Home \ ferie
 

Få riktig vaksinert for reise.

 

Internasjonal reise til fjerntliggende områder er definitivt en av de beste opplevelsene i livet. Men for det moro er det viktig å vite hvilke sykdommer som er i destinasjonene og hvordan du kan beskytte deg mot dem. Artikkelen viser hvilke sykdommer du kan beskytte deg gjennom gjennom vaksinasjoner.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Finn ut hvilke vaksinasjoner som anbefales for reisemålet ditt. Du kan også finne informasjon om vaksinasjoner på informasjonssidene til det tyske føderale kontoret under landsinformasjonen. I tillegg kan du også finne ut hvilken spesiell oppførsel eller risiko som venter på deg på destinasjonen.        
 2.  
 3.   2     Husk å sjekke alle landene du er i løpet av turen, da anbefalte vaksinasjoner kan variere i forskjellige regioner i et land.     
 4.  
 5.   3      Spør legen din om de anbefalte vaksinasjonene. Noen ganger må vaksinen bestilles på apoteket, så det er godt å kunngjøre ditt besøk.     
 6.  
 7.   4      Gjør din første vaksinasjonsavtale minst 3 måneder før din planlagte tur. Noen vaksiner, som rabies, bør vaksineres i tre eksemplarer i flere uker, til du har full beskyttelse. Selv om du ikke kan holde tritt med disse 3 månedene, gir en av hver tre injeksjoner en liten beskyttelse og er bedre enn ingen.     
 8.  
 9.   5     Få detaljert råd fra legen din om risiko hvis du er gravid, fortsatt eller har andre sykdommer, eller blir behandlet for depresjon.               
 10.  
             

Tips .

                   
Ferie populær:
Kjøringsturisme.

Pakke for en campingtur.

Komme gjennom lange stopp på flyplassen.

Få riktig vaksinert for reise.

Skriv en referanse til sofa surfing.

Bestem breddegraden.

Unngå å bli angrepet på gaten.

Pakke en reiseryggsekk.

Slik pakker du plaggposen riktig.

Sjekk ut et hotell.

Finn festivaler og arrangementer i New York.

Reise spontant.

Flytt til Florida.

Å være kulturelt følsom under reisen.

Reiser med pacemaker.

Bli kjent med andre kulturer.

Lag et bål.

Ta en ryggsekk.

Urinere som kvinne mens du står.

Reise med fly.

Dressing i Italia.