Home \ ferie
 

Reise billig.

 

Feriereiser er ren luksus for noen mennesker. Men du trenger ikke nødvendigvis å betale store summer for flybilletter og hotelllopphold. Det er mange måter å endelig nå ditt drømmeferiemål, selv på et begrenset budsjett. Her er noen forslag til budsjett reise.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Finn billige tilbud på fly, tog, buss eller båtturer. Dette er mest sannsynlig å finne på internett. Bruk for eksempel billige flyreiser som tar deg til reisemålet ditt for en brøkdel av normalprisen.  
    
  •           Eurail / Interail European Train Pass    Jernbane: I Europa er InterRail-billetten (for EU-borgere) eller EuRail-billetten (for ikke-EU-borgere) ideell. I USA er det best å reise med tog Amtrak.
  •  
  • Buss Reise: Eurolines tilbyr buss til hele Europa med forbindelser til over 45 byer. Greyhound er det største busselskapet i USA, og Megabus tilbyr bussreiser i Nord-Amerika og Europa.
  •  
  • Luftreiser: Flyet er vanligvis den dyreste transporten. Du kan imidlertid spare penger ved å sammenligne prisene ved hjelp av reisesøkemotorer (f.eks. Kajakk) eller ved å bestille flyreiser gjennom online reisebyråer (f.eks. Expedia).
  •  
  • Cruise: Cruise kan være rimelig, vurderer at rom og brett er inkludert i prisen. Transatlantiske båtturer er z. Tilbys av Cunard. Du får en pris sammenligning på "TheCruisePeople".
  •  
         
 2.  
 3.   2      Leter du etter billig overnatting. Finn ut om vandrerhjem og vandrerhjem for backpackere på feriestedet på Internett. Hvis du ønsker å reise med tog, kan du også tilbringe en natt i sovevognen, slik at du sparer innkvartering.     
 4.  
 5.   3      Lurer på om du kan overnatte med venner. Men ikke glem: "Gjesten er som fisken, han forblir ikke frisk for lenge." Den som overstyrer gjestfriheten raskt, har en venn mindre. Hvis du har mulighet til å finne et sted å sove sammen med venner, bør du også oppføre deg som en god gjest og hjelp, for eksempel i husholdningen.     
 6.  
 7.   4      Utform den daglige rutinen i henhold til budsjettet. Byene er enkle å utforske til fots, og det er ofte billige eller til og med gratis museer og andre attraksjoner. Bruk offentlig transport hvis mulig. Gode ​​ideer og forslag til aktiviteter kan fås ved å spørre hyggelige mennesker på gata eller be om turistinformasjon.     
 8.  
 9.   5      Ikke bruk penger på ting som ikke er avgjørende. Unngå dyre restaurantbesøk og ta med hjemmelaget pasta og supper i stedet. I stedet for å kjøpe suvenirer, kan du lage mange bilder som suvenirer.     
 10.  
 11.   6      Bestill hotell eller herberge for bare én natt. Så du har et trygt sted å sove når du ankommer, men neste dag kan du be om billigere innkvartering på stedet.               
 12.  
             

Tips .

             
Ferie populær:
Bruke Star Alliance Navigator til iPad.

Billig mat i New York City.

Reise med fly.

Et fly er ombordstigning.

Går etter et minimalistisk telt.

Reiser alene.

Pakke klær i kofferten.

Overvinne en brann på et hotell.

Bilstopp.

Bli kjent med andre kulturer.

Få den beste prisen når du bestiller hotell.

Flyver forgjeves.

Skriv en referanse til sofa surfing.

Kjøp en Florida Sunpass.

Tippe en drosjesjåfør.

Kjører riktig i Dubai.

Reise med bare en pose.

Kontroller flyreservasjoner.

Lag en reisebrosjyre.

Fra San Francisco lufthavn kjører til sentrum.

Ring internasjonale telefonnumre fra USA.