Home \ ferie
 

Planlegger en tur til London.

 

London er det perfekte reisemål for historiske bygninger, palasshager, shopping og flotte arrangementer. London ligger ved bredden av Themsen, besøkende kan enten reise til Heathrow Airport eller se etter billigere fly til Gatwick Airport, som er en kort togtur fra London. London Underground og de typiske svarte drosjene gjør det enkelt å utforske byen og gå glipp av sightseeing. Det er viktig å vurdere vær, folkemengder og arrangementer på turen til London for den perfekte ferien.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Vurder vær og angrep av besøkende når du planlegger en tur til London. September er en av de soligste månedene, november er den rainieste måneden.  
    
  • De gode tider for en tur til London er november til midten av desember og jul til midten av mars. Hotellprisene er om lag 20 prosent lavere i disse månedene.
  •  
  • Briter går på ferie i juli og august, så rush av besøkende er større og det er vanskeligere å finne hoteller. Men på denne tiden av året kan du nyte utendørs festivaler som 3-dagers Notting Hill Carnival i august.
  •  
  • Under London Fashion Week i februar og september, møter designere og media i London. Hvis du ikke er interessert i å få reduserte deler fra designer samlinger etter denne hendelsen, bør du unngå en London tur på disse tider.
  •  
         
 2.  
 3.      2      Planlegg å reise til London i mars hvis du vil se det berømte University Boat Race. Siden 1829 har Cambridge og Oxford utfordret hverandre på denne årlige rognhendelsen på Themsen. Mer enn 250 000 besøkende besøker dette gratis arrangementet hvert år.     
 4.  
 5.      3      Besøk London i april for Virgin London Marathon. Idrettsutøvere må overvinne brosteinsbelagte gater som vandrer gjennom London. Hvert år deltar rundt 30 000 deltakere i løpet, med et visst antall startsteder forbeholdt internasjonale løpere.     
 6.  
 7.      4      Besøk den verdensberømte Chelsea Flower Show i mai hvis du er interessert i hagearbeid. Denne 4-dagers arrangementet er sponset av Royal Horticultural Society. Du vil bli overrasket av fargerike og trolig lære mye om hagen kulturen. Billetter kan kjøpes online på forhånd.     
 8.  
 9.      5      Gå til London i juni for å se Trooping the Color parade som markerer dronningens bursdag, som faktisk er april. På dette arrangementet marsjerer mer enn 1400 husholdningsdeltakere med hestevakter i sine berømte røde uniformer og sorte bjørneskinnhatter. Paraden er deltatt av rundt 200 hester og 100 musikere.     
 10.  
 11.      6      Besøk London under tennisturneringen i Wimbledon, som starter i juni og varer til juli. Denne Grand Slam-tennisturneringen spruter med tradisjon og gir deg muligheten til å se de beste spillerne i verden i aksjon.               
 12.  
             

  Video     Det er mulig at denne tjenesten utveksler informasjon med Youtube.  ,

    
    
 
 
        
Ferie populær:
Utvandrer til Canada.

Flyver forgjeves.

Unngå drukning.

Gjør en biltur.

Overvinne en brann på et hotell.

Skal betales for reise.

Besøk New York City på et stramt budsjett.

Overvinne en postferdsdepresjon.

Søk om et B 2 visum (turistvisum) for USA.

Sjekk ut et hotell.

Ring Australia fra New Zealand.

Finn ut en bolig.

Reise spontant.

Pakke for en tur.

Kjøp en reiseryggsekk.

Rengjør og polsk muslinger.

Overlev uten verktøy på en ørkenøya.

For å få mest mulig ut av en ferie på vandrerhjemmet.

Dressing i Italia.

Unngå drukning.

Reiser alene.