Home \ ferie
 

Tips riktig til bartendere i USA.

 

Det er godt å vite hvordan du tipser riktig. Mange tror at man kan dømme karakteren til en person ved å tippe dem. Å vite når og hvordan du tipser, er en garanti for god service, og viser at du vet hvordan du skal oppføre seg sosialt (og er heller ikke en elendighet eller en braggart), og kan gjøre deg mer sympatisk mot menneskene rundt deg vil. Beregn tipset som en del av kostnaden for drikkene dine. Mange servitører og bartendere tjener mest på tipping og er økonomisk avhengig av det.

                   

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Å være tålmodig på første omgang er avgjørende for en morsom kveld, enten det er "travelt" i baren når du ankommer eller ikke. Andre ting du kanskje ikke vet om - Skifteendringer, for eksempel - kan gjøre det ta litt tid å få din første drink. En liten tålmodighet er avgjørende i disse avgjørende første øyeblikkene.       
 2.  
 3.             2      Vær klar til å betale når du bestiller i baren. Ideelt sett, ta pengene dine ut av lommeboken og hold den synlig i hånden din. Hvis mange venter på å bli servert, kan det til og med få deg til å komme tidligere. Ikke vent til alle drikkene dine blir servert og bartenderen har beregnet prisen. Først da å søke etter pengene dine, spilder ikke bare bartenderens tid, men også de andre gjestene og irriterende folk som venter på å bestille.        
 4.  
 5.             3      Gi $ 1 tips per drink og tilbringer mer på mer kompliserte drikkevarer. Selv om du forbereder drikken din, er det bare å åpne en flaske øl, start på $ 1. Denne retningslinjene kan variere avhengig av typen bar, så prøv å bedømme hva som passer for de besøkende. Vanligvis er $ 1 et tilstrekkelig tips for en øl (utkast eller flaske), men gir $ 2 for blandede drinker, og enda mer hvis det er en komplisert cocktail.        
 6.  
 7.             4      Hvis du gir åpenbare og vanlige tips, vil bartenderen huske. Cash inn på din første sving og tips minst $ 10. Deretter kan du gi bartenderen ditt kredittkort og har andre drinker skrevet på en regning. På den måten vil bartenderen huske deg. Hvis du ser noen gjøre det, er det sannsynlig at personen jobber i gjestfrihetsbransjen selv, og dette er en veldig vanlig praksis som hindrer deg i å måtte kø i 30 minutter for drinker. En bartender vil ikke huske å tippe under $ 5 med mindre du er vanlig. Husk at tipping på en klubb kan spare deg tid og bar bartenderens bekymringer om kostnaden av alkoholholdige drikker i en bar.        
 8.  
 9.             5      Hvis du noen gang får en drink eller mat gratis, bør tipset ditt samsvare med prisen på den. Slik lærer bartendere hvem som får et godt tips veldig raskt. Husk at 10% av de besøkende omsorg for 75% av bartenderens tips, og du sparer tonnevis av tid ved å tippe og være i topp 10%.        
 10.  
 11.             6      Hvis du er i en flat bar, kan du tipse at du kjøper individuelle drinker med standard alkohol merkevarer. Flatrate Bar lar deg spare penger ved å tippe mindre og drikke premium alkohol til standardpriser. (Husk at en slik vanlig drink i South Beach eller Cape Cod kan koste $ 14 og Boise, Idaho bare $ 4,50, så vær sikker på å betale tipset til regionen.)        
 12.  
 13.             7      Det er også vanlig å spisse på begynnelsen av kvelden for hele kvelden. Dette er spesielt vanlig blant folk som jobber i gjestfrihetsbransjen selv og går til de samme stolpene mye. Pass på at bartenderen din ikke endres før du går, og at folkene du er i baren med, vil være så lenge du gjør. En vanlig tips som kan gis i begynnelsen av kvelden, er 100 $, som du brettet liten, gi til bartenderen hvis du rister hånden. Personen som ga dette tipset, må ikke betale for resten av kvelden bortsett fra selvfølgelig drikkeprisen, og dette tipset dekker også spissen av opptil 3 andre personer. For alle drikker som kjøper de ytterligere 3 personer, er det ikke nødvendig med ytterligere tips.        
 14.  
 15.             8      Inkluder tipset i drikkeprisene og fordel det mer eller mindre jevnt om kvelden. Tipping inn i begynnelsen er ok, og kan gi raskere service senere, men bruker ikke alle budsjetterte tipsene dine i begynnelsen, med mindre du vil bli sparket ut av baren på slutten av kvelden.        
 16.  
 17.             9      Det er ingen god grunn til ikke å tippe. Uhøflig tjeneste fortjener et mindre tips, men tjenesten må være merkbart dårlig. Hvis tjenesten er veldig forferdelig, betal regningen, la et tips og gå til en annen bar.        
 18.  
 19.             10      Servitører (inkludert bartendere) må typisk betale en prosentandel av deres nattlønn til servitører, matbærere, barassistenter, oppvaskmaskiner og / eller bouncers (og noen må til og med betale bar-eier for privilegiet å jobbe i baren.) ) Hvis du ikke la et tips til en servitør fordi du ikke likte drikken din, vil du ikke straffe barenes eier du straffet servitøren. Du skader servitøren på to måter, fordi han fortsatt må betale de nevnte ansatte. Denne "tipsdeltakelsen" beregnes ikke i henhold til hans faktiske tips, men ifølge hans salgstall.        
 20.  
 21.             11      Du sparer penger på lang sikt ved å tippe godt. En bartender kan gi deg en drink som han ved et uhell serverer, han kan "glemme" å legge noen eller til og med de fleste drinker på regningen, eller du kan til og med få gratis mat eller tilgang til VIP-området.        
 22.  
 23.             12      Barkeepers timelønner varierer regionalt, men de fleste bartendere får svært lite (noen steder bare $ 2,50) og lever av sine tips. Barer i nasjonale hotellkjeder er ofte veldig avslappet og tenker ikke mye på kostnaden av alkohol, da dette regnes som en av hotellets fasiliteter. Unntaket er hotellbarer i turiststeder eller kasinoer, hvor bartendere ofte tjener $ 15 eller mer per time og er ofte en del av den lokale fagforeningen. Men i store nattklubber må bartendere ofte betale for privilegiet å jobbe der. Eierne av disse stolpene bekymrer seg vanligvis om drikkekostnader og -praksis som flaskeutveksling (fylle dårlig alkohol i flasken med høy kvalitet alkoholholdig alkohol) og smugling (kjøpe flasken i en vanlig butikk og plassere den i en bar merket for salg Flaske å fylle) er også veldig vanlig. En nåværende trend som bar besøkende skal passe på er at etikettene er erstattet med champagneflasker, spesielt på steder der de selges i flasken eller i VIP-lounger. Samtidig skriver samvittighetsfulle medarbeidere etikettene til dyre champagnemerker og holder dem på flasker med billige musserende vin. Kontoristen markerer prisen på den billige musserende vinen i kassen, men krever en mye høyere pris fra kunden. Siden prisforskjellen mellom premium-champagne og billig musserende vin ofte varierer fra $ 200 til $ 300 per flaske, betaler den skruppelløse ansatte en god del penger ved å selge noen av dem på en natt.                  
 24.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Ferie populær:
Lag et bål.

Kjører bil i India.

Reise med reseptbelagte legemidler.

Bruk Inneboksens innboksen på sofaen surfing.

Flyr med baby eller småbarn.

Som tenåring, overlev en lang ferie tur i bilen.

Bor på en ensom øy.

Reise rundt i verden gratis.

Billig mat i New York City.

Behandle Sandflea biter.

Unngå drukning.

Inviter venner til Lyft.

For å gjenvinne et tapt element fra en Lyft bil.

Å seile verden.

Spør en åpen sofaforespørsel på sofassurfing.

Pakke hjemmefra i en uke.

Få en tilkoblingsflytur.

Få riktig vaksinasjon for en tur til Thailand.

Billig mat i Las Vegas.

Pakke poser eller kofferter effektivt.

Bruk en analog klokke som kompass.