Home \ ferie
 

Ta en ferie tur med bil.

 

Du har bestemt deg for å ta en ferie tur med bil, enten med leiebil eller egen. Dette er noen ting å huske på.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Plan før du går.        
 2.  
 3.   2      Gå til supermarkeder langs ruten din. Kjøp et brød, litt pølse og / eller osteskiver eller kjøp litt smørbrød. Også kjøpe noen lett-å-spise frukt og grønnsaker som bananer, gulrøtter, epler, etc., sunne snacks som frokostblandinger eller nøtter, usunne snacks som kjeks og chips, kanskje en pose med melk eller juice, slik at du kan få billig, men relativt sunn Ha mat til turen din.  
    
  • Du kan lage smørbrød / smørbrød hvis du er sulten eller vil reise så langt som mulig uten å måtte stoppe. Dekk brødskivene og plukk dem opp i emballasjen. Så du kan også resirkulere brødpakken og trenger ikke å bære mange små poser med deg, og kast bort dem (de slipper så hundrevis av kilometer i bilen). Dette kan være kjedelig på lange turer, men hvis du blander det med billig mat i snacks, er det ikke så kjedelig og likevel billig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hvis du har mer penger, stopp på en restaurant. Det er morsommere å spise lokalt, nyte atmosfæren og kanskje smake regionale spesialiteter. Hvis du har tid, kan du besøke andre steder for å lære mer om området mens du spiser.       
 6.  
 7.             4      Avhengig av hvilket land du reiser i, bør du være forsiktig når du drikker annet vann. Det kan føre til alvorlige kramper og dager med vedvarende diaré fra milde mageproblemer (Montezuma's Revenge), som vil ødelegge turen. Hvis det er veldig dårlig eller varer lenge, vennligst gå til legen. 
    
  • Vær forsiktig på restauranter hvis du har en sensitiv mage. Hvis vannet ikke er filtrert, drikk limonade uten is (men det meste av tiden blir også isvannet filtrert - du kan spørre eller prøve om det virker eller ikke). Du må kanskje også passe på ukokt mat, for eksempel salater som har blitt vasket, men ikke varmebehandlet mot bakterier.
  •  
  • Det avhenger alltid av hvilket land du er i og hva vannkvaliteten til byen, restauranter og hotell er. Bedre å spille det trygt.
  •  
  • I enkelte ørkenområder, som for eksempel Arizona i USA, er det små vannmaskiner på vei der du bare kan stoppe og fylle på vannforsyningen med filtrert drikkevann. Bruk aldri en som ikke er drikkbar: den kan ikke være full.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hvis du virkelig har lite penger, kan du sove i hvilesteder eller i parkeringsposer i landlige områder eller på en campingplass i bilen.  
    
  • Pass på hvileområder. Noen kriminelle er veldig aktive der.
  •  
  • Selv om du har liten tid og penger, må du gjøre alt du kan for å sikre din sikkerhet og dine reisendes følgesvenner. Dette inkluderer å være oppmerksom på omgivelsene dine og se etter noen "ondskapsfull følgesvenner", reise i grupper og til og med gå på toalettet sammen, bære lommelykter for nattlig nærhet, eller stirre inn i buskene når du føler deg selv overvåket. Du bør også ha noe for selvforsvar. Dette kan være noe så enkelt som en fløyte for å tiltrekke seg oppmerksomhet og ring for hjelp, eller pepper spray til selvforsvar teknikker. Hvis du har et våpen, sørg for at du har lov til å bære og bruke den på reisestedet ditt, ellers vil du bli ansett som den kriminelle som vil ødelegge reisen din.            
  •  
         
 10.  
 11.             6      Hvis du har mer tid og mer penger, kan du sove på et billig hotell. Avhengig av landet, vær oppmerksom ikke bare på pris, men også på sikkerhet. Noen billige hoteller er ikke bedre enn resten områder, og bilen din kan bli skadet eller stjålet mens du er i rommet ditt. Det er noen gode hoteller som ikke koster mye, men kan bare ha en gammel innredning og innredning. I stedet må du være oppmerksom på en god beliggenhet, gode sikkerhetsfasiliteter (hvor mye lys på parkeringsplassen og stiene, sikkerhetskameraene, ansatte, etc.), rene, velholdte rom, vennlige og imøtekommende personale etc. Disse ville være mellomstore hoteller , Motel One eller Ibis er gode og billige hotellkjeder. 
    
  • Det er flott å finne en kjede av hoteller som passer deg, som du kan bruke hele reisen deres hoteller.            
  •  
  • Hvis du er mer eventyrlystne, kan du prøve ut noen av de mer uvanlige hotellene og moteller på turen. Dette kan være et høydepunkt på turen, fordi du kan tilbringe natten på et trehushotell, for eksempel.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Ikke glem camping! Det er vakre steder som er ideelle for camping. Det behøver ikke å være med en campingvogn eller tilhenger. Også i teltet kan det være veldig morsomt (men husk også sikkerheten, med mennesker og dyr - slanger, øgler, edderkopper, mygg osv., Vær så oppmerksomme og forberedt som mulig).       
 14.  
 15.             8      Ring hjem på den angitte tiden. Hvis du flytter eller sitter fast, vet noen hvor du har vært i de siste 24 timene og hvor du vil gå.       
 16.  
 17.             9      Planlegg deg og vær oppmerksom på drivstoff, slik at du ikke trenger å "fange den siste bensinstasjonen" eller stoppe et sted i ingensteds uten drivstoff.        
 18.  
 19.             10      For å hindre kramper, ømhet og trombose, bør du stoppe bilen hvert 45 minutt (sett inn alarmen hvis du ikke kan huske) i det meste hver time, og la alle ut, slik at de er omtrent 5-10 minutter å flytte (ingenting ekstremt, bare en kort spasertur, slik at du kan strekke ut beina, bevege musklene og holde blodet i gang). Du kan gå rundt i bilen, bruke den som et toalettbrudd eller nyte utsikten. 
    
  • Ja, på lange reiser trenger du enda lenger for å nå destinasjonen, men så er turen mye bedre, og det vil ta vare på alles helse. Forskjellen det gjør for alle er fantastisk. På slutten av en lang dag i bilen blir du ikke så stiv og sår, og sjåføren vil ikke være så trøtt på turen (det er godt å være våken mens du kjører).
  •  
  • Regelmessige pauser gir deg også mange muligheter til å gå på toalettet, noe som er bra for blæren og nyrene.            
  •  
  • Spesielt med barn er pauser viktig. Bruk dem som en måte å se området på, lære om deres historie eller besøke en veikantstativ. Alt for å komme ut av bilen for et minutt eller to.
  •  
  • Mange foreslår at du skal angi et visst antall kilometer eller en bestemt reisetid hver dag. Hvis du må skynde deg, er det greit å bedre mestre utfordringen. Men hvis timeplanen din er fleksibel, bør du ikke fikse deg selv på dette "Jeg må lage X kilometer før jeg kan stoppe" fikse. Dette kan overvelde sjåføren, noe som kan føre til tretthet og som følge av ulykker. Det kan også gjøre dagen utmattende for passasjerene. Det er kjedelig å savne miles, og du kan ikke gjøre så mye i bilen. Hvis du fortsatt reiser med barn... Dette er en garanti for mye stønn, gråt og klage etc.            
  •  
  • Hvis du trenger å reise en viss tid og ha barn med deg, så del den opp. Hvis du for eksempel vil kjøre 8 timer, kjør i maksimalt 4 timer, og gjør en "mini-ferie" i noen timer, og kom så tilbake i bilen i maksimalt 4 timer.
  •  
  • Hør alltid på kroppen din når du kjører. På noen dager kan du bare gjøre 5 eller 6 timer, mens du andre ganger lett kunne ha gjort 10-11 timer på andre. Så stress ikke for mye og ikke føler deg dårlig hvis du ikke klarte din "daglige kvote".            
  •  
         
 20.  
 21.             11      Nyt turen. Det er litt frihet til å kjøre ned en gate, og det er spennende å tenke på hva du kan forvente rundt neste hjørne. Alle sanser oppfatter de nye severdighetene, lydene og luktene. Blomstene om våren, stjernene i ingensteds, de flotte severdighetene (monumenter og naturlige underverk) og så mye mer. Nyt turen, tross alt, livet er en reise.                 
 22.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Ferie populær:
Skriv inn USA med ESTA.

Uttal Nevada.

Skriv en anmeldelse om et hotell.

Kontakt Qatar Airways.

New York City Subway Drive.

Kjøp en reiseryggsekk.

Nyt sommerferien (for tenåringer).

Unngå drukning.

Pakke posene dine.

Bilstopp.

Pakke en reiseryggsekk.

Lys et bål.

Bruke Star Alliance Navigator til iPad.

Kjøp en reiseryggsekk.

Kjøp en reiseryggsekk.

Finn ut en bolig.

Sjekk inn bilsete på flyplassen.

Inviter venner til Lyft.

Hos en pjokk under en flytur.

Få riktig vaksinert for reise.

Å være kulturelt følsom under reisen.