Home \ ferie
 

Organiser verdenstur.

 

Reiser rundt i verden kan være enda billigere enn en tur / retur for en enkelt langturstur, forutsatt at du planlegger reisen rundt om i verden nøye og bestiller flybillett eller togbilletter i god tid. Selvfølgelig vil du bruke mer penger på en verdenstur enn på en vanlig ferie, fordi du trenger mye mer overnatting, mye mer aktiviteter og vanligvis mye lenger på veien. Men det er definitivt verdt det, fordi det gir deg den gode muligheten til å bli kjent med mange forskjellige deler av verden på kort tid og samle vakre minner. Her er noen tips for å optimalisere reisen rundt om i verden.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Vurder kostnaden for den nødvendige transporten som en en-gangs-verdensbillett.  
    
  •           Eurail / Interail European Train Pass    Jernbane: For å reise Europa med jernbane, kan du kjøpe en InterRail-billett (for EU-borgere) eller en EuRail-billett (for ikke-EU-borgere). Den beste måten å reise i USA er med det nasjonale jernbaneselskapet Amtrak. I Asia er det Trans-Siberian Railway, fra Moskva til Beijing. Derfra kan du fortsette til Shanghai og Tokyo.
  •  
  • Buss Reise: Eurolines tilbyr buss til hele Europa med forbindelser til over 45 byer. Greyhound er det største busselskapet i USA, og Megabus tilbyr bussreiser i Nord-Amerika og Europa.
  •  
  • Luftreiser: Flyet er vanligvis den dyreste transporten. Du kan imidlertid spare penger ved å sammenligne prisene på de forskjellige flyselskapene ved hjelp av reisesøkemotorer (f.eks. Kajakk) eller bestille flyene gjennom online reisebyråer (for eksempel Expedia). Det er enda rundt-verden-billetter som lar deg fly fra by til by til en relativt lav pris. Ofte kan du imidlertid bare reise i en retning.
  •  
  • Krydstogter: Disse kan være rimelige, vurderer at rom og brett er inkludert i prisen. Transatlantiske båtturer er z. Tilbys av Cunard.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Finn passende innkvartering. Vandrerhjem er et billig sted å bo over hele verden. Hvis du har venner eller familie som bor i utlandet, kan du kanskje tilbringe en stund med dem.     
 4.  
 5.   3      Kok din egen mat. Du kan spare mye penger på reisen ved å kjøpe dagligvarer i supermarkeder og lage din egen, i stedet for alltid å gå til restauranter.     
 6.  
 7.   4      Rapporter jevnlig hjemme. For din egen sikkerhet, send e-post til foreldrene eller vennene dine noen få dager, slik at de vet hvor du er i nødstilfelle.     
 8.  
 9.   5      Sett et budsjett. Det avhenger av hvor lenge du vil reise og i hvilke land du vil reise. Å reise i utviklede land (som Europa, USA, Canada eller Japan) er selvfølgelig den dyreste. Det er billigere i fremvoksende markeder (som Øst-Europa, Mexico eller Kina). I utviklingsland (som Bolivia, Peru eller mange afrikanske land) trenger du minst penger, men reiser er ofte ikke så lett.               
 10.  
             

  Video     Det er mulig at denne tjenesten utveksler informasjon med Youtube.  ,

    
    
 
 
             

Tips .

             
Ferie populær:
Si Takk på hebraisk.

Få et godt sete på flyet.

Lag en hengekøye.

Sett inn en drakt.

Rask gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen.

Hos en pjokk under en flytur.

Reise til Japan på et budsjett.

Billig mat i Las Vegas.

Utvandrer til Sveits.

Sjekk ut et hotell.

Flytt til USA.

Unngå drukning.

Skriv inn USA med ESTA.

Pakke som en tenåringspike for en flytur.

Unngå drukning.

Transportkatter i flyet.

Les et kart.

Lys et bål.

Gjør en biltur.

Svømmer trygt foran Prianhas.

Kommuniser med folk fra andre kulturer.