Home \ ferie
 

Airbnb vil være vert.

 

Airbnb er en online markedsplass for folk som ønsker å leie en sofa, rom, leilighet eller til og med et helt hus til reisende. Til slutt, begge fordeler - for reisende er det et billig og personlig alternativ til overpriced hotell, for utleiere en enkel måte å tjene litt penger og også møte nye mennesker. Start nå med trinn 1 og bli vert selv!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Opprett en Airbnb-konto  ,

    
   
 1.   1      Opprett en Airbnb-konto. Åpne airbnb.com og klikk på "Registrer" Du kan enten logge inn med din Facebook-konto eller med din e-postadresse. Hvis du velger sistnevnte, ser du etter en mail fra Airbnb; Selskapet vil sende deg en bekreftelses e-post. Bare klikk på linken for å bekrefte kontoen din.  
    
  • Hvis du allerede har en Airbnb-konto, kan du bare klikke på "Logg på" og logge på med brukerdataene dine.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Lag din profil. Hvis du ønsker å tilby overnatting via Airbnb, er en komplett profil ekstremt viktig. Dine potensielle gjester vil føle at du er anerkjent, profesjonell og pålitelig. Start med nødvendige nøkkeldata: navn, fødselsdato, kjønn og så videre. Deretter gir du også informasjon om jobben din eller din utdanning.     
 4.  
 5.   3      Legg til et bilde eller en video i profilen din. Etter at du har lagt inn grunnleggende informasjon, klikker du på Bilder, Ikon og Video på dashbordet på venstre side av skjermen. For å legge til et bilde, klikk enten på «Ta et bilde med webkameraet» eller «Last opp en fil fra datamaskinen», eller bare dra og slipp et bilde i rammen som er oppgitt. Med "Record New Video" kan du til og med laste opp en video hilsen melding. Bare følg instruksjonene.  
    
  • Igjen: Du vil se profesjonell og troverdig. Derfor bør du velge et profilbilde som ansiktet ditt er tydelig synlig på.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Gi informasjon om "Tillit og bekreftelser". Klikk på "Trust and Verifications" -delen. Legg til så mye oppdagelig informasjon som mulig: din e-postadresse, telefonnummer og sosiale medier-kontoer. Til slutt klikker du på "Bekreft meg" -knappen og laster opp en kopi av førerkort, pass eller identitetskort.     
 8.  
 9.   5      Gi referanser. Området under "Tillit og bekreftelser" kalles "Ratings." Siden du naturligvis ikke har noe av dette i begynnelsen, hopper du over denne delen og går til "Referanser". Der kan du skrive inn e-postadresser til venner og slektninger og deretter klikke på "send evalueringsforespørsler". Respektive personer vil motta en e-post som automatisk genereres av Airbnb, og ber om en referanse.     
 10.  
 11.   6      Knappen "Konto" i toppnavigasjonslinjen tar deg til "Betalingsinnstillinger". Dette er den viktigste delen av innmeldingen, for du vil trolig tjene penger på din bolig. Derfor gjør dette området spesielt forsiktig.               
 12.  
             

  Del 2      Skriv inn din innkvartering  ,

    
   
 1.   1      Gi grunnleggende informasjon om din innkvartering. Klikk på "Lei din bolig" øverst til høyre på hjemmesiden og velg din innkvarteringstype. For en leilighet, leilighet eller annen innkvartering i en større bygning, klikk på "Leilighet". Hvis du ønsker å tilby et familiehus eller et rekkehus, velg "hus". Hvis du ikke har det, klikker du på "Annet" og velger riktig innkvartering fra rullegardinmenyen. Deretter angir du antall gjester du kan huse og din by. Deretter klikker du på "Neste".     
 2.  
 3.   2      Merk tilgjengeligheten. Etter å ha klikket på "Neste", vises en melding: "Vi har opprettet oppføringen din. 6 ytterligere skritt for å leie din bolig ". Klikk på den blå "Fullfør min notering" -knappen under meldingen for å gå til neste trinn - kalenderen. Velg "Alltid" hvis innkvarteringen er permanent tilgjengelig, "Noen ganger" hvis du har begrensninger på tilgjengelighet og "Unik" hvis du bare vil leie innkvartering for en bestemt periode.     
 4.  
 5.   3      Velg din pris. Klikk på neste seksjon, "Prisinnstillinger". Skriv inn ønsket pris per natt og velg valutaen din fra menyen under.  
    
  • Tilbyr overnatting for en rimelig pris som du vil være villig til å betale. Selvfølgelig vil du tjene penger, men hvis du spør for mye, vil folk enten bestille et annet sted eller, hvis de booker med deg, vil de gi deg en dårlig vurdering fordi de føler seg dratt av.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Beskriv innkvarteringen din. Gå til neste avsnitt "Oversikt". Skriv inn overskrift for din innkvartering og skriv den inn i den første tekstboksen. Nedenfor har du plass til en beskrivelse. Rull ned for å angi tilleggsinformasjon.  
    
  • Tenk på et kreativt og iøynefallende overskrift og juster beskrivelsen. Husk at overskriften og abstraktet er det første du potensielle gjester vil se fra din innkvartering!
  •  
         
 8.  
 9.   5      Legg til bilder. Ingen ønsker å kjøpe den ordspråklige katten i et poke, så gjør så mange og attraktive bilder tilgjengelig. Klikk på "Bilder" og deretter den blå "Legg til bilder" -knappen, velg de beste bildene, last opp dem og ordne dem ved å klikke på dem og dra dem i den rekkefølgen du vil at de skal være.  
    
  • Du bør velge det første bildet nøye, fordi det vil være fremtidens hovedtrekk ved tilbudet ditt, og dermed den første din potensielle gjester vil se i deres søk.
  •  
  • Du kan til og med legge til undertekster på bildene dine, slik at gjestene vet hva som står på bildet. Skriv bare beskrivelsen i tekstboksen under bildet.
  •  
         
 10.  
 11.   6      Beskriv utstyret til boligen din. Klikk på "Utstyr", og du vil se en liste delt inn i fire seksjoner: Vanligst, Ekstra, Spesielt utstyr og Hjemmesikkerhet. Gå gjennom listen og klikk på alle tingene som er i din bolig.  
    
  • Vær ærlig og forsiktig med detaljene i ditt innkvarteringsanlegg. Hvis gjestene booker innkvarteringen, vil de forvente de oppgitte fasilitetene, ikke glem det.
  •  
         
 12.  
 13.   7      Skriv inn adressen. Gå til "Plassering" og klikk på den blå knappen "Legg til adresse". Velg ditt land, skriv inn din fulle adresse og klikk "Neste" for å lagre detaljene dine.     
 14.  
 15.   8      Angi tilleggsinformasjon. Gå til "Annonse". Her har du mulighet til å spesifisere antall soverom og senger, samt antall gjester du kan ta imot.     
 16.  
 17.   9      Fullfør annonsen din. Hvis du har gitt all nødvendig informasjon, vil en gul "Rent Away" -knapp dukke opp i nedre venstre område på skjermen. Hvis du klikker på dette, vil tilbudet bli offisielt oppført.  
    
  • Hvis du vil kontrollere alle detaljene på nytt, klikker du på "Forhåndsvis" i øverste høyre hjørne. Hvis du er sikker på at alt er riktig, klikk på "Lei innkvartering".
  •  
         
 18.  
             

  Del 3      Administrer virksomheten din  ,

    
   
 1.   1      Bli kjent med vilkårene og betingelsene for Airbnb. Fra hjemmesiden din, kan du klikke på navnet ditt og deretter på rullegardinmenyen på "Din oppføringer" for å administrere alle detaljene i boligen din. Men før du gjør noe annet, bør du gjøre deg kjent med retningslinjene og vilkårene. Klikk på "Hjelp" -knappen for å komme til vanlige spørsmål. Der kan du lese hva som venter på deg som vert og hva som forventes av deg.     
 2.  
 3.   2      Hold orden på ledetråder. Hvis du går til profilen din, vil du se en boks med tittelen "Tips". Airbnb bruker dette feltet for å informere deg om nye nyheter eller bestillingsforespørsler.     
 4.  
 5.   3      Sjekk om nye reservasjonsforespørsler regelmessig. Klikk på konvolutten eller "Innboks" for å gå til postkassen din, der du kan se om det er noen nye reservasjonsforespørsler for din innkvartering. Du kan stille spørsmål, men sørg for å sjekke tilgjengeligheten din igjen og svare innen 24 timer.     
 6.  
 7.   4      Rediger tilbudet ditt. "Oppføringene dine" tar deg til "Administrer oppføringer" der du kan endre og oppdatere informasjonen om din bolig når som helst. Du bør regelmessig bruke denne funksjonen, og for eksempel holde tilgjengeligheten på innkvarteringen oppdatert i kalenderen din. Også prisendringer eller endringer av eksisterende utstyr er mulig herfra. Potensielle gjester kan være opprørt hvis de ser at annonsen din er utdatert og beskrivelsene eller tilgjengelighetsinformasjonen ikke lenger gjelder.     
 8.  
 9.   5      Angi forskjellige prisalternativer. Fra siden Mine oppføringer, naviger til Angi innstillinger ved hjelp av Administrer annonse og kalender. Der finner du allerede angitt standardpris per natt. Nedenfor kan du angi flere langsiktige priser. Hvis du tilbyr spesialpriser per uke eller per måned, gir du prospekter følelsen av at de gjør en ekte handel.     
 10.  
 11.   6      Angi at du også aksepterer kortsiktige bestillinger. Fra «Mine oppføringer» -siden kan du klikke på "Korttidsbestillinger" og angi at du også henter lastminutter.     
 12.  
 13.   7      Legg inn tilbudet ditt på Craigslist. Hvis du vil at flere skal se oppføringen, klikker du på "Sett på Craigslist" og en liste over alternativer vises. Skriv inn den aktuelle informasjonen, og klikk deretter på den blå "Set on Craigslist" -knappen. Når Craigslist-brukere klikker på annonsen din, blir de automatisk omdirigert til ditt Airbnb-tilbud.     
 14.  
 15.   8      Hold øye med rangeringen din. Hver vert på Airbnb har sin rangering i søkeresultatene. Klikk på "Rangering i søkeresultatene" for å se din inkluderende analyse.     
 16.  
 17.   9      Administrer kontoinnstillingene dine. Under «Konto» kan du oppdatere kontoinnstillingene dine (inkludert passordet ditt), angi tilbaketrekningsinnstillingene dine, se de siste transaksjonene dine, og se anmeldelsene dine gjester har forlatt for deg.  
    
  • I tillegg kan du angi forskjellige merker på "Personvern" for å annonsere oppføringen din på forskjellige måter.
  •  
         
 18.  
             

  Del 4      Gjester innkvarterer  ,

    
   
 1.   1      Kommuniser med dine gjester før ankomst. Når du mottar en bestillingsforespørsel, vil Airbnb gi deg kontaktinformasjonen til prospektet; Hvis du godtar bestillingen, vil din gjest også motta alle dine kontaktopplysninger og den nøyaktige adressen til boligen din. Bruk kontaktinformasjonen for å diskutere viktige detaljer som ankomst- og avgangstid og nøkkelinnsamling.     
 2.  
 3.   2      Gjør din bolig pent. Før gjestene ankommer, støvsug og tørk alle gulv, flater og vinduer. Spesielt badet bør være tiptop i rekkefølge. Kast bort alt søppel og sjekk igjen at alle nødvendige ting er tilgjengelige: sengetøy, håndklær, toalettpapir etc.  
    
  • Du kan også legge inn en velkomstmelding eller litt oppmerksomhet. En flaske vin eller en godbit fra det lokale bakeri vil straks søte dine gjesteres opphold i din bolig og skape en god atmosfære.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Velkommen dine gjester. Hvis mulig, hilg dine gjester personlig og tilbringe litt tid med dem. Vis dem overnatting og gi dem all nødvendig tilleggsinformasjon. Hvis du ikke møter dine gjester personlig, må du legge minst et notat og en liste med nødvendig informasjon.     
 6.  
 7.   4      Bli tilgjengelig. Når gjestene har bosatt seg, må de få vite at de kan kontakte deg når de har spørsmål eller problemer. Sjekk telefonen og e-postene regelmessig for å se om de har forsøkt å nå deg.     
 8.  
 9.   5      Vurder poengsummen din. Etter at gjestene har forlatt, vil du motta en e-post fra Airbnb, og en referanse til profilen din vil minne deg om å gi en vurdering til dine gjester. Karakteren skal være kort, men nøyaktig.     
 10.  
 11.   6      Følg også dine egne vurderinger. Dine gjester kan også rangere deg og din innkvartering. Denne vurderingen er synlig for andre potensielle gjester som leter etter overnatting på Airbnb. Hvis det er klager, ta dem på alvor - de vil gi deg muligheten til å lære mer om hva som kan ha plaget gjestene på eiendommen og hvilke ting du kan forbedre for fremtidige gjester.     
 12.  
             

Tips .

                  
Ferie populær:
Dressing i Italia.

Flytt til USA.

Gjør rett når du faller av et cruiseskip.

Pakke klær i kofferten.

Går etter et minimalistisk telt.

Bestill et fly.

Overlev en Ripström.

Urinere på en reise.

Få den beste prisen når du bestiller hotell.

Ta en ferie tur med bil.

Si hallo på vietnamesisk.

Ring Australia fra New Zealand.

Bygg et kuppeltelt.

Skriv inn USA med ESTA.

Unngå å bli angrepet på gaten.

Overvinne en brann på et hotell.

Gi veibeskrivelse.

Kjøp en reiseryggsekk.

Les tidevannstabeller riktig.

Å være kulturelt følsom under reisen.

Camping.