Home \ ferie
 

Urinere på en biltur.

 

Veiturer kan være lange og monotone og gå langs strekker som synes å være evige. På samme tid, ikke alltid på det gunstigste øyeblikk, vil det oppstå en naturlig trang. Avhengig av hvor godt du er forberedt, er det ulike måter å takle toalettbrudd på under lange reiseruter.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Piss i kjøretøyet  ,

    
   
 1.            1      Ta en urinering enhet. Før du pakker og starter din reise, kjøp en urinering enhet. En engangs urinal er den beste løsningen fordi den er den enkleste å bruke. Hvis du aldri har brukt en før, ville det nok være en god ide å kjøpe forskjellige modeller og ta dem alle sammen med deg. Du kan bare tisse i en flaske. 
    
  • Det er mange urinering enheter på markedet for både menn og kvinner.  
  •  
  • Hvis du ikke vil bruke penger på engangsbruk, kan du bruke en container du allerede eier. Mange menn bruker en melkekanne; Melkekar er vanligvis store og tar opp mye plass i bilen.  
  •  
  • Gatoradeflasker og noen flaskevannflasker har en bred åpning; Derfor foretrekker mange kvinner dem.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta rengjøringsmateriell. Siden du skal kjøre bilen med samme hender må du urinere, ta noe å rydde opp. Håndrensemidler, babyservietter eller papirhåndklær som tidligere er gjennomvåt i såpevann, er alle egnet.  
    
  • Håndrensemidler og babyservietter finner du i hvert supermarked. Hvis du ikke vil bruke mye penger, ta reisestørrelsen.
  •  
  • Sug papirhåndklær først: ta et tørt papirhåndkle og hold det under trykk til det er gjennomvåt. Sprøyt en eller to dråper flytende håndsåpe på den og gni den til såpeklærene. Trykk ut overflødig vann og brett kluten til ønsket størrelse.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Plasser vanningsapparatet i bilen din et sted nær deg. Når du er klar til å gå, må du kontrollere at enheten er innenfor rekkevidde og klar til bruk hvis du trenger å bruke den i bilen. Du bør ikke søke det hvis det er mulig. 
    
  • Du kan sette den i midtkonsollen, i sidelommen til døren eller i hanskekassen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Stopp. Hvis du trenger vann, må du stoppe på et trygt sted. Veibanen, en motorveien eller et trafikkfritt sted er egnede steder. For å være på den sikre siden må du ikke stoppe ved kanten av en stor motorvei eller motorvei. Ikke bruk vanningsapparatet mens du er på rattet.       
 8.  
 9.             5      Piss i urineringsapparatet. Få urineringshjelpen til å gjemme seg. Hvis det er tilstede, fjern lokket. Kant enheten mot kroppen din slik at bunnen av flasken er vippet i 45 ° vinkel mot bakken. Urinere inn i åpningen av enheten mens du sikter på bunnen.  
    
  • Hvis enheten har et deksel, ikke glem å skru den løs når du er ferdig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Rengjør deg selv med rengjøringsmateriellene du tar med deg. Ta klutene eller håndrenseren og ryd deg selv før du fortsetter reisen. Hvis en avfallsbeholder er i nærheten, kan du kaste bort vanningsapparatet. Hvis dette ikke er tilfelle, legg det på siden for øyeblikket. Hvis du tror du trenger det igjen snart, hold det nært. Hvis du har tatt enveis urinaler med deg, kan du også bruke en ny enhet.  
    
  • Ikke kast bort vanningsapparatet utendørs. De fleste land pålegger store straffer når man finner containere av urin langs veikanten.  
  •  
         
 12.  
 13.             7      Kom tilbake på sporet. Nå som du føler deg bedre, må du fortsette å kjøre mot destinasjonen. Ikke glem å drikke nok vann. Dehydrering fører til utmattelse; det går ikke bra med å kjøre bil.                  
 14.  
             

    2      Utenfor kjøretøyet, urinér  ,

    
   
 1.             1      Ta rengjøringsmateriell. Generelt anbefales det å rengjøre deg selv etter vannet, uansett hvor du er. Håndrensere, babyservietter eller tidligere såpevannet bløtpapirhåndklær er gode alternativer.  
    
  • Håndrensemidler og babyservietter finner du i hvert supermarked. Ønsker du ikke å kjøpe den store pakken, ta reisestørrelsen.
  •  
  • Sug papirhåndklær først: ta et tørt papirhåndkle og hold det under trykk til det er gjennomvåt. Sprøyt en eller to dråper flytende håndsåpe på den og gni den til såpeklærene. Trykk ut overflødig vann og brett kluten til ønsket størrelse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Stopp. Hvis du trenger å urinere, må du stoppe bilen på et trygt og diskret sted. Pass på at du er på et sted som er langt nok unna den generelle trafikken for å gi deg et intimt område. Derfor er det bedre å avgrense hovedveien. Av sikkerhetshensyn bør du ikke parkere bilen på sidegangen til en stor motorvei eller motorvei.       
 4.  
 5.             3      Kom deg ut av bilen. Kom deg ut av bilen og se deg rundt. Pass på at det ikke er noen mennesker i nærheten som kan se hva du gjør. Hvis du ser noen, velger du en annen plassering. Det er også viktig å sørge for at du ikke tetter på en privat eiendom.       
 6.  
 7.             4      Finn et diskret sted å urinere. Hvis du befinner deg i et fjernt område (nær en skog eller busk), flytt deg bort fra bilen din noen få meter og se etter et skjult sted. På den måten kan ingen som passerer eller passerer, se hva du gjør. 
    Det er gunstig å stå bak et tre, stor busk eller en hekk, eller også i midten i det høye gresset.  
  • Når du har funnet en god jobb, fortsett og gjør din virksomhet. Hvis du er en kvinne, ta trussene ned til anklene dine og krysse bak et tre eller en buske.
  •  
  • Hvis det ikke er noe diskret sted hvor som helst, stå bak den åpne passasjedøren. Slå av veien. Hvis du er en kvinne, trekk du trussene ned til anklene dine og klemmer deg bak passasjedøren. Kom så nær bilen som mulig for å unngå å bli sett.
  •  
  • Er du kvinne og ikke kan kne seg på grunn av et knærproblem eller området virker for grovt, kan du gjøre det stå opp, se Urinere som en kvinne som står opp. Ikke glem at dette tar litt øvelse; Hvis du har tid et par dager før turen, begynn å praktisere umiddelbart!
  •  
  • Pass på at du ikke blir fanget; Du kan få deg en fin for uordenlig oppførsel. Avhengig av hvor du er, kan straffene være bratte.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Trekk opp glidebryteren og kom tilbake. Når du er ferdig, gjør deg klar og kom deg på bilen. La det brukte papiret vev eller toalettpapir hvor du peed. De er bionedbrytbare og vil oppløse raskt. Før du fortsetter, anbefales det å rengjøre hendene med toalettsaker du tok med deg.       
 10.  
 11.             6      Fortsett. Fortsett til reisemålet ditt. Pass på at du drikker nok vann. Dehydrering fører til utmattelse, noe som ikke er bra med å kjøre bil.        
 12.  
             

    3      Stopp ved hvilestopp  ,

    
   
 1.             1      Ta rengjøringsmateriell. Bare hvis det ikke er såpe eller vann tilgjengelig i restområdet, er det en god ide å være forberedt. En håndrensemiddel eller babyservietter er raskt påført og lett å ta med deg.  
    
  • Håndrensere og babyservietter er tilgjengelig i alle supermarkeder. Hvis du ikke ønsker å kjøpe en stor pakke, kan du velge reisestørrelsen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Se etter nærmeste hvilested. Hvis du trenger å urinere, se etter nærmeste hvilested ved å være oppmerksom på trafikkskilt som angir hvilestopp. De fleste peker på hvor mange kilometer unna resten er.  
    
  • Det er også apper du kan laste ned til smarttelefonen, og deretter finne hvileområder i nærheten av deg. På den måten, når du vet at du må gå på toalettet, kan du bare åpne appen og finne neste hvilested.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ankomme ved stoppestedet. Når du finner nærmeste hvilested, kom inn og park. Du kan strekke bena litt, ta noen bilder hvis du er i et fint område, eller bare rett rett på toalettet. 
    
  • På mange hvileområder finner du salgsautomater, et kjæledyrområde, kaffe og noen ganger gratis Wi-Fi.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Urinere på toalettet. Uansett om det er kjøpespesifikt eller privat toalett, gir alle hvileplasser toaletter og / eller urinaler. Hvis toaletter blir rengjort, kan du enten vente noen minutter eller kjøre til nærmeste hvilested. 
    
  • Hvis du er kvinne, vil forhåpentligvis toalettet være rent, slik at du kan sette deg ned og gjøre forretningen din. Hvis det ikke er tilfelle og toalettet er så skittent at du ikke vil sitte på det, kan du fortsatt bruke det. Stå opp på toalettsetet og knekk ned.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Bli ren. Hvis du finner såpe og vann på toalettet, kan du rense deg med dem. Hvis ikke, kan du bruke dine egne artikler.       
 10.  
 11.             6      Fortsett. Fortsett til reisemålet ditt; Ikke glem å drikke nok vann på veien. Dehydrering kan føre til at du sovner i rattet, noe som er farlig.        
 12.  
             

Tips .

                Les mer... (17)      
Ferie populær:
Finn festivaler og arrangementer i New York.

Reise med tog fra London til Beijing.

Vær en god Airbnb vert.

Kjøp en Florida Sunpass.

Lett å pakke.

Går etter et minimalistisk telt.

Flyver forgjeves.

Å være kulturelt følsom under reisen.

Kjøp en pistol i Michigan.

Endre penger.

Endre penger.

Overlev en flyulykke.

Pakke for en tur til Kina.

Sjekk inn på et hotell.

Reise til Antarktis.

Skriv en anmeldelse om et hotell.

Brett en drakt på reisen.

Pakke for en campingtur.

Vask klær mens du reiser.

Forbered deg på en langturflyging.

Rul opp klær for å pakke.