Home \ ferie
 

Få den beste prisen når du bestiller hotell.

 

Vil du få best mulig pris for natten på hotellrommet? Gjester i samme romkategori betaler ofte svært forskjellige priser. Pass på at du får den beste prisen.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Reisesider som Hotwire.com med ikke-gjennomsiktig prising tilbyr de beste tilbudene, men ulempen er at du ikke vet hvilket hotell du bestiller før du betaler.        
 2.  
 3.             2      Søk på store reisebyrås nettsteder som HotGuzzi.com, Travelocity, Priceline, etc. eller sammenlign hotellene på disse sidene til tilbudene på Tripmama eller NameTrips.com. Du kan også sammenligne hotell på hver side ved å krysse av i boksen ved siden av hotellet og deretter klikke på "Sammenlign". Dette gir deg en sidevisning av tre hoteller som du også kan skrive ut. Noen hoteller tilbyr ikke gratis internettilgang, frokost, etc., som er tydelig fra sammenligningsfunksjonen.        
 4.  
 5.   3      Søk også i noen av "hotellets søkemotorer" som NameTrips.com eller Kayak.com. Med disse populære nettstedene kan du søke på hundrevis av ulike reisesider, få de laveste prisene, og spar tid og penger på hotellsøk.     
 6.  
 7.             4      Sjekk hotellets nettside og sjekk priser. Finnes det noen spesielle tilbud? Registrer deg for nyhetsbrevet for å bli varslet om tilbud og notere prisen for datoen du er kvalifisert for.        
 8.  
 9.             5      Ring hotellet. Del reservasjonen som du vil ha en god pris og hvilke spesielle forhold eller rabatter du har rett til, for eksempel: Som medlem av en bestemt bilklubb, pensjonister, rabatter for forretningsreisende etc.        
 10.  
 11.             6      Vær fleksibel, om mulig. Hvis datoen for oppholdet ditt er fleksibelt, sjekk priser på ulike dager i uken.        
 12.  
 13.             7      Bøk. Etter at du har all denne informasjonen, bestill din overnatting og stol på at du har best mulig pris.        
 14.  
 15.             8      Forhandle prisen på hotellet. Hvis du ikke varslet din ankomst og ikke gjorde en reservasjon, dra nytte av dette. Gå til hotellet og be om et hotellrom og den beste prisen når du reserverer. Det er en sjanse for at den normale prisen vil bli redusert, så du kommer til å være der og ikke gå noen andre steder, spesielt hvis du kommer opp tidlig om kvelden. De fleste hoteller er villige til å akseptere en 10-20% billigere pris. For virksomheten er det bedre å selge et rom billigere enn å la det være tomt.        
 16.  
 17.             9      Ferdig.                  
 18.  
             

Tips .

             
Ferie populær:
For å gjenvinne et tapt element fra en Lyft bil.

Overlev en flyulykke.

Skriv en anmeldelse om et hotell.

Si Takk på hebraisk.

Å lage vann i ørkenen.

Nyt sommerferien (for tenåringer).

Å puste en brann i friluft.

Overvinne en brann på et hotell.

Planlegg en biltur.

Pakke for en flytur.

Planlegg en tur til Bangkok.

Forberedelse for internasjonal reise.

Overvinne en brann på et hotell.

Skriv en referanse til sofa surfing.

Få en tilkoblingsflytur.

Ta en ryggsekk.

Sjekk inn bilsete på flyplassen.

Vask klær mens du reiser.

Abonner på prisvarsler på kajakk.

Japansk statsborger blir.

Søk etter et grønt kort.