Home \ ferie
 

Reise billig.

 

Feriereiser er ren luksus for noen mennesker. Men du trenger ikke nødvendigvis å betale store summer for flybilletter og hotelllopphold. Det er mange måter å endelig nå ditt drømmeferiemål, selv på et begrenset budsjett. Her er noen forslag til budsjett reise.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Finn billige tilbud på fly, tog, buss eller båtturer. Dette er mest sannsynlig å finne på internett. Bruk for eksempel billige flyreiser som tar deg til reisemålet ditt for en brøkdel av normalprisen.  
    
  •           Eurail / Interail European Train Pass    Jernbane: I Europa er InterRail-billetten (for EU-borgere) eller EuRail-billetten (for ikke-EU-borgere) ideell. I USA er det best å reise med tog Amtrak.
  •  
  • Buss Reise: Eurolines tilbyr buss til hele Europa med forbindelser til over 45 byer. Greyhound er det største busselskapet i USA, og Megabus tilbyr bussreiser i Nord-Amerika og Europa.
  •  
  • Luftreiser: Flyet er vanligvis den dyreste transporten. Du kan imidlertid spare penger ved å sammenligne prisene ved hjelp av reisesøkemotorer (f.eks. Kajakk) eller ved å bestille flyreiser gjennom online reisebyråer (f.eks. Expedia).
  •  
  • Cruise: Cruise kan være rimelig, vurderer at rom og brett er inkludert i prisen. Transatlantiske båtturer er z. Tilbys av Cunard. Du får en pris sammenligning på "TheCruisePeople".
  •  
         
 2.  
 3.   2      Leter du etter billig overnatting. Finn ut om vandrerhjem og vandrerhjem for backpackere på feriestedet på Internett. Hvis du ønsker å reise med tog, kan du også tilbringe en natt i sovevognen, slik at du sparer innkvartering.     
 4.  
 5.   3      Lurer på om du kan overnatte med venner. Men ikke glem: "Gjesten er som fisken, han forblir ikke frisk for lenge." Den som overstyrer gjestfriheten raskt, har en venn mindre. Hvis du har mulighet til å finne et sted å sove sammen med venner, bør du også oppføre deg som en god gjest og hjelp, for eksempel i husholdningen.     
 6.  
 7.   4      Utform den daglige rutinen i henhold til budsjettet. Byene er enkle å utforske til fots, og det er ofte billige eller til og med gratis museer og andre attraksjoner. Bruk offentlig transport hvis mulig. Gode ​​ideer og forslag til aktiviteter kan fås ved å spørre hyggelige mennesker på gata eller be om turistinformasjon.     
 8.  
 9.   5      Ikke bruk penger på ting som ikke er avgjørende. Unngå dyre restaurantbesøk og ta med hjemmelaget pasta og supper i stedet. I stedet for å kjøpe suvenirer, kan du lage mange bilder som suvenirer.     
 10.  
 11.   6      Bestill hotell eller herberge for bare én natt. Så du har et trygt sted å sove når du ankommer, men neste dag kan du be om billigere innkvartering på stedet.               
 12.  
             

Tips .

             
Ferie populær:
Pakke som en tenåringspike for en flytur.

Reise spontant.

Transport væsker i håndbagasje.

Går etter et minimalistisk telt.

Adresse til postkort.

Forbered deg på Wikimania.

Pakke som en tenåringspike for en flytur.

Besøk New York City på et stramt budsjett.

Gi veibeskrivelse.

Dressing i Italia.

Reiser med et våpen på et fly.

Kjører bil i India.

Abonner på prisvarsler på kajakk.

Ta en ferie tur med bil.

Lag et vannfilter.

Få en tilkoblingsflytur.

Kjører riktig i Dubai.

Pakke poser eller kofferter effektivt.

Se bra på passbildet ditt.

Rett gjennom sikkerhetskontrollpunktene på flyplassen.

Skriv inn USA med ESTA.