prøv en ny mat eller mat.
  •  
  • Prøv en ny klubb, en ny kafé eller et annet ukjent sted.
  •  
  • Prøv en ny sport.
  •  
  • Utforsk et tidligere ukjent sted i naturen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta en venn og sett sammen for et eventyr. Snakk en venn og prøv å finne nye, kule eller vakre steder å utforske. For eksempel kan du gå til en fremmed by for en dag du aldri har besøkt før eller ta en tur i skogen. Du bør imidlertid alltid huske at sikkerheten din må ha høyeste prioritet. Vær forsiktig og ta en fulladet mobiltelefon med deg når du går på eventyret ditt.       
 6.  
 7.             4      Vær atletisk. Du kan sykle, gå en tur, trene din favorittholdsport eller til og med prøve noe helt nytt. Alle disse aktivitetene er fantastiske for å få det bra og passe eller holde seg i form.                 
 8.  
             

    2      Lær nye aktiviteter  ,

    
   
 1.             1      Prøv å lære mer om et emne eller ting som interesserer deg. Utvid din kunnskap ved å samle mer informasjon om et emne eller emne som alltid har interessert deg brennende, men som du ennå ikke har funnet tid. Det kan virkelig være noe, fra astrologi til zoologi!       
 2.  
 3.             2      Få nye ferdigheter. Høytider er en flott tid å utvikle din personlighet og talenter. Dedikere din tid til noe du vanligvis ikke har tid til å gjøre, for eksempel Danse, spille piano, svømme osv. Jo mer ferdigheter og kunnskap du har, desto flere dører åpner du senere i livet.       
 4.  
 5.             3      Utvid dine språklige evner. Språkkunnskaper er blant de mest nyttige og universelle ferdighetene du kan ha. Bruk ledig tid til å lære et nytt språk eller sett deg ned og lær et nyttig programmeringsspråk, for eksempel: Visual Basic eller HTML. Hvis du er spesielt kjedelig, kan du også prøve å skrive egne koder eller programmer.       
 6.  
 7.             4      Les en bok. Enhver bok kan hjelpe deg med å utvide ditt vokabular og forbedre dine kreative skriveferdigheter. Men du bør nøye velge den spesifikke boken for å sørge for at det er verdt tiden din - trivielle, osteformede dime romaner er underholdende, men dessverre ikke veldig gunstig for ditt intellekt.       
 8.  
             

    3      Tilbring tid med andre  ,

    
   
 1.             1      Tilbring tid med vennene dine. Hvis du ikke vil komme opp med ting du kan tenke på, kan kanskje en av vennene dine ha en god ide. Hvis alt annet feiler, kan du bare møte for en piknik eller tilbringe ettermiddagen med venner i parken, på sportsområdet eller i et kjøpesenter. Selv en pyjamasfest er en god ide.       
 2.  
 3.             2      Hjelp andre. Hvis det er absolutt ingenting du trenger å gjøre for deg selv, kan du tilby å hjelpe en annen person. Spør venner og familiemedlemmer om de har prosjekter der de kan bruke en hjelpende hånd. Hvis ja, bør du tilby din støtte!       
 4.  
 5.             3      Tilbring tid med din kjære. Høytider er en flott mulighet til å ha inngående samtaler med familiemedlemmer som du sjelden ser. Her har du en sjelden mulighet til å oppleve øyeblikk sammen som du alltid vil huske glede - så ikke la dem passere ubrukte. For eksempel kan du besøke besteforeldrene dine og ha en dyp samtale med dem. Du kan bli overrasket over å se hvor morsomt og interessant noen av dine slektninger er - og du lurer på hvorfor du ikke har brukt denne sjansen til å ha en pedagogisk, morsom tid med de viktigste menneskene i livet ditt.       
 6.  
 7.             4      Dedikere din tid til kjæledyret ditt hvis du har en. Tid med en elsket, furry venn er vanligvis undervurdert - spesielt hvis du ikke har sett dette kjæledyret en stund. Formentlig savner kjæledyret deg ganske mye når du har vært borte i lang tid, så du bør bruke ledig tid til å gå, kjæledyr, leke med osv. Kjæledyrets ubetingede kjærlighet kan i stor grad forbedre humøret ditt , hvis du allerede er overveldet av kjedsomheten i ferien.       
 8.  
 9.             5      Møt nye mennesker. Hvis du ikke har noen i ditt nåværende miljø med hvem du vil bruke fritiden din, bør du ikke glemme at alltid har muligheten til å gå ut og få nye venner. Du kan for eksempel Prøv å lage nye kontakter på steder hvor folk vanligvis bruker fritiden, for eksempel Kafeer, barer, i parken, etc. Alternativt kan du til og med gå til en hendelse, for eksempel. en konsert, møte nye mennesker. Ikke vær redd for å nærme deg og snakke med fremmede - nye vennskap må starte et sted! 
    
  • Hvis du bare begraver deg i hjemmet ditt, vil du aldri få nye venner - så gå ut og være åpen for nye mennesker og erfaringer. Hvis du vil gjøre kjedelige ferier til en morsom, minneverdig og produktiv tid, er det første og viktigste trinnet å komme over og forlate huset.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Slap en fest. En fest er en flott mulighet til å ha det gøy. Du kan invitere alle dine venner og bekjente og tenke på et kult motto, avhengig av været. Når solen skinner, kan du planlegge et bassengparti eller et strandmotto. Når det er kaldt ute, kan du invitere vennene dine inni og servere deg varm sjokolade med marshmallows.       
 12.  
             

    4      Vær kreativ  ,

    
   
 1.             1      Lag kunst. Bruk ledig tid til å miste deg i en kreativ aktivitet etter eget valg. Hvis du er interessert i musikk, bør du prøve å lage ny musikk. Hvis du liker å skrive, kan du Lag en ny artikkel på WikiHow! Dine valg er uendelige. 
    
  • Prøv noe fancy kunstnerisk arbeid, for eksempel Kunst med keramikk, collager, modellering leire skulpturer, etc. Alternativt kan du til og med ombygge rommet ditt. Bli involvert i ting der du kan la fantasien løpe vilt og slippe av damp.
  •  
         
 2.  
             

    5      Tjen penger  ,

    
   
 1.             1      Tenk økonomisk. Hvis du sparer på en bestemt ting, men ikke er ivrig etter å vente tålmodig, kan du tjene ekstra penger og få fart på det. Bare bygg et stativ foran huset ditt. Det kan ikke være enklere - pakk noen gamle leker eller andre ting eller lag en velsmakende tallerken, så er du klar til å gå. Hvis planen ikke fungerer som du hadde håpet, har du i det minste forsøkt noe nytt og sortert ut ubrukte ting i rommet ditt. Men før du følger dette rådet, bør du spørre by eller byadministrasjon dersom planen din er tillatt.       
 2.  
 3.             2      Gjør ulige jobber mot et gebyr. Du kan gjøre barnevakt, biler, plenklipping, redde hagen, ta vare på huset og vanne planter, ta vare på andres kjæledyr, gå en tur med en hund, etc.       
 4.  
             

    6      Ta vare på alle dine plikter  ,

    
   
 1.             1      Eliminer husarbeid og andre ærender. Høytider er tiden på året når folk flest har mye ledig tid. Hvis du ikke har noen hasterforpliktelser med familien eller vennene dine, bør du vurdere å gjøre husarbeid som du har utsatt for en stund. For eksempel har du ikke gjort det lenge for å rengjøre rommet grundig. Da bør du ofre en ettermiddag for å gjøre det. Andre gode ideer ville være: fullfør selvangivelsen, løp ærend, betal regninger, organiser skapet ditt eller ta bilen din til tjeneste.       
 2.  
             

    7      Gjør ikke noe nå og da  ,

    
   
 1.             1      Slapp av. Hvis ingen av våre ideer appellerer til deg, bør du kanskje bare ta en hviledag. Gjør bare hva du vil, eller bare gjør ingenting. Tilbring en rolig dag i leiligheten eller gå drageflyging. Det er opp til deg alene! 
    
  • Prøv å se på skyene, se stjernene, eller bare drøm foran deg. Disse aktivitetene er en flott mulighet til å legge deg ned og se himmelen gå forbi.
  •  
         
 2.  
             

Tips .

             
Ferie populær:
Pakke en strandpose.

Å være kulturelt følsom under reisen.

Ha en perfekt sommer.

Finn ut en bolig.

Komme gjennom lange stopp på flyplassen.

Som tenåring, overlev en lang ferie tur i bilen.

Lag en hengekøye.

Spis billig i Paris.

Å være kulturelt følsom under reisen.

Flytt til Florida.

Airbnb vil være vert.

Bli kjent med andre kulturer.

Pakke en reiseryggsekk.

Stand by fly.

Reise til Tagaytay.

Overlev en tsunami.

Bruke Star Alliance Navigator til iPad.

Camping på campingplassen.

Brett en drakt på reisen.

Billig mat i New York City.

Charge Salik.