Home \ ferie
 

Camping på campingplassen.

 

Mange mennesker går på camping og nyter det, men det er fortsatt noen som aldri har prøvd det. Hvis du gjør det riktig, med riktig utstyr og nok kunnskap om camping, kan det være mye moro. Å sove i telt er en fin måte å være ute i frisk luft, og det kan også være behagelig. Her er en veiledning om hvordan du skal leir riktig, inkludert tips om hva du skal ta, hva du skal gjøre og hvor du skal kaste teltet.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Finn en god campingplass. På internett kan du se etter campingplasser og deretter gå til en som har positive karakterer og karakterer. Hvis du allerede vet hvilket område du vil gå til, kan du også gå til etablerte campingplasser som er oppført på kart. Spør vennene dine eller familiemedlemmer om tips og forslag. Finn ut om regler og forskrifter på campingplassen; er det tillatt at større grupper kan leir sammen? Er campingplassen bare for campingvogner, eller kan du bare sette opp et telt der? Hvor stor kan teltet være? Er kjæledyr tillatt? Informer deg om utstyret. Du vil helst leie på en campingplass med gode toaletter og dusj og vanntilkobling. Vil du ha en campingplass med underholdningsfasiliteter, for eksempel barer? Vil du ha et supermarked på stedet, eller en kafé? Vil du ha et svømmebasseng eller vil du ha det mer naturlig, med en vakker utsikt? Finn den perfekte campingplassen for deg. Uansett hvor du går på camping, må du finne et sted som har en jevn overflate, slik at du kan sette opp teltet. I tilfelle det regner, bør stedet ikke være helt flatt. Spør om det er nok plass og bestille en parkeringsplass for deg.       
 2.  
 3.             2      Få et godt telt. Prøv å finne en som har et indre telt slik at kulde og insekter forblir ute. Kjøp et ekstra presenning som du kan legge under teltet for å beskytte det fra bakken. Et godt telt bør ha minst ett vindu og nok plass til alt folket sover i det. Du trenger nok soveplass til alle og ekstra plass til å lagre utstyr og bagasje. Tenk på om du vil ha et telt med en eller flere innganger. Når du setter opp teltet, må inngangen vendes bort fra vinden. Hold alltid de zippede inngangene låst. Pass på at du har høykvalitets pinn for å sikre teltet og ta en god hammer med deg, slik at du trygt kan anker den til bakken. Du bør vite hvordan du setter opp teltet før du går på ferie, så bygg det opp i hagen din først. Hvis du kjører inn i et område med dårlig vær, så ta et telt med baldakin eller markise.        
 4.  
 5.             3      Organiser soveplassen din og hva du sover på. Enten du sover på en camping seng, en luftmadrass, en sovepose på gulvet eller en campingmatta, sørg for at du har alt. Hvis du bygger teltet hjemme, kan du prøve ut hva, hva og hvor mange senger passer inn i den. Hvis du sover på en luftmadrass, ta en pumpe for å pumpe den opp og pakke tingpakken din i tilfelle den går i stykker. Ikke glem å ta med soveposen eller andre tepper, matter eller puter med deg.        
 6.  
 7.             4      Organiser maten, måltidene dine og hvordan du kan lage mat. Kjøp en god campingovn. Hvis du har en gasskomfyr, må du sørge for at du har nok gass. Ta med alle kokekarene dine, som lyspotter og panner, noe du kan spise eller hva du kan spise, bestikk og selvfølgelig mat. Du kan få vann på campingplassen, nesten alle campingplasser har drikkevann. Hvis du vil lage varme drikker, som te eller bare varmt vann, så kjøp en liten vannkoker som du kan sette direkte på komfyren. Tenk på hvordan du vil spise. Kjøp sammenleggbare stoler og et campingbord og tenk på å sette dem i teltet eller foran dem. Plasser komfyren din utenfor teltet som telt stoff er lett brannfarlig og en brann kan bryte ut. Ta en vindbremse for å tente ovnen når den er blåsig. Hvis det ikke er mulig å vaske opp på leirplassen, ta med en plastskål for å vaske gryter og retter rett etter måltidet, slik at ingen dyr eller insekter kommer til teltet eller teltet som ubudne middagsgjester. Husk å ta med oppvaskmiddel, svamper, vaskeklut og kjøkkenhåndklær. Og ikke glem viktige redskaper, som blikkåpnere, corkscrews, flaskeåpnere, servietter, en duk for bordet ditt og alt annet du måtte ta med deg.        
 8.  
 9.             5      Få mer utstyr. Ta noen lagringsbeholdere med deg for ting som mat. Pak plastposer slik at du kan studere åpne matpakker. Ta et førstehjelpsutstyr med ting som flekker og bandasjer. Ta med alt som gjør en campingferie mer behagelig, for eksempel solkremkrem, toalettpapir, våtservietter for forfriskende og insektmiddel. Du trenger en kulturell aske med ting som såpe, sjampo, tannkrem, tannbørste, håndklær, vaskemiddel og andre kosmetikk og klesvask som du vil ta med deg. Ta en ryggsekk hvis du vil gå på tur og bære en rekke ting. Vannflasker eller tomme flasker å fylle opp er like viktig. Andre ting du kan ta med deg er kameraer, bøker, papir og penner, vekkerklokker, bånd og ledning eller tau hvis du trenger dem. Et vanntett deksel til komfyren din trenger du også.        
 10.  
 11.             6      Ta vare på belysning. Din campingferie vil være ubehagelig hvis du ikke har noe lys. Tenk deg at du må finne veien tilbake til teltet uten lommelykt, i mørket. Du trenger absolutt lys når du går på camping med barn. Ta forskjellige lamper med deg; større for teltet og mindre, vanntette lommelykter, hvis du må gå på toalettet om natten. Andre belysningsalternativer inkluderer campinglyktor som arbeider med gass eller flytende brensel. Pak nok ekstra batterier og drivstoff til alle lamper.        
 12.  
 13.             7      Ta nok klær til hele høytiden. Hvis du går på camping om sommeren, pakker du klær som shorts, tynn topper, svømmingstropper / badedrakter, flip-flops eller sandaler. Når det er kaldere, ta gensere, jakker, lange bukser, langermede topper og joggesko eller støvler. Ikke glem å pakke nok undertøy og ta varme sokker med deg når det blir kaldt. Å sove, bør du ta lange pyjamas, siden det kan være kaldt om natten. Selv om sommeren kan det bli kaldt om natten, så ta en genser med deg. Veien til toalettet kan være lang, spesielt når det er kaldt om natten. Varmt klær er veldig hjelpsomme da. Din campingferie vil ikke være morsom hvis du er kald.        
 14.  
 15.             8      Sett opp teltet ditt. Du burde ha praktisert teltbygging hjemme, og du bør sette opp teltet så snart du kommer, i hvert fall før det blir mørkt. Hvis du har fått en bestemt tonehøyde, sørg for at du holder deg innenfor grensene og legger teltet på riktig sted. Hvis ikke, se etter et sted med fritt, jevnt underlag, men helst med en liten skråning. Velg et sted uten overhengende grener, unngå steder der det er mange insekter.        
 16.  
 17.             9      Organiser teltet ditt. Pass på at alt har sin plass. Sett opp sengene eller sett opp soveplassene, og hvis teltet ditt har et separat soveområde, så lås det med glidelåsen for å hindre at insekter kommer inn der. Hold maten i matkasser og sørg for at de er forseglet slik at den ikke kan komme inn. Når du går inn i teltet, ta av skoene dine foran teltet og la dem stå ute for å holde teltet rent. Og hvis teltet ditt har et insektnett, lukk det bak deg. Pass på at du vet hvor ditt førstehjelpsutstyr er og hvor lommelyktene dine er. Hammer stengene og vindruten monteres godt i bakken hvis du har en vindrute. Vindruter kan være veldig nyttige for å beskytte deg og ditt telt mot vind og vær, og du kan bruke innleggene til å henge håndklær og la dem tørke.        
 18.  
 19.             10      Utforsk campingplassen. Finn ut hvor de nærmeste toaletter er og sørg for at de er rene. Hvis dusjene ikke er i samme blokk, finn dem også. Se hvor vaskerom / supermarked eller butikk / rekreasjonsfasiliteter er, hvis det er noe på campingplassen. Legg merke til åpningstider, tilbud og annen informasjon. Gå rundt, se på leirplassen og nyt naturen.        
 20.  
 21.             11      Cook måltider og spis. Plasser din komfyr og vindrute ute og sørg for at komfyren står på et stativ. Når du er ferdig med matlaging og spising, vask dine skitne potter og tallerkener i en bolle eller ta dem i vaskerommet i en bolle hvis campingplassen har en. Hvis været er dårlig, plasser komfyren under forteltet, men hold nok avstand til teltduken. Trygt stiv mat hvis du bruker det; Lukk åpne poser og gjør alt tilbake til matkassene. Rester skal etterlades i søppelpose, forseglet og ikke lagret på bakken. Du kan henge posen på et innlegg fra frontruten din slik at den ikke ligger på bakken.        
 22.  
 23.             12      Utvikle en rutine for natten. Pass på at komfyren er dekket med et vanntett tilfelle. Brett stolene og bordet sammen og legg alt i teltet over natten. Samle alle dine personlige eiendeler, inkludert leker eller sportsutstyr, og ta med dem innvendig. Hvis du har bil, kan du holde den der i bagasjen til neste dag. Hvis du har verdisaker som du er bekymret for, ta dem med på et trygt sted i bilen din, for eksempel hanskekassen. Eller hold alt ved siden av deg, i soveområdet. Ta en siste gang i vaskerommet og pusse tennene dine. Ikke glem å ta med lommelykten din slik at du kan finne veien tilbake. Tenk om du vil ta en dusj eller ikke, og om du vil flytte i vaskerommene eller i teltet. Hvis teltet ditt har nok plass og en egen del, kan du også bytte telt. Du kan bruke en plastpose for skittent vaskeri, eller hold det i en tom koffert til du kan gå hjem og vaske den. Eller du lagrer klesvasket et sted slik at du kan ta det til vaskerom neste dag. Lukk alle glidelåser ved teltinngangene forsiktig og bruk en lanterne eller lommelykt slik at du kan se i teltet hva du gjør. Se om alle er inne og ligger i soveposen.        
 24.  
 25.             13      Finn ut om de lokale attraksjonene og besøk dem. Noen campingplasser har informasjonsbrosjyrer i butikken eller kaféet, men hvis ikke, spør noen som jobber der, hva du kan besøke eller gjøre, eller bare kjøre rundt i området. Besøk byen eller byen i nærheten, gå på shopping eller bare gå og nyt naturen. Gå om kvelden og lytt til lyden av naturen rundt deg.        
 26.  
 27.             14      Ta ting utendørs. Ikke bruk ferien bare å sitte i teltet. Formålet med camping er å være ute og nyte naturen og alt rundt deg. Så gå ut og pust frisk luft mens du gjør noe du liker! Hvis du har syklet, ta en sykkeltur. Gå en tur eller tur for å nyte naturen og komme vekk fra alt. Se på dyr eller fisk. Det er mye å gjøre, uansett hvor du er. Hvis det regner eller dårlig vær, se etter dekket aktiviteter, som museer eller natursentre som du kan besøke. Om natten kan du gå ut og se stjernene. Eller du lager et bål med vennene dine og du sitter deg rundt. Hvis du skal lage et bål, så gjør det trygt og informer deg på forhånd om hvordan du gjør det. Sørg for at leirbranner er tillatt på campingplassen og følg reglene hvis ikke.        
 28.  
 29.   15      Ta vare på dusjfasiliteter. Hvis du kan ta en dusj på campingplassen, ta en titt på dusjen. Se om de er gratis eller hvis du trenger mynter. Sjekk også om det er en hårføner i dusjblokken, og hvis du må betale for bruken, ellers kan du bare tørke håret i luften. Ikke glem å ta med håndklær, sjampo og såpe. Dager er alltid flip-flops eller flip-flops hvis du bruker felles dusjer for å unngå fotsykdommer. For å være sikker på at en dusjkabinett er ledig, unngå topp timer. Mange vil ønske å bruke dem om morgenen eller om kvelden, så gå tidlig om morgenen eller tidlig på ettermiddagen eller om natten. Ikke bekymre deg for mye om utseendet ditt når du leirer. La rettetang, krøller og unødvendig sminke og kremer hjemme.     
 30.  
 31.             16      Vær respektfull. Campingopplevelsen er for alle, så ikke ødelegge den for de andre. Dette betyr at du tar vare på kjæledyrene dine, hvis du tar dem med deg og eliminerer deres arv. Ikke spill for høy musikk og slå den av når den blir sen. Rengjør søppel og søppel, hold sanitær- og dusjområder rene, og hold deg til fartsgrenser på campingplassen. Respekter leirplassens regler, så blir det et bedre opphold for alle der.                  
 32.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

        
Ferie populær:
Reiser med pacemaker.

Planlegg en biltur.

Hos en pjokk under en flytur.

Skal betales for reise.

Pakke for en flytur.

Ha det gøy i et hotellrom.

Oppgradert til første klasse.

Bruke Star Alliance Navigator til iPad.

Reiser med pacemaker.

Bruke Star Alliance Navigator til iPad.

Svømmer trygt foran Prianhas.

Overlev en Ripström.

Overlev en tsunami.

Reise til Antarktis.

Finn et billig fly til London.

Finn et billig fly til London.

Reise til Antarktis.

Reise til Tagaytay.

Reise spontant.

Urinere på en reise.

Lett å pakke.