Home \ ferie
 

Reise med tog fra Singapore til Bangkok.

 

Er du i Bangkok eller Singapore, og vil du se det andre stedet billig? Du kan gjøre det i begge retninger for mindre enn prisen på en flybillett, så lenge du har noen dager igjen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gå til et reisebyrå i Bangkok med et skilt "togbilletter" eller gå til togstasjonen. Hovedbanestasjonen i Bangkok, hvorfra togene går sydover, er Hualamphong stasjon.       
 2.  
 3.             2      Kjøp billetter til Butterworth, Malaysia. Når du ankommer i Malaysia, gå av toget og gå gjennom innvandringskontoret og tollverket. Pass på at du skriver inn "i transitt" gjennom Malaysia. Toget fra Bangkok avgår kl 14:45 og tar ca 23 timer. Det koster ca 1100 baht for klassen Second Class Sleeper. Dette er et stort sete overfor et annet sete, som senere kan omdannes til øvre og nedre sovesofaer.        
 4.  
 5.             3      Få billettene så tidlig som mulig. Du kan kjøpe billettene på dagen for turen, men ofte er bare de øvre kaiene gratis. De er igjen fordi de vanligvis ikke er komfortable.        
 6.  
 7.             4      Toget forlater Butterworth kl 21:30 og ankommer KL kl 6:30 neste dag. Billettkontoret i KL er lett å finne som alt er på malayisk og engelsk. Togstasjonen i KL ser ut som en fin flyplass.        
 8.  
 9.             5      Når du ankommer KL, har du 3 alternativer. Ett tog kl 08:30, 14:30 og 22:30. Hvis toget ikke er for sent (det er usannsynlig), vil det være tidligste klokka 08:30. Hvis du har et lengre opphold på minst 4 timer, kan du ta Light Rail-toget på KL Sentral Station til KLCC Station der Petronas Towers er. De høyeste bygningene i verden.        
 10.  
 11.             6      Reisen fra KL til Singapore tar omtrent 7 til 8 timer. Dagsturer er i vanlige tog med to seter. Det er en film (en gammel TV med en søppelvideoopptaker på begge sider av bilene) og de er på engelsk. Du går gjennom toll i Johor Bahru.        
 12.  
 13.             7      Igjen er det tilrådelig å kjøpe billetten for returreise til KL IN KL. Du sparer mye penger på grunn av RMs valutakurs i Singapore dollar.        
 14.  
 15.             8      Flere private busselskaper tilbyr billigere turer som ikke stopper i Butterworth, KL eller Hat Yai. Du kjører gjennom helt. Ta toget, da busser ofte har uhell, og innvandring og toll tar mye lengre tid. I tillegg sier busser at de har toaletter, som er sant, men ingen kan bruke dem. En gang en passasjer brukte toalettet for en "større" virksomhet og måtte rengjøre det selv etter turen.        
 16.  
 17.             9      Planlegg minst 2 dager, bedre 2,5, avhengig av hvilke bevegelser du får.                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Ferie populær:
Kjører riktig i Dubai.

Ring internasjonale telefonnumre fra USA.

Bruk et knepetoalett.

Reise til Antarktis.

Bestill billige flyreiser.

Endre penger.

Bruk et knepetoalett.

Reise rundt i verden gratis.

Camping.

Reise til Tagaytay.

Reise gjennom Europa med din ryggsekk.

Reise til Antarktis.

Å lage vann i ørkenen.

Rul opp klær for å pakke.

Airbnb vil være vert.

Bytte penger i Russland.

Urinere som kvinne mens du står.

Overvinne en postferdsdepresjon.

Planlegg et cruise.

Planlegg en tur til London.

Si hallo på vietnamesisk.