Home \ ferie
 

emigrere til Australia.

 

Australia er kjent for sitt vakre vær, vakker natur og interessant kultur. Du kan vurdere å flytte til dette unike landet fordi du trenger en endring eller på grunn av en ny jobb. For å flytte til Australia må du søke om riktig visum. Du bør også organisere reisen og innkvarteringen før du reiser, og gjør de endelige forberedelsene for å gjøre din ankomst stressfri.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Velg et Visa  ,

    
   
 1.            1      Søk om arbeidstillatelse med arbeidsgiver som arbeidsgiversponsert migrasjonsvisum hvis du har et jobbtilbud i Australia. Det er 2 typer visum i denne kategorien: Visum for midlertidig ferdigstillet arbeid og ansettelsesordning for arbeidsgivere. Hvis du har jobb i landet, kan arbeidsgiveren gi deg et midlertidig arbeidstillatelse for å hjelpe deg med å leve og jobbe i Australia. Dette visumet er gyldig i opptil 4 år og krever at du er ansatt hos selskapet som støttet deg for visumets varighet.  
    
  • Et arbeidsgiversponsorert visum kan være en god måte for en arbeidsgiver å velge deg for en stilling de ikke kan fylle med en australsk kandidat. Din arbeidsgiver må bevise at du bare kan fylle jobben med en kvalifisert utlending. Dette visumet gjelder også i 4 år.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg et ferdigstillatt visum hvis du ikke har et tilbud. Denne typen visum lar deg flytte til Australia og finne en jobb når du ankommer. Du trenger ikke en sponsor, men du må demonstrere at du har ferdighetene og kvalifikasjonene som er inkludert i den australske ferdige yrkeslisten. Du finner mer informasjon om denne listen her: http://www.homeaffairs.gov.au/trav/work/work/skills-assessment-and-assessing-authorities/skilled-ocupsationslists.  
    
  • Som en del av visumsøknaden din må du legge inn dine personlige opplysninger i SkillSelect-databasen, slik at du raskt og enkelt kan finne en jobb.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Søk om visumvisum for arbeidslivet hvis du er mellom 18 og 35 år. Dette visumet er et godt valg hvis du reiser i Australia og ønsker å ta uvanlige jobber siden du ikke kan jobbe for samme arbeidsgiver i mer enn 12 måneder med dette visumet. Mange unge velger dette visumet slik at de kan reise og jobbe i landet i opptil 24 måneder.  
    
  • Merk at dette visumet ikke støtter familiemedlemmer eller partnere for å flytte til Australia.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Velg et studentvisum hvis du vil delta på college i Australia. Studentvisum krever at du er en heltidsstudent ved en australsk høyskole eller et universitet. Mange studenter velger dette visumet og prøver å bli i Australia med et annet visum når de oppgraderer.  
    
  • Med dette visumet kan du også jobbe for et begrenset antall timer for en australsk arbeidsgiver.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Få støtte fra et familiemedlem eller en partner som allerede bor i Australia. Hvis du allerede har nære slektninger, ektefelle eller partner som bor i landet, kan du be dem om å sponsere visumet ditt i Australia. Dette alternativet kan være dyrt og tidkrevende, da det kan ta år for visumet som skal godkjennes.  
    
  • Du finner mer informasjon om de forskjellige typer visum på denne adressen: http://www.homeaffairs.gov.au/Trav/Visa-1  
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Søk om visumet  ,

    
   
 1.             1      Søk om visumet på nettet. Du finner søknadene for hver type visum gjennom Australian Visa Bureau: http://www.visabureau.com/australia/. Avhengig av hvilken type visum du søker om, vil søknaden ta 10-30 minutter. Du må oppgi grunnleggende personlige opplysninger som navn, adresse, kjønn, bostedsland, alder og e-postadresse for å opprette en konto på nettstedet. Når du har opprettet en konto, kan du fullføre og sende visumsøknaden på nettet. 
    
  • Du kan også få et gratis estimat på nettstedet for å finne ut hva det beste visumet for dine evner og behov er.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Inkluder all nødvendig informasjon. For de fleste typer visum trenger du et gyldig pass som ikke utløper innen de neste 6 månedene. Hvis du vil søke om et visum for visum med visum eller visum for arbeidsliv, må du oppgi kontoutskrifter som viser at du har nok midler til å ta vare på deg, vanligvis flere tusen dollar hvis du kom og se etter en jobb.  
    
  • Hvis du søker om et arbeidsgiversponsorert migrasjonsvisum, må sponsoren din sende inn dokumenter som det er en jobb som venter på deg i Australia.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Har sterke engelskspråkkunnskaper. Et grunnleggende krav til søknad om visum for å ankomme i Australia er lovlig å ha en sterk kommando av engelsk. Hvis engelsk ikke er morsmålet ditt, må du score et visst antall poeng i en språkkunnskapseksamen på engelsk og spesifisere dette i visumsøknaden din.  
    
  • Alternativt må du kanskje registrere deg i Australia som en del av søknadsprosessen for engelskspråklig visum før du ankommer i landet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Være i god helse. Du må overholde helsevilkårene som er oppgitt i visumansøgningsskjemaet og ikke ha alvorlige helseproblemer eller risiko. Du kan bli bedt om å få en helsekontroll utført av en sertifisert lege før du kommer inn i landet for å sikre at du har god helse.        
 8.  
 9.             5      Ha en ren kriminell rekord. Du må kanskje ha en kriminalregistreringskontroll gjort som en del av visumsøknaden for å sikre at du ikke har en kriminell fortid. Ikke å ha tidligere arrestasjoner eller overbevisninger vil også fortelle deg noe om karakteren din og øke sjansene for å få visum.        
 10.  
 11.             6      Skriv en erklæring om Australian Values ​​Statement. Du kan få tilgang til denne erklæringen her: https://www.homeaffairs.gov.au/trav/life/aust/values-statement. Det er 2 typer: prosivoric og permanent for personer som planlegger å flytte til og bor i Australia og midlertidig for personer som ønsker å bo i Australia for bare kort tid.  
    
  • Den signerte utsagnet vil bli vedlagt visumsøknaden din.
  •  
         
 12.  
             

  Del 3      Organiser reise, overnatting og arbeid  ,

    
   
 1.             1      Bestill et fly til Australia når du mottar visumet ditt. Vent til du får visumet ditt via post for å bestille flyet, fordi uten visum, kan du ikke lovlig inn i landet. Hvis du vil spare penger på et fly, se etter billige flyselskaper som flyr på hverdager, da prisene ofte er lavere. Du kan også bestille en flytur til Australia i lavsesong, dvs. fra mai til september.  
    
  • Finne flyselskaper som tillater 30 kg bagasje, kan gjøre det enkelt for deg å pakke alt du trenger i bagasjen din.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Velg en storby som Sydney eller Melbourne for å få en jobb lettere. Hvis du ikke har jobb i Australia, kan du ha bedre sjanse til å finne en i noen av de større byene som Sydney, Melbourne eller Perth. Alternativt, hvis du ikke har noe imot å jobbe i et landlig område, som en gård, kan du kanskje velge et landlig område eller en liten by.  
    
  • Du kan også velge å lande i en storby og deretter reise til Australia med bil, buss eller tog.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bestill en leieleilighet eller leiehus over internett. Bruk eiendomsmegling nettsteder på internett for å finne en kortsiktig eller langsiktig utleie eiendom i budsjettet. Å velge et rom i en delt leilighet vil trolig være billigere enn å leie noe selv. Bestill leieleiligheten før du reiser til Australia for å gjøre flyttingen enklere.  
    
  • Velg en møblert leieleilighet hvis du har råd til det, så du vil ikke bekymre deg for å kjøpe dine egne møbler.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Spar penger ved å bo i vandrerhjem eller vertsfamilie. Et annet alternativ er å bestille en seng eller et rom på et herberge i byen, slik at du har overnatting når du ankommer. Homestays er også en billig måte å bo til en fornuftig pris med lokalbefolkningen. Det kan også være en god måte å møte andre i vertsfamilien og se hvordan lokalbefolkningen bor.  
    
  • Mange vandrerhjem og vertsfamilier tilbyr rabatterte priser hvis du bestiller et rom eller en seng flere uker eller måneder på forhånd.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Diskuter innkvartering med arbeidsgiveren din hvis han støtter deg. Hvis din arbeidsgiver støtter flytte til Australia, kan du ordne din bolig med ham på forhånd. Mange arbeidsgivere vil hjelpe deg med å finne et hjem slik at du er godt forberedt når du ankommer. 
    
  • Din arbeidsgiver kan også gi deg råd eller hjelp til å finne god overnatting som passer ditt budsjett.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Søk etter jobber før du flytter. Å finne en jobb i Australia kan være utfordrende, spesielt hvis du ankommer i høysesongen. Søk på så mange jobber som mulig, og prøv å få en før du går inn, slik at du får jobb når du ankommer. Søk på nettet for jobbmuligheter på den australske regjeringens nettside, samt på emigrasjonsnettsteder. Leter etter arbeid på landsbygda som på gård, da disse jobbene ofte er tilgjengelige og enkle å få.  
    
  • Hvis du allerede kjenner noen som bor i Australia, kan du be ham om å søke etter jobber som kan passe dine evner.
  •  
         
 12.  
             

  Del 4      De siste fullføringene gjør  ,

    
   
 1.             1      Språk minst $ 3000-5000 for å dekke dine flyttekostnader. Bor i Australia kan være veldig dyrt fordi innkvartering og grunnleggende utstyr kan koste to ganger hva de koster i andre land. For å sikre at du har et økonomisk sikkerhetsnett, bør du sørge for at du har lagret en passende sum penger før du flytter. Så sørg for at du har en buffer hvis du ikke har noe arbeid enda og trenger penger til å leve videre.  
    
  • Du bør også spare nok penger for de første 8 ukene av leie, da mange leide leiligheter krever et depositum i 4 uker og den første måneden leie på forhånd.
  •  
  • Noen visum, for eksempel arbeidslivsvisum, krever at du har en viss sum penger på kontoen din for å ta vare på deg når du ankommer.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Fortell ditt bank- og kredittkortselskap at du flytter. Unngå å få bankkontoen din eller kredittkortet blokkert ved å la dem få vite at du flytter, og datoen for flyttingen. Du må kanskje diskutere med banken din at du kan ta ut penger fra kontoen din i Australia. Du kan også åpne et reisekredittkort for å gjøre det enklere å bruke når du har flyttet.  
    
  • Et annet alternativ er å lukke kredittkortet ditt og åpne en ny med en australsk bank når du ankommer i Australia.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vurder å konkludere med en reiseforsikring. Hvis du ennå ikke har jobb i Australia som tilbyr helseforsikring, kan det være lurt å ta ut helseforsikring for å dekke deg i tilfelle en ulykke eller en medisinsk nødsituasjon. Du kan avbestille forsikringen hvis du finner en jobb som hun fullfører for deg.  
    
  • Online forskning på de beste leverandørene av helseforsikring i Australia.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Pakke enkelt for å unngå overbelastning av bagasje. Når du flytter, kan du bli fristet til å sette så mye i bagasjen som mulig. Til slutt kan du betale gebyr for ekstra bagasje. Bare prøv å pakke så mange poser som tillatt i ditt fly, vanligvis 1-2 poser og bagasjen. Ta bare viktige ting som toalettsaker, reisedokumenter og klær med deg.  
    
  • Unngå å ta bort dekorasjoner eller store møbler, da dette gjør reisen dyrere.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Send store varer til Australia på forhånd. Hvis du har møbler eller bøker til å ta med deg når du flytter, bør du sende dem 2-3 uker i forveien via post. Send dem til en adresse hvor du vet at de vil bli hentet opp og trygt, for eksempel en venns hjem i Australia eller utleierens kontor. Fraktkostnader til Australia kan være dyre, spesielt hvis varene er tunge, så vær klar over budsjettet ditt for dette alternativet. 
    
  • Du kan også veie fraktkostnaden til en vare ved kjøp av en ny når du kommer til Australia for å se hva som gir mer økonomisk sans.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Åpne en bankkonto innen de første 6 ukene du ankom i Australia. De fleste arbeidsgivere overfører lønnen din direkte til en australsk bankkonto i stedet for å gi deg en sjekk eller kontanter. Å åpne en bankkonto i Australia før eller senere, gjør det lettere for deg å få betalt og for å avgjøre økonomien din.  
    
  • Husk at du også må søke om et skattefilnummer (TFN) fra den australske regjeringen så snart du ankommer, da du må betale skatt mens du bor i Australia.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Bruk offentlig transport i Australia for å spare penger. Australia har et nettverk av busser, tog, trikker og ferger for å lette reisen. Du kan kjøpe ukentlige eller månedlige passerer som gjør kjøring lett og rimelig når du ankommer i Australia.  
    
  • Det finnes flere pålitelige taxi-tjenester i Australia, men de kan være dyre, spesielt hvis du ofte refererer til dem.
  •  
  • Hvis du vil kjøpe en bil i Australia, kan du lovlig bruke ditt utenlandske førerkort i 3 måneder. Etter tre måneder må du ha et australsk førerkort utstedt. Kostnaden ved å kjøpe og vedlikeholde en bil i Australia er høy, så unngå dette alternativet når du har slått deg ned.
  •  
         
 14.  
             

Tips .

                Les mer... (18)      
Ferie populær:
Endre penger.

Dressing i Italia.

Gjenoppretting fra jetlag.

Hos en pjokk under en flytur.

Kjøp en pistol i Michigan.

Bruk en analog klokke som kompass.

Forbered deg på Wikimania.

Pakke for en festival.

Sove i flyet.

Utvandrer til Australia.

Komme gjennom lange stopp på flyplassen.

Overvinne en brann på et hotell.

Pakke for en campingtur.

Finne den sanne nord.

På svensk elsker jeg deg.

Et fly er ombordstigning.

Skriv en referanse til sofa surfing.

Overlev en vulkansk utbrudd.

Sjekk inn på et hotell.

Klargjør riktig i Miami.

Billig mat i New York City.