Home \ ferie
 

Adresse til postkort.

 

Finn ut hvor du kan legge adressen på et postkort kan være vanskelig. Selv om dette er en av de enkleste tingene med postkortskriving, er det viktig at du tenker på det før skriver meldingen. Men selv om du glemte å bruke adressen før du skrev din lange og detaljerte melding, er det måter du fremdeles kan sende postkortet ditt på.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Sett adressen på riktig sted  ,

    
   
 1.            1      Søk etter tegn hvor du skal sette inn adressen. På et postkort er adressen vanligvis satt til omtrent midt i høyden på høyre side. Vanligvis er det en fortrykt vertikal linje på et postkort, som deler det i to seksjoner. Hvis det ikke er noen bindestrek, bare tenk denne linjen midt på postkortet. Ta høyre side for adressen. 
    
  • Mange postkort har også preprinted horisontale linjer som viser deg nøyaktig hvor adressen tilhører. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle, så du bør bare anta at midt på høyre side er det rette stedet for adressen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett adressefeltet på riktig sted. Du må selv designe adressesiden til postkortet ditt selv om du lager ditt eget postkort fra et bilde eller et bilde, eller hvis du har kjøpt et postkort som ikke har forhåndsdefinerte linjer for adressen. Spør det lokale postkontoret hvis et postkort trenger å møte spesielle retningslinjer. Imidlertid må postkort vanligvis følge følgende krav:  
    
  • Postkortet til postkortet må deles inn i høyre og venstre side, slik at den vertikale skillelinjen ikke må være til stede i alle land. Den venstre siden er for personlig melding.
  •  
  • Mottakerens adresse, porto, postmark og andre posttjenester må være til høyre. I USA må denne siden være minst 5 tommer bred. Deutsche Post har imidlertid strengere krav til utformingen av dette nettstedet. Den er delt inn i frankerings-, lese- og kodingssoner, med kodingssonen som går ned langs hele adressesiden. Frankerings- og lesesonen kan bare være hvite eller ha monokrom pastelltoner. For et DIN A6-postkort (148 mm x 105 mm) må frankeringssonen være 74 mm x 40 mm og kodingssonen 15 mm høy. Lesområdet der adressen er plassert er mellom. Du finner mer om kravene til Deutsche Post her.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tegn en pen boks rundt adressen for å gjøre det enkelt å se. Dette er en god måte å hjelpe postarbeideren raskt til å se mottakerens adresse på postkortet ditt. Det gjør jobben enklere og sikrer at det ikke oppstår feil. 
    
  • Hvis det ikke er noen bindestrek, kan du skrive til den venstre kanten av denne boksen uten at adressen er vanskelig å se eller til og med savne av meldingen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Legg stempelet i øverste høyre hjørne. På dette punktet limes alle frimerker som standard. Du må kanskje bruke flere frimerker, avhengig av hvilket land du vil sende postkortet til.                 
 8.  
             

    2      Reparasjonsfeil  ,

    
   
 1.             1      Vurder å skrive adressen først. I de fleste tilfeller har postkort prepressede linjer for mottakerens adresse. Men noen ganger er adressesiden til et postkort helt tom. Ved å gjøre det til en vane å skrive adressen på postkortet før du skriver meldingen, kan du forhindre at meldingen din tar opp hele postkortet, og gir ingen plass til adressen.       
 2.  
 3.             2      Pakk adressen på postkortet ditt. Du har kanskje mistypet adressen med en penn, eller du kan ha helt glemt det. Hvis dette skjer med deg, ta et ark med papir og tegne oversikten over postkortet. Deretter overfører du meldingen til boksen du nettopp har opprettet. Skriv mottakerens adresse. Deretter kutte ut din selvtillit laget postadresse adresse og holde den på selve postkortet. 
    
  • Mens postkontoret ikke nødvendigvis godkjenner at du ødelegger adressen, vil de fleste postkontorer gjøre sitt beste for å sende postkortet ditt.
  •  
         
 4.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Ferie populær:
Brett en drakt på reisen.

Planlegger ferie.

Gjør rett når du faller av et cruiseskip.

Planleggingsturer.

Pakke klær i kofferten.

Sove i flyet.

Rengjør og polsk muslinger.

Å være kulturelt følsom under reisen.

Tips riktig til bartendere i USA.

Grab bras.

Planlegg en tur til London.

Se bra på passbildet ditt.

Reise gratis.

Ta en ferie tur med bil.

Pakke for en tur til Kina.

Sjekk inn bilsete på flyplassen.

Billig mat i New York City.

Flytt til USA.

Kjører bil i India.

Hos en pjokk under en flytur.

Besøk New York City på et stramt budsjett.