Home \ ferie
 

Unngå å bli angrepet på gaten.

 

Noen forbrytelser kan ikke forhindres; Det er imidlertid visse ting du kan gjøre for å målrette sannsynligheten for kriminelle, å redusere og beskytte deg og din eiendom betraktelig hvis du blir angrepet. For å lære hvordan les videre.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Stopp kriminelle  ,

    
   
 1.            1      Vær fullstendig oppmerksom på miljøet ditt. Tydeligvis distrahert fra sine mobiltelefoner blir folk enkle mål for lommetyver og andre kriminelle. Hold øynene dine åpne og se hva som foregår rundt deg, slik at du lettere kan oppdage mistenkelig oppførsel og beskytte deg selv og dine eiendeler. 
    
  • Sjekk tilbake nå og da for å være sikker på at ingen fremmed følger deg. Din beste sjanse til å forsvare deg selv i tilfelle et ran er å identifisere angriperen så snart som mulig.
  •  
  • Du bør også unngå å lese kort og romme rundt i vesken eller ryggsekken når du går nedover gaten, fordi disse tingene tar all oppmerksomhet, noe som gjør deg mer utsatt for raid.
  •  
  • Hvis du befinner deg i en ukjent by, kan du prøve å finne veien til reisemålet ditt før du forlater hotellet eller vandrerhjemmet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold ting trygt. Kostholdige gjenstander som lommebøker, smarttelefoner og kameraer bør lagres utenfor synet for å holde lommetyver unna. Hold disse tingene trygt i vesken eller ryggsekken og ta dem ut når det er nødvendig. 
    
  • Det kan være fristende å ha smarttelefonen din alltid til stede, til tekst, spill eller se opp retninger. men du bør huske at tyveri av smarttelefoner øker for nettopp denne grunnen. Hvis du bruker offentlig transport for din daglige pendling til jobb, kan du vurdere å bruke en bok eller et magasin for underholdning.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ikke prøv å se ut som en turist. Turister er ofte målrettet med lommetyver fordi de har en tendens til å ha mye penger og for det meste ikke er kjent med området. Unngå iøynefallende klær og, om nødvendig, kle deg som lokalbefolkningen slik at du kan blande inn i omgivelsene dine. 
    
  • Unngå å gå gjennom travle gatene mens du leser et kart, da det vil gjøre deg oppmerksom på at du er turist og foreslår at andre ikke vet hvor du skal. Hvis du trenger å bruke et kart for å orientere deg i en ny by, se etter et privat sted, for eksempel en kaffebar eller varehus; Det er bedre enn å være på gata hvor alle kan se deg.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold deg nykter. Narkotika og alkohol kan påvirke din vurdering og evne til å forsvare deg selv hvis du blir angrepet. Hvis du drikker uansett, ikke glem aldri å la drikken være ubeskyttet, og ikke godta fremmede drikker. 
    
  • Noen "date rapists" bruker smakløse og fargeløse kjemiske stoffer til å "smake" sine ofres drikke uten deres kunnskap. Hvis en fremmed inviterer deg til en drink, ikke godta invitasjonen, med mindre du kan se bartenderen som drikker.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Reiser i grupper. Kriminelle er mindre sannsynlig å overgrepe folk i grupper på grunn av deres numeriske overlegenhet. Kjører rundt i byen alene, spesielt om natten, gjør deg et enkelt mål for kriminelle fordi det ikke er noen som hjelper deg med å forsvare deg selv eller vitne. Beskytt deg selv ved å be en venn eller et familiemedlem om å følge deg med ditt reisemål om natten; Hvis dette ikke er mulig, bør du vurdere en taxi i stedet.       
 10.  
 11.             6      Bor i godt opplyste, travle deler av byen. Kriminelle pleier å streife i mørke, øde gater der det er få politibetjente og potensielle vitner. Hvis du går på fortauet om natten, gjør det så nært som mulig på siden av veien, da kriminelle kan være i smug som venter på en sjanse til å angripe forbipasserende.       
 12.  
 13.             7      Sykling. Det er mye lettere for en lommebok eller en voldtaker å angripe en fotgjenger enn en syklist. Hvis du kan, ta sykkelen for å komme til reisemålet i stedet for å gå, spesielt hvis du er alene.                 
 14.  
            

  Del 2      Forhindre et mulig angrep  ,

    
   
 1.             1      Bestem om du er i fare. Hvis du går nedover gaten, føler at noen følger deg, ikke vær redd for å se bak deg for å være sikker. Hvis mulig, se personen direkte i ansiktet; Dette vil gi ham beskjed om at du er fullt klar over hva som skjer, og du er i stand til og villig til å forsvare deg selv i tilfelle et angrep. 
    
  • Spør den potensielle angriperen for tiden; Dette kan bidra til å forhindre røveri, da kriminelle foretrekker å angripe folk som ikke har hatt mulighet til å se ansiktet deres.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Søk sikkerhet. Hvis du tror at noen følger deg, bør du først finne ut om du kan komme seg ut av situasjonen raskt uten å måtte konfrontere angriperen. Se deg rundt for å se om det er noen mennesker rundt; Hvis det er tilfelle, så gå eller løp i deres retning. Hvis ingen er rundt, må du gjøre noe mot angriperen din.       
 4.  
 5.             3      Vær oppmerksom på deg selv. Dette er den beste måten å avskrekke en kriminell fordi han eller hun vil være redd for å bli oppdaget eller fanget. Skrik og rop så høyt som mulig, vri armene dine i luften, blåse en fløyte hvis du har en med deg; Gjør alt i din makt for å trekke oppmerksomheten til situasjonen. 
    
  • Skrik så høyt du kan, for eksempel "Brann!", "Hjelp" eller "Stopp å følge meg!" Hvis folk er rundt, kommer de sannsynligvis til å løpe for å se hva som skjer.
  •  
  • Prøv å ringe noe spesifikt, som "Far!" Eller en annen manns navn; Dette vil få den kriminelle til å tro at det er en mann i nærheten som vet hvor du er og vil komme for å beskytte deg.
  •  
  • Den mest effektive tingen er å begynne å skrike før personen har forsøkt å bakke deg, eller hatt en sjanse til å dekke munnen din, eller true å skade deg hvis du skriker.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hold så stor avstand mellom deg som mulig. Kjør så fort du kan til sikkerhet. Hvis den kriminelle jager deg, ta du vesken din og kaste den på bakken mens du løper og sørg for at forfølgeren har sett prosessen. Hvis personen er etter dine penger, vil han sannsynligvis ikke forfølge deg og plukke opp vesken din i stedet.       
 8.  
 9.             5      Beveg deg mot et angrep. Hvis skrik og løp ikke stopper kriminelle, så gå videre til sikkerhet og trekke ut alle potensielle våpen du bærer med deg. Hvis du har pepper spray med deg, er det nå på tide å ta den ut av posen og holde den klar. Andre mulige våpen inkluderer pennkniver, nøkler eller tunge gjenstander, som lærebøker. Hold våpenet i hånden mens du flytter til et trygt sted. 
    
  • Noen ganger, for å hindre et ran, er det nok å vise den kriminelle at du er bevæpnet. For eksempel, hvis du har pepper spray med deg, trekk den ut og pek den på de kriminelle og si høyt, "Ikke komme nærmere. Jeg har pepper spray ".
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ring politiet. Hvis du har en mobiltelefon med deg, ta den og ring politiet. Ved å gjøre det, bør du la angriperen vite at du ringer denne samtalen, da det kan skremme ham bort. Si høyt: "La meg være alene, jeg ringer til politiet."       
 12.  
 13.             7      Forsvar deg selv. Når kriminelle griper deg og begynner å angripe, bruk våpnene til din disposisjon for å skade den andre fysisk. Poke ham i øyet, spark ham i kjønnsorganene, klør ham med neglene dine, spray ham med pepper spray, etc. Hvis du har en tung gjenstand, slik For eksempel, hvis du har en lærebok med deg, prøv å slå personen med et slag på siden av hodet. 
    
  • Når du forsvarer deg mot angriperen, fortsett å skrike og trekke oppmerksomheten mot deg selv. Jo lengre og høyere du skriker, jo mer sannsynlig vil noen høre deg og komme til hjelp.
  •  
         
 14.  
 15.             8      Rapporter alltid forbrytelser til politiet. Når du har fått deg til sikkerhet, er det viktig å rapportere hendelsen til politiet. Dette kan bidra til å redde livene til andre potensielle ofre. Beskriv politiets utseende på angriperen, kjønn og klær, samt kriminalitetsscenen for å hjelpe politiet å lokalisere personen så snart som mulig.       
 16.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

      

        
Ferie populær:
Behandle Sandflea biter.

Forberedelse for internasjonal reise.

Forbered deg på en strandtur.

Nyt sommerferien (for tenåringer).

Forny et amerikansk pass.

Tips riktig til bartendere i USA.

Planlegg en tur til New York City.

Kjører riktig i Dubai.

Ring Australia fra New Zealand.

Forbered deg på en langturflyging.

Rulle opp sovepose riktig.

Overlev en vulkansk utbrudd.

Pakke en reiseryggsekk.

Utvandrer til Sveits.

Spør en åpen sofaforespørsel på sofassurfing.

Camping.

Lys et bål.

Amsterdam billig opplevelse.

Ha en perfekt sommer.

Ha en perfekt sommer.

Bilstopp.