Home \ ferie
 

Reiser med et våpen på et fly.

 

Hvis du liker å skyte på steder som er langt hjemmefra, må du sannsynligvis ta et våpen (og ammunisjon) på et fly for å komme til reisemålet ditt. Mens mange "våpenmål" er rettet mot høy ytelse og jaktgevær, er mange "mål" for et målskudd hvor våpnene vanligvis er flere rifler, luftgeværer og pistoler.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Reiser i USA  ,

    
   
 1.            1      Få en god koffert. De beste tilfellene er fra Pelican, Starlight og lignende produsenter. Disse tilfellene er robuste! Formentlig kan en tank rulle over dem uten å skade innholdet. Håndtering av bagasje på flyreiser kan være grov, så den beste kofferten er et krav. Den vanlige kofferten fra Wal-Mart er rett og slett ikke nok. 
    
  • De beste tilfellene har skumfôr som kan skreddersys for passformen til våpenet ditt. I mange tilfeller må du kutte ut fordi våpnene ikke passer inn i saken uten det. Ikke kutter åpninger for ammunisjon - selv når du reiser med bil er det ofte ulovlig å holde ammunisjonen med våpenet. Du kan imidlertid gjøre plass til magasiner og annet utstyr.
  •  
  • Pistoler kan pakkes i vanlig bagasje. Siden tyveri av et våpen må vurderes, kan det være gunstig hvis du har en koffert som ikke indikerer at det er en pistol sak. Åpenbart gir den denne "tåke" når du har pistolene i vanlig bagasje. Noen mennesker pakker rifler til reiseklubber for golfklubber. Pelican-stil tilfeller er ikke så åpenbare som et pistol tilfelle fordi de også brukes til demonstrasjonsutstyr, verktøy og instrumenter.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Noen mener at søkere skal demonteres før de reiser. Dette er trolig ikke nødvendig i anbefalte tykke skumvesker, men det er et enkelt skritt som kan forhindre problemer.       
 4.  
 5.             3      Bruk en ikke-TSA-sertifisert lås. Selv om mange kan fortelle deg at du tar en TSA-sertifisert lås, er dette faktisk forbudt av 49CFR 1540.111, forskriften for transport av skytevåpen. Det skal bemerkes at TSA normalt tillater bruk av TSA-låser, men i virkeligheten er de ikke lovlige, da de er utformet for å bli åpnet med en TSA-nøkkelnøkkel, som angitt i ovennevnte regel er uttrykkelig forbudt. TSA vil be deg om å låse opp kofferten eller gi deg en nøkkel (ikke gi dem nummerkombinasjonen hvis du bruker en kombinasjonslås), så vil de visuelt sjekke emballasjen til pistolen din og deretter enten la deg kofferten Lukk den igjen, eller lås den og returner nøkkelen til deg. TSA-agenter er ikke opplært til å håndtere skytevåpen og kan ikke bruke dem, så det bør ikke være slik kontakt. Hvis en agent mener at en nærmere inspeksjon er nødvendig, må han få en politimyndighet til å utføre denne funksjonen. Hvis en ny inspeksjon anses nødvendig etter at kofferten er blitt sjekket, vil de finne eieren og få ham til å åpne kofferten, så det er klokt å holde seg i feltet eller på flyet etter at pistolen er blitt sjekket. Kjøp de beste ikke-TSA-låsene du kan finne.       
 6.  
 7.             4      For skytevåpen er det første skrittet etter ankomst til flyplassen at du skal gå direkte til bagasjepåstanden - du kan ikke bruke innkjøp av curbside. Fortell assistenten ved telleren at du har et våpen å sjekke. (Vær oppmerksom på at luftriffler eller luftpistoler ikke anses som skytevåpen og ikke må deklareres, men må oppgis i innsjekket bagasje, og derfor er det lurt å advare agenten for å unngå forsinkelser på grunn av misforståelser). Lufttanker er ikke tillatt etter bagasjekontroll uten intern inspeksjon. Det vil si at en beholder festet til et våpen betraktes som en del av våpenet i stedet for en beholder. Begrens deg til en fast container - hvis du trenger ekstra beholdere, lag dem enten for intern inspeksjon (røntgen er dessverre ikke tilstrekkelig) eller send dem separat. Bare om det er en god ide å reise med verktøyet for å tillate en intern inspeksjon av en riflebeholder. Når det gjelder beholderne, skal lufttrykket frigjøres før inspeksjonen eller, om nødvendig, slippe trykket med verktøyet. Det er ingen fare for eksplosjon på grunn av reisen.       
 8.  
 9.             5      Ansatte vil be om indikasjonen på at våpenet ikke er lastet. Du må fylle ut et skjema med denne informasjonen som kommer i kofferten. Du vil motta en bagasjekontroll for våpenet ditt og annen bagasje. Ditt våpen vil bli sendt til inspektøren for bagasjeinspeksjon for neste fase av inspeksjonen.       
 10.  
 11.             6      Ammunisjon kan pakkes separat i din innsatte bagasje eller i samme koffert som våpenet (minst så lenge kaliber er under 0,75). Det kan også gjelde statlige restriksjoner på pakking av våpen og ammunisjon! Det er vanligvis flyselskapsrestriksjoner når det gjelder hvor mye ammunisjon som kan transporteres, vanligvis 5 kg per person. Spør flyselskapet i denne forbindelse. Igjen kan du alltid sende ammunisjon separat. Selv om det er relativt enkelt å sende ammunisjon, er det ikke lett å sende våpen.       
 12.  
 13.             7      Inspeksjonen av TSA er vanligvis ganske volatil. Som nevnt ovenfor kan de bare foreta en visuell inspeksjon av skytevåpenets emballasje og innholdet i kofferten. Du kan søke etter kofferten grundig, noe som betyr at du må kanskje manipulere våpenet med emballasjen, men du må ikke manipulere våpenet på en slik måte at du åpner mekanismen, fjern deler eller magasiner eller på noen måte demontere. Hvis det anses nødvendig av agenten, må de ringe til en politimann for dette. Uansett kan du bli bedt om å forklare årsakene dine for å reise med et våpen. I så fall vær vennlig. Et kort, enkelt svar er nok. Noe som "beskyttelse under min reise", "jakt" eller "deltakelse i et skytingsarrangement". Sannsynligvis ikke spurt. Kanskje de til og med beundrer våpnene.       
 14.  
 15.             8      Når inspeksjonen er fullført, lukk saken, lås den og ta nøkkelen til deg. Ditt våpen skal da bli «bagasje», bortsett fra at det kan bli omdirigert til spesiell håndtering ved ankomst til ditt reisemål. Mens flyselskapet kan fortelle deg at våpenet ditt kommer inn i et annet område enn bagasjen din (tenk på ski), er de i praksis ofte bare bagasje og kommer med dine andre poser. Spør inspektøren hvor du kan forvente dem hvis du ikke er informert, og spør personalet omgående på ankomststedet, men vær forberedt på å søke etter spesiell håndtering både for normal bagasje og bagasje.                 
 16.  
             

    2      Internasjonal reise  ,

    
   
 1.             1      I tillegg til det ovennevnte må du overholde regler og regler for toll i hjemlandet og destinasjonslandet, samt alle transittland, på internasjonal reise.        
 2.  
 3.             2      Planlegg reisen din med direktefly, hvis mulig. Dette unngår ikke bare mulige forsinkelser, men hindrer også tapt bagasje og eventuelle problemer med å transportere et våpen gjennom et tredjeland.       
 4.  
 5.             3      Få alle nødvendige skjemaer for mottakerlandet tidlig. Bekreft også dette ved å ringe til mottakerlandets ambassade og sørg for at du ikke savner noe. Arrangør arrangører kan ofte gi det meste av informasjonen som trengs for å importere et rifle til sitt land; Pistoler kan være mye vanskeligere.       
 6.  
 7.             4      Hvis du reiser fra USA, får du US Customs Form 4457, som vil bli personlig signert av en tolloffiser før avreise. Så du kan gjeninnføre pistolen din i USA uten å betale toll (dette gjelder spesielt for våpen som er laget utenfor USA, samt kameraer og andre utenlandske varer). Hvis du har dette skjemaet, behold det fordi du kan bruke det igjen. Dette kan gjøres på avreisedagen, men sørg for at det er et tollkontor på avreiseflyplassen din. Ring kontoret direkte og ikke stole på informasjon fra flyselskapet angående tilgjengeligheten av et tollkontor.       
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Ferie populær:
Pakke klær i kofferten.

Hvordan pakke en håndbagasje.

Vask klær mens du reiser.

Komme til Nordpolen.

Å seile verden.

Planleggingsturer.

Skriv geografiske koordinater.

Kommuniser med folk fra andre kulturer.

Pakke for en festival.

Å puste en brann i friluft.

Planlegger en Disney ferie.

Forhindre bevegelsessykdom.

Pakke en strandpose.

Skriv en referanse til sofa surfing.

Å puste en brann i friluft.

Kjøp en Florida Sunpass.

Reise gjennom Europa med din ryggsekk.

Pakke en strandpose.

Vær en god Airbnb vert.

Camping på campingplassen.

Bruk Inneboksens innboksen på sofaen surfing.