Home \ ferie
 

Reise gjennom Europa med ryggsekken.

 

Å reise gjennom Europa med din ryggsekk er noe mange drømmer om, men aldri gjør. Selv om det virker vanskelig, er en tur til Europa ganske enkelt å planlegge og gjøre. Spesielt i dag, med moderne teknologi og de mange reiseguider, er det ikke lenger et problem.

                  

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gjør avgjørelsen om å gå backpacking og begynne å spare penger. Du har ikke et budsjett ennå, men reisekostnadene vil være ganske dyre. Hvis du bor i utlandet, må du først komme til Europa.       
 2.  
 3.             2      Få pass hvis du ikke allerede har en.        
 4.  
 5.             3      Bestem hvor du vil gå. Det er den vanskeligste delen av planleggingen. De fleste har begrenset tid til å reise, så det er viktig å fokusere på det du virkelig vil se. Lag en topp 10 liste over hva du vil se, hvilket land, hvilken by, spesifikke severdigheter, steder, markeder, festivaler, uansett!        
 6.  
 7.             4      Lag en reiserute. Google Maps lar deg merke alle dine destinasjoner og deretter opprette en fornuftig rute.        
 8.  
 9.             5      Tenk på hvor mye tid du vil bruke på hvert sted. Selvfølgelig er dette avhengig av budsjettet ditt, men skriv ned hvor mange dager du vil bruke minst hvor som helst. Å være bare en dag i en storby som Paris eller Madrid ville være en stor synd.        
 10.  
 11.             6      Velg din reiserute. Tradisjonelt var jernbanen den billigste og beste måten å reise rundt i Europa. Med tog kan du komme til alle større byer og ta bussen til den siste lille byen. Men i dag er det lavprisflyselskaper som Easyjet, Ryanair og andre som har gjort flyreiser ikke bare rimelige, men enda billigere enn togreiser. Hvis du ser tidlig og lenge nok, tilbyr disse flyselskapene flyreiser for bare en euro (det er ganske vist svært sjelden og bestillingsgebyr gjelder). Men å finne flyreiser for 25-30 euro per fly er ikke et problem hvis du er litt fleksibel. Interrail / Eurail billetten er fortsatt en god avtale, og du kan kjøpe den i mange variasjoner som passer dine reiseplaner. For eksempel reiste jeg gjennom 10 land på 30 dager, så en kontinuerlig månedlig billett var det beste alternativet for meg. Og fremfor alt inkluderer Interrail-billetten også alle regionale tog. Når du flyr, må du alltid betale ekstra fra flyplassen til ditt reisemål for tog. Fordelen med Interrail-billetten er at nesten alle transportkostnadene dine allerede er betalt før turen. Du trenger ikke å bekymre deg for det på veien. Likevel, se nøye ut, hvilke tog i de forskjellige landene kan kun brukes med forbehold, fordi du må betale ekstra for disse. Men det er en rabatt for Eurail / Interrail-Pass-eiere. Vanligvis er disse gebyrene 5-15 euro, men dette er svært forskjellig i forskjellige land og forskjellige togtyper.        
 12.  
 13.             7      Legg til budsjettet ditt for billige flyreiser og / eller Interrail-billetten og inngangsbillettene for severdighetene du vil se (disse finner du lett på internett). Start søket etter overnatting. Du kan bestille hoteller på nettet, men hvis budsjettet ditt er begrenset, er det beste alternativet å bo i vandrerhjem. Vandrerhjem er ikke en dårlig ting. Les anmeldelser av vandrerhjem på booking sidene (det er dusinvis av slike portaler) og bruk sunn fornuft, og du vil finne gode vandrerhjem. Mange herberger jeg har bodd på er like gode som hoteller, men atmosfæren er mye bedre. Vandrerhjem koster vanligvis mindre enn 20 euro per natt. Et annet alternativ er "Couchsurfing", som betyr at du bor hos privatpersoner i sine leiligheter. Dette kan høres morsomt ut, men det er en gjennomgang av couchsurfingmedlemmene, det er anmeldelser og til slutt er det deg og din sunn fornuft. Som ung kvinne ser jeg vanligvis etter andre kvinner eller familier der jeg kan sove - bare for å være sikker. Couchsurfing er ikke bare gratis, det er også en fin måte å bli kjent med landet og dets folk, og få byen du besøker vist av lokalbefolkningen. Verter tok meg ofte rundt og tok meg til steder utenfor turistområdet.        
 14.  
 15.             8      Nå som du har planlagt reisetider, bestill flybillettene dine! Se på forskjellige nettsteder før du kjøper. Prøv fleksible data og se etter flyplasser i nærliggende byer, så du kan bestille veldig billige flyreiser.        
 16.  
 17.             9      Søk etter nettsteder med lister over ting for bagasjen din og tilpass dem etter din reiserute. Bare ta en ryggsekk og pakk den så lett som mulig. Du må bære ryggsekken mesteparten av tiden når du reiser mye. Husk at du kan kjøpe nesten alt du trenger på farten. Håndklær og kosmetikk er overalt! Pass på at du kjøper en god ryggsekk og at den er behagelig å bære.        
 18.  
 19.             10      Du kan gå! Ta passet ditt og ikke glem dine billetter, planlegg hvordan du får penger, hvis du trenger det, og sørg for at noen er tilgjengelig hjemme hvis du trenger hjelp. Det er telefonkort overalt og internettkafeer i de fleste byer. God tur!                  
 20.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Ferie populær:
Organiser verdenstur.

Å oppføre seg som en Londoner.

Forny et amerikansk pass.

Unngå å bli angrepet på gaten.

Reise gjennom Europa med din ryggsekk.

Går etter et minimalistisk telt.

Tippe en drosjesjåfør.

Lev på gaten.

Lag en hengekøye.

Finn festivaler og arrangementer i New York.

Besøk Vatikanstaten.

Unngå drukning.

Hvordan pakke en håndbagasje.

Ikke kjeder deg i ferien.

Søk om amerikansk statsborgerskap.

Ring internasjonale telefonnumre fra USA.

Kontakt Qatar Airways.

Urinere på en reise.

Ha det gøy i et hotellrom.

Reise og arbeid i Australia.

Brett en skjorte for en tur.