Home \ ferie
 

Nyt sommerferien (for tenåringer).

 

Leter du etter noe å gjøre i ferien? Kan du tenke på ingenting? Det er så mange ideer og ting som er morsomme at det kan være litt overveldende. Ikke bekymre deg. Du kan begynne å planlegge din fantastiske sommerferie akkurat nå!

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Nyt sommerferien med venner  ,

    
   
 1.            1      Ha en fest med mottoet "Skoleåret er til Slutt! " Lag invitasjoner fra håndverkpapir, glitter, avisutklipp, etc. og inviter gjester. Dette inkluderer selvfølgelig alle vennene dine, men også vurdere å invitere den sjenerte, stille klassekameraten som ellers ville foretrekke å være alene. Prøv å lokke og feire denne personen uten å gjemme seg; du vet aldri hva du kan oppleve nye. 
    
  • Velg god musikk. Velg noe å danse til!
  •  
  • Ta en matbit. Tilby små pølser på tannplukkere, punch Hawaii med sitronade og sprite, ostebiter på spytte, fruktspyd, hamburgere og noen desserter.
  •  
  • Organiser en konkurranse eller organisere spill.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Lag en vennskapsklippe. Du kan enten gjøre det alene eller invitere vennene dine. Skriv ut en stabel med bilder og kjøp noen klistremerker, lim etc. (du kan kjøpe mange ting du trenger i 1-Euro-butikk eller i store supermarkeder). Hvis du møter med venner, be dem om å ta med bilder av bildene sine. Bite noe mens du gjør utklippsboken og kom med bildetekster for hvert bilde. Ikke glem at du kan bruke og tegne gamle magasiner for en utklippsbok! Legg til glitter og / eller klistremerker.       
 4.  
 5.             3      Ta en piknik. Enten det er i en naturpark eller i hagen din, er en piknik en morsom måte å komme seg ut og være sammen med vennene dine. Avhengig av hvor du lager din piknik, kan du også inkludere lysbilder, vannbomber eller vannkamp i piknik, spesielt hvis det er en varm dag. Lag litt mat og fortell alle at de skal ta regnfrakker eller i det minste gamle sjal og briller (slik at ingen kommer i øyet) og gjør matkamp.       
 6.  
 7.             4      Gå på film med venner. Du kan samle en hel gruppe på ti eller tjue personer sammen. Hvis kinoen ligger i nærheten av et kjøpesenter, kan du handle eller spise etter kino. Selvfølgelig er små grupper også bra, men å gå i en stor gruppe er en fin måte å møte alle dine venner utenfor skolen.       
 8.  
 9.             5      Gå til en hall med spilleautomater med venner. Du kan gjøre en konkurranse ut av det: Sett en kontantgrense, og personen som gir mest mulig fortjeneste etter at alle satser på at beløpet får en del av gevinsten de andre vant! Når tjue personer går med og alle vinner noe, bør du vurdere hva minst en av dere kan vinne for en premie. 
    
  • Husk å ta med nok mynter til å kjøpe deg tokens.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Lag en pyjamasfest. Inviter vennene dine til å bli hos deg. Krympe en pute. Se horror filmer, spill videospill hele natten, snakk med hverandre, gjør en makeover... uansett hva du vil. Du kan spille fange eller gjemmer seg i mørket. Gjør noe morsomt! Hvis du nylig har omformet soverommet ditt, kan du benytte anledningen til å vise det til vennene dine.       
 12.  
 13.             7      Gå til en con. Det finnes alle mulige ulemper: Comic-Con, Manga-Com, Medieval Festivals, etc. Hvis noen tilfeller av denne typen som interesserer deg, er for dyre eller for langt unna, så opprett en i hagen din! Dette kan være alt du vil, en Danny Phantom Con, en Scrubs Con, eller en South Park Con. Få alle vennene dine til å komme forklædd som en av tegnene. 
    
  • La vennene dine ta med mat og drikke. Be en kunstner blant vennene dine for å tegne Con eller gjøre ting du kan selge eller gi bort. Du bør også komme opp med noen matchende spill som passer til temaet.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Bli med i en forening. Bli med på en klubb er en fin måte å få nye venner som deler de samme interessene. Hvis du ikke finner klubber i ditt område som interesserer deg, bør du vurdere å starte din egen klubb med noen venner! Du kan også invitere nye mennesker til å bli med, eller bare vær blant dem.       
 16.  
 17.             9      Bli med i et online rollespill. Hvis du liker ulver, kan du spille en ulv i et online rollespill som involverer ulver. Enten det, eller du kan skape et rollespill med vennene dine for den spesielle hensikten, og det trenger ikke å være ulver, kan det være tigre, løver, bjørner, meerkater, Harry Potter, universitetet og så videre.       
 18.  
 19.             10      Gå på skateboard med en vennegruppe. Du bør prøve å gjøre det et sted trygt og tillatt. Det er alltid mulighet for å skape et område i din egen hage hvis foreldrene lar deg lage en liten sirkel betong. Du kan bygge midlertidige ramper. Men det er like lett å gå til en park der det er et område spesielt for skateboarding. Du kan vise vennene dine hva du allerede vet, og prøv å lære skateboarding for andre å bli med. Du kan også velge noen få upartiske dommere og holde en skateboarding konkurranse.       
 20.  
 21.             11      Ta en camping tur! Inviter noen av vennene dine til å gå på camping. Du trenger ikke å gå camping i skogen - hvis du foretrekker det, kan du leir i hagen din eller til og med på stranden. Hvis du leirer i parken eller hagen, grill eller piknik med dem. Hvis du er ved en innsjø, kan du fiske. Hvis du vil leir på en strand eller i en park, sørg for at det er tillatt der!       
 22.  
 23.             12      Registrer deg for et eventyrleir. Dette er en flott mulighet til å komme seg ut av huset i noen uker og oppdage et nytt talent som trekking eller fjellklatring!                 
 24.  
             

  Del 2      Interessante prosjekter starter  ,

    
   
 1.             1      Ryd opp rommet ditt. Denne ideen kan ikke høres så morsomt, men det kan være morsomt og vil gjøre foreldrene dine glade. Spør foreldrene dine om du har lov til å slå på høy musikk mens du rydder opp for å motivere deg. 
    
  • Start en konkurranse med vennene dine! Før du begynner, ta bilder av alle områder av rommet ditt, inkludert gulvet, under sengen, skapet, kommode og sengen. I tillegg tar du et enkelt bilde av hele rommet fra døren. Så gjør du de samme bildene igjen når du er ferdig med å rydde opp. La vennene dine gjøre det samme. Finn en upartisk dommer som bestemmer hvem som gjorde den beste jobben - vinneren vil motta en premie! Du kan også lime inn bildene du laget i et album, og deretter jobbe for å dekorere rommet ditt igjen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Dekorer rommet ditt. Sommeren er en flott tid å gjenoppfinne deg selv og ditt rom. Tenk på å endre rommet ditt fra grunnen av! 
    
  • Start med å få noen kataloger av sengetepper, farger, soveromsmøbler, gardiner og kanskje til og med tepper og lamper.
  •  
  • Gå gjennom katalogene og klipp ut det du liker best. Se om det passer de tingene du liker også.
  •  
  • Husk at nye tepper og kommoder koster mer enn maling, sengetøy og gardiner sammen. Hvis du er helt fast bestemt på å gjøre en dyrere transformasjon, bør du vurdere å se etter unike, billige møbler i bruktbutikker eller bruktbutikker.
  •  
  • Gå på handlekurv som plakater, bilder, spill, pinsett, bønnepose, lava lampe, bokhyller og bøker, søppelkasser og alt annet du vil ha på rommet ditt.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skriv en kort historie. En novell kan bare ha 500 ord eller opptil 10.000 ord. Det kan være om alt du vil ha. Gi en venn eller to ditt første utkast for å lese (også tilby å se dem hvis du vil!). Deretter må de lese av en tysk lærer eller bibliotekar for å finne staving og grammatiske feil som du har oversett. Når du er ferdig, har du tittelsiden laminert og la historien om bibliotekareren sette opp!       
 6.  
 7.             4      Kjør en Tikibar! Selvfølgelig serveres ingen alkohol, men du kan fortsatt lage drinker som i en bar, selv uten alkohol. Du kan tenke på Virgin Bloody Mary, Piña Colada, Rootbeer, Margaritas med Pink Grapefruit, og så videre. Ikke-alkoholholdige drikker som ser ut som om de er alkoholversjonen, kalles ofte "jomfru". Man kan finne oppskrifter på Internett eller spør foreldrene og prøve å bruke briller som ligner de som er i barer. Vær bartender og spør en, to venner til å være servitør, sett opp noen falske pappbord og noen sammenleggbare stoler. Legg pretzel og saltede peanøtter på baren og bordene. 
    
  • Ikke glem å ha noen kortspill til hånden! Du kan late som om du spiller med spill eller monopolpenger eller pokerspiller. Gi hver kortspiller samme antall pokerspiller. Å ta ut noen pokerspiller etter å ha spilt en stund, kan du tilby drinker til prisen på noen få sjetonger til ingen har flere sjetonger tilgjengelig.
  •  
  • Hvis du har et bordfotball eller dartbord, ta dem ut og gi baren en mer ekte følelse.
  •  
  • Hang opp en prislapp hvis du vil - du kan ta ekte penger eller ha sjarmerende premier som "Virgin Piña Colada koster 1 dum dans".
  •  
  • Tillat foreldrene dine å sjekke linjen og pass på at det er greit for dem å etterligne en bar (ingen alkohol). Hvis du vil, kan du be dem om å bli i huset, og de kan komme ut hver halv time og se.
  •  
         
 8.  
 9.             5      kinn! Alle liker søtsaker, ikke sant? Ha det gøy om sommeren for å lage søte godbiter og sjokolade! Du kan finne oppskrifter i gamle kokebøker eller på internett. Ha det gøy - inviter venner og gjør morsomme bilder av deg, som om du er full av mel eller sjokolade. 
    
  • Hvis du gjør mye søtsaker, ta dem til en Senior Citizens Club! Nyt å møte folkene der og se hvordan de nyter bakervarer til kaffe. Hvis du vil, kan du ta bilder og få dem utviklet. Deretter sender du et fradrag til Seniorentreff! Men vær sikker på å ringe på forhånd - i noen seniormøter kan det ikke være lov at innbyggerne spiser søtsaker.
  •  
         
 10.  
             

  Del 3      Gjør noe nyttig  ,

    
   
 1.             1      Hjelp æresbevisst. Dette kan ikke bare være morsomt og underholdende, og du har noe å gjøre i det minste i noen timer hver uke, det ser også godt ut på ditt CV eller i programmer for opplæring. Et godt sted for frivillig arbeid er det lokale lyet eller sykehjemmet, men avhengig av hvor du bor, er disse kanskje ikke de eneste alternativene. 
    
  • Leter du etter muligheter i kvinners husly, hjemløse lyskilder, suppe kjøkken. Be i samfunnet ditt hvor behovet er størst og gi deg tid og ferdigheter der.
  •  
  • Du kan også gjøre frivillig arbeid hvis du renser parken eller hjelper deg ut i en urbane samfunnshage, noe som er en fin måte å komme seg ut om sommeren!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vær en "Big Brother" eller en "Big Sister". Noen barn har ikke søsken eller to foreldre, andre bor i sykehjem eller trenger bedre innflytelse. Som storebror eller stor søster kan du være en eldre tenåring som tilbringer sin tid med et barn eller en yngre tenåring for å ha en god innflytelse på ham eller henne. Du kan gjøre hva du vil, gå til teatret, din favoritt restaurant, en solrik park eller en sportsbegivenhet. Du kan også ta bilder og lage album om tiden din sammen. Og du kan, som alltid, le om de morsomme tingene de små barna gjør. 
    
  • Hvis du ikke finner et slikt program i ditt område, spør en lærer på en grunnskole eller videregående skole for å hjelpe deg med å finne en lillebror eller en liten søster. Ikke se det som barnevakt uten lønn, men som en annen form for frivillig. Du kan finne en ny venn for livet!
  •  
  • Hvis han eller hun inviterer deg til hans / hennes bursdagsfest, så gå! Med det vil du sikkert gjøre ham eller henne til en stor glede.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør sport. Du kan spille blandet kjønn, og det kan være enhver form for sport som basketball, baseball / softball, fotball, rugby, frisbee, golf, hestesko kaster, plen bowling, biljard, kickball, amerikansk fotball, dodgeball etc. så lenge du har nok venner som vil spille Du kan delta i et program for en bestemt sport om sommeren for å få trening. Disse er spesielt viktige hvis du vil fortsette å delta i en sport eller en dag vil være profesjonelt aktiv.       
 6.  
 7.             4      Finn en sommerjobb. Du vil tjene litt lommepenger og være opptatt. Finn en jobb som vil være morsomt for deg. Noen få steder du kan søke om er et bowlinghall, en pizzeria, en iskrembar, et kjøpesenter, en fornøyelsespark eller dyrehagen. Du kan også prøve å finne en internship hvis du ønsker å få mer erfaring i et bestemt yrke.       
 8.  
 9.             5      Forbered deg på studiekurs. Hvis du planlegger å studere, kan du vurdere å forberede deg på mulige studiekompetanse i løpet av sommeren. Du forbereder deg på fremtiden og samtidig trives med å lære nye ting!       
 10.  
 11.             6      Støtt din familie. Hjelp foreldrene som kokker og renser oftest, slik at han eller hun kan ta en pause! Hvis du har yngre søsken, så tilbud å overvåke dem hver dag for en stund, slik at foreldrene dine kan ha litt fritid. 
    
  • Lær å lage mat slik at du kan forbløffe familien din med spennende og deilige sommeroppskrifter!
  •  
         
 12.  
             

Tips .

             
Ferie populær:
Pakke posene dine.

Ring internasjonale telefonnumre fra USA.

Gjør en biltur.

Reise rundt i verden gratis.

Monter Survival Kit.

Kjører riktig i Dubai.

Finn et billig fly til London.

Forbered deg på en langturflyging.

Si hallo på vietnamesisk.

Finne den sanne nord.

Se bra på passbildet ditt.

Å seile verden.

Få en tilkoblingsflytur.

Flyr med baby eller småbarn.

Planlegger ferie.

Reise og arbeid i Australia.

Brett en skjorte for en tur.

Vask klær mens du reiser.

Som tenåring, overlev en lang ferie tur i bilen.

Overvinne en brann på et hotell.

Få riktig vaksinert for reise.